Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ucit sa zhuleny?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
snakeeater
Stálý Člen

Karma uživatele snakeeater - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

slyšel jsem o skvelem navodu, jak vyuzit brko k perfektnimu nauceni. staci se brutaalne odhulit a pak uplne odčazenej usnout. staci chvilka spani a po probuzeni vam to uceni do hlavy poleze samo.
ja to teda jeste nikdy nezkousel, ale zkuste to, zajimalo by me, jestli to fakt funguje.

Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....

Old Post 11-03-2006 v 13:08 PM
snakeeater je offline   Profil uživatele snakeeater   Find more posts by snakeeater   Foto galerie člena snakeeater   Click here to Send snakeeater a Private Message   Add snakeeater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kerič
Stálý Člen

Karma uživatele Kerič - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

ja ked som sfajceny tak vacsinov som tak mimo ze nevladzem ani citat, nieto sa este ucit

Keď zátka nejde vyjebnúť ani vjebnúť, treba odjebať hrdlo...
Ked na teba niekto krici, usmej sa a maj ho v piči.

Old Post 11-03-2006 v 13:13 PM
Kerič je offline   Profil uživatele Kerič   Find more posts by Kerič   Foto galerie člena Kerič   Click here to Send Kerič a Private Message   Add Kerič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kenstrm
Nový Člen

Karma uživatele kenstrm - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

to snakeeater:
mno hej lenze ked sa brutalne odpalim, tak potom mam docela problem sa zobudit aj rano, nieto o par hodin

Old Post 11-03-2006 v 13:23 PM
kenstrm je offline   Profil uživatele kenstrm   Find more posts by kenstrm   Foto galerie člena kenstrm   Click here to Send kenstrm a Private Message   Add kenstrm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KARone
Stálý Člen

Karma uživatele KARone - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

ucit za zhuleny je ako korculovanie v deliriu, somarina to sa neda
radej si natihni P alebo sneh tak sa ucili ludia z mojho okolia na maturitu

Old Post 11-03-2006 v 13:53 PM
KARone je offline   Profil uživatele KARone   Find more posts by KARone   Foto galerie člena KARone   Click here to Send KARone a Private Message   Add KARone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

snakeeater: to mi prijde jako absolutni zhovadilost, prece kdyz se rano probudis tak ti chvili trva nez se mozek "nastartuje" a to se predtim nemusis vubec zhulit. Kdyz uz tak jenom par prdiku dobryho modylku, ne se odprasit.

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 11-03-2006 v 16:33 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wocas
Stálý Člen

Karma uživatele wocas - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

zkouřený u učení je vklidu ale nejednou se mi stalo, opisuju příklady, úspěšně rychle je vypočítám přichází kontrola z výsledků a najednou zjišťuji, že příklady které sem si opisoval z knížky najednou v té knížce vůbec nejsou a 3 z 5 cvičení je fiktyvních vymyšlených blbostí, které sem opsal snad z jiné dimenze......chápete

Old Post 12-03-2006 v 04:04 AM
wocas je offline   Profil uživatele wocas   Find more posts by wocas   Foto galerie člena wocas   Click here to Send wocas a Private Message   Add wocas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snakeeater
Stálý Člen

Karma uživatele snakeeater - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

citace:
Původní příspěvek od Ježíš
snakeeater: to mi prijde jako absolutni zhovadilost, prece kdyz se rano probudis tak ti chvili trva nez se mozek "nastartuje" a to se predtim nemusis vubec zhulit. Kdyz uz tak jenom par prdiku dobryho modylku, ne se odprasit.

tak s tim bych nesouhlasil. me se nejlepe uci po ranu. kdyz jeste ani tak moc nevnimas svet kolem sebe a dokazes se soustredit jen na to uceni. fuckt, po ranu je to nejlepsi....
btw: vidim souvislost mezi stavem zhulenosti a stavem ospalosti

2kenstrm
staci si nastavit budika kamo. ale radsi poradne hlasityho vis jak

Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....

Old Post 12-03-2006 v 13:20 PM
snakeeater je offline   Profil uživatele snakeeater   Find more posts by snakeeater   Foto galerie člena snakeeater   Click here to Send snakeeater a Private Message   Add snakeeater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kelso
Stálý Člen

Karma uživatele Kelso - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Ja sa ucit zbuseny nemozem.Nevydrzim obsediet ani 10minut a zda sa mi ako keby som tam sedel celu vecnost,nehovoriac o tom ze si nic nepamatam.

Old Post 12-03-2006 v 14:55 PM
Kelso je offline   Profil uživatele Kelso   Find more posts by Kelso   Foto galerie člena Kelso   Click here to Send Kelso a Private Message   Add Kelso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zvire
Stálý Člen

Karma uživatele zvire - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Hi all grower!
ucit se zhuleny?
ani nahodou se mi to nepovedlo hlavne kdyz jsem zhulenej tak ctu jak
prvnacek natoz si s toho neco zapamatovat.

Old Post 16-03-2006 v 21:22 PM
zvire je offline   Profil uživatele zvire   Find more posts by zvire   Foto galerie člena zvire   Click here to Send zvire a Private Message   Add zvire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zvire
Stálý Člen

Karma uživatele zvire - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

A co se tyce vymasteny ve skole
to uz opakovat nebudu stacilo mi kdyz se na me podivala uciteka
rekla nejaky slovo ted newim ktery ale vim
ze bylo uplne normalni no ale ja chytil takovej zachvat smichu ze jsem
musel strcit hlavu do tasky a vyrechtat to ze sebe coz bylo fakt obtizny.

Pease!

Old Post 16-03-2006 v 21:28 PM
zvire je offline   Profil uživatele zvire   Find more posts by zvire   Foto galerie člena zvire   Click here to Send zvire a Private Message   Add zvire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Ja mam odzkouseny to, ze se da ucit - lehce nahulenej... Vecer si proste dam ve dvou maly brcko a pak se du ucit... to pak celkem jde, ale primo na zkouseni, nebo na test se ucit neda... To se pak cloveku vubec nechce premejslet

Old Post 14-04-2006 v 22:09 PM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lung Killer
Stálý Člen

Karma uživatele Lung Killer - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

nahulenej se snad ucit neda, ale znam lidi ktery rikaj ze se nejlip uci pri dojezdu na plechu. coz se mi moc nezna, ale kdyz jsem je videl po nejaky rychte s ucebnici v ruce. no divny..

TE-KA-MO-LO
trochu na palici

Old Post 15-04-2006 v 10:16 AM
Lung Killer je offline   Profil uživatele Lung Killer   Find more posts by Lung Killer   Foto galerie člena Lung Killer   Click here to Send Lung Killer a Private Message   Add Lung Killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrandmammGANJA
Stálý Člen

Karma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

U každeho je to asi inak.Ked som niekedy prijemne
nahuleny,učit sa da.Ono pri učeni
dost zaleži na motivaci,takže samotna GANJA
to moc neovplivnuje.
Vaščina ludi čo poznam vraví,že na konope sa neda učit.
Podla mna sa da učit nahuleni,len človeku sa menej chce-je lenivši
a lahostajnejši k veciam ako je nudne učenie !
Asi tak to vidim ja !

Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !

Old Post 18-04-2006 v 18:15 PM
GrandmammGANJA je offline   Profil uživatele GrandmammGANJA   Find more posts by GrandmammGANJA   Foto galerie člena GrandmammGANJA   Click here to Send GrandmammGANJA a Private Message   Add GrandmammGANJA to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrandmammGANJA! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcsvk
Stálý Člen

Karma uživatele thcsvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

2mammganja:no tak stym uplne suhlas motivacija to je to co potrebueme pri uceni bo ked sa mi nehce tak zaspavam a ucit sa urcite neda ale ked si das 2sluky a ides do toho ze sa ti kce tak sa da vpohode ucit.....

Old Post 19-04-2006 v 09:23 AM
thcsvk je offline   Profil uživatele thcsvk   Find more posts by thcsvk   Foto galerie člena thcsvk   Click here to Send thcsvk a Private Message   Add thcsvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weider
Stálý Člen

Karma uživatele weider - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

ucenie vraj ide lepsie pod vplyvom bieleho,ale nemam osobne odskusane.Radsej nespekuluj a zacni sa ucit bracho!!!

Old Post 19-04-2006 v 19:06 PM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcsvk
Stálý Člen

Karma uživatele thcsvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

no to som pocul aj ja ze na bjelom sa naj. uci....aj ja som si to myslel(newjem z vlastnej skusenosti) kym to kamos newyskusal a stala sa mu taka haluz ze sa ucil cca5hod vkuse a ked sa rano zobudil absolutne nic newedel tak asi bue najlepsje sa ucit trezvy....

Old Post 21-04-2006 v 13:35 PM
thcsvk je offline   Profil uživatele thcsvk   Find more posts by thcsvk   Foto galerie člena thcsvk   Click here to Send thcsvk a Private Message   Add thcsvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás