Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
slyšel jsem o skvelem navodu, jak vyuzit brko k perfektnimu nauceni. staci se brutaalne odhulit a pak uplne odčazenej usnout. staci chvilka spani a po probuzeni vam to uceni do hlavy poleze samo.
ja to teda jeste nikdy nezkousel, ale zkuste to, zajimalo by me, jestli to fakt funguje.
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....
snakeeater: to mi prijde jako absolutni zhovadilost, prece kdyz se rano probudis tak ti chvili trva nez se mozek "nastartuje" a to se predtim nemusis vubec zhulit. Kdyz uz tak jenom par prdiku dobryho modylku, ne se odprasit.
zkouřený u učení je vklidu ale nejednou se mi stalo, opisuju příklady, úspěšně rychle je vypočítám přichází kontrola z výsledků a najednou zjišťuji, že příklady které sem si opisoval z knížky najednou v té knížce vůbec nejsou a 3 z 5 cvičení je fiktyvních vymyšlených blbostí, které sem opsal snad z jiné dimenze......chápete
Původní příspěvek od Ježíš snakeeater: to mi prijde jako absolutni zhovadilost, prece kdyz se rano probudis tak ti chvili trva nez se mozek "nastartuje" a to se predtim nemusis vubec zhulit. Kdyz uz tak jenom par prdiku dobryho modylku, ne se odprasit.
tak s tim bych nesouhlasil. me se nejlepe uci po ranu. kdyz jeste ani tak moc nevnimas svet kolem sebe a dokazes se soustredit jen na to uceni. fuckt, po ranu je to nejlepsi....
btw: vidim souvislost mezi stavem zhulenosti a stavem ospalosti
2kenstrm
staci si nastavit budika kamo. ale radsi poradne hlasityho vis jak
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....
A co se tyce vymasteny ve skole
to uz opakovat nebudu stacilo mi kdyz se na me podivala uciteka
rekla nejaky slovo ted newim ktery ale vim
ze bylo uplne normalni no ale ja chytil takovej zachvat smichu ze jsem
musel strcit hlavu do tasky a vyrechtat to ze sebe coz bylo fakt obtizny.
Ja mam odzkouseny to, ze se da ucit - lehce nahulenej... Vecer si proste dam ve dvou maly brcko a pak se du ucit... to pak celkem jde, ale primo na zkouseni, nebo na test se ucit neda... To se pak cloveku vubec nechce premejslet
nahulenej se snad ucit neda, ale znam lidi ktery rikaj ze se nejlip uci pri dojezdu na plechu. coz se mi moc nezna, ale kdyz jsem je videl po nejaky rychte s ucebnici v ruce. no divny..
U každeho je to asi inak.Ked som niekedy prijemne
nahuleny,učit sa da.Ono pri učeni
dost zaleži na motivaci,takže samotna GANJA
to moc neovplivnuje.
Vaščina ludi čo poznam vraví,že na konope sa neda učit.
Podla mna sa da učit nahuleni,len človeku sa menej chce-je lenivši
a lahostajnejši k veciam ako je nudne učenie !
Asi tak to vidim ja !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
2mammganja:no tak stym uplne suhlas motivacija to je to co potrebueme pri uceni bo ked sa mi nehce tak zaspavam a ucit sa urcite neda ale ked si das 2sluky a ides do toho ze sa ti kce tak sa da vpohode ucit.....
no to som pocul aj ja ze na bjelom sa naj. uci....aj ja som si to myslel(newjem z vlastnej skusenosti) kym to kamos newyskusal a stala sa mu taka haluz ze sa ucil cca5hod vkuse a ked sa rano zobudil absolutne nic newedel tak asi bue najlepsje sa ucit trezvy....