Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle mě se člověk může dobíjet kdekoli a kdykoli.Stačí se uvolnit a přemýšlet o hezkejch věcech.Samozřejmě jako prostředek dobíjení může sloužit vše, co mi pomůže se odreagovat a pozitivně naladit.Ať už je to hudba,sport,pěkný počasí atd.Samozřejmě nevyčerpatelným zdrojem enenrgie je příroda.Není nic lepšího,než se zabalit a jít do lesa objímat stromy:-) Jo a důležitý je pravidelný a vydatný spánek.Když se každej den prospíte 9h,nebudete žádný dobíjení potřebovat.
já taky sem celou zimu nedobitej takovej a úplně trpim.....ale jak vysvitne sluníčko je mi hned líp :-) jsem prostě slunně tepelnej člověk, co nemá rád ošklivou zimu a zamračeno :-)
Sluníčko kdykoliv, hlavně teď v zime když někdy vysvitne tak si ho moc užívám, jdu se projít nebo si někam sednu a sluním se Na relaxaci mezi učením (zkouškový) kafíčko a žiletka nějakýho dobrýho modýlku no a nebo večerní posezení v čajovně
souhlas, hudbou, sexem ....
kalbama se fyzicky rozbíjim ale pokud to nepřehánim tak psychicky nabíjim ..
jinak mam víkendový výlety, to mě taky fyzicky vyčerpá ale psychicky nabije a to je třeba lyžování spojený s kalením, .. od rána .. , nebo zajezdit si na koni, a na jaře jdu skočit s padákem, jinak mi stačí hodinka spánku a hned mi to zvedne náladu a energii..
no já se nabíjim....když nehulim...
..to pak musím furt něco dělat, je mi jedno co jestli to je treba kolo, lyze, vylet, prochazka, sber bylinek, bádání, chem.pokusy,vaření,pečení,foceni,programovani,zahradniceni,elektroniceni....čím víc toho dělám tím se cítím lepe...to pak jsem kolikrat tak rozjetej, ze ani neusnu a spánek je pro mě namahavější než cokoli jiného (kolikrat to vyjde, ze se snažim celou noc usnout a pak rano vstanu, kupodivu jsem odpocatej, ale proste jsem nespal...)..... nj..no a kdyz nic nedelam zacne me bolet hlava.....
občas mam pocit, že když se zastavim tak umřu.... ani nevim proč....
...asi nějaký flashbacky
Mně nejvíce energii dobíjí pěstování trávy. Vždycky, když se kouknu, jak moje kyti povyrostly, připadám si nabitej a šťastnej. Je to opravdu zaručený nabíječ, prostě jen tak něco kutit u svýho záhonku. A maximum energie přichází v období sklizně. No a ještě také léto mi dobíjí energii. To jak je všude teplo, chodí se s falškou a špeky ven mezi partu dobrých přátel. Jen tak si posedět někde na sluncem rozehřátý louce nebo u vody, či ve stínu velikého stromu je fakt dobrá věc^^
Tak mě napadá nejsou li všechny vámi zmiňované věci, jen prostředky k odreágování?...takže "dobíjení" jak to nazýváte = odreágování?...když přestanete mozek zaměstnávat běžnejma rutiníma činostma, a "přepnete" díky tomu na jinej (pozitivnější) spůsob přemejšlení?...
Jestli mam pravdu tak se potom může člověk "dobíjet" hroznym množstvim spůsobů....a je nezáleží na tom jestli to je jídlo, pokouřeníčko, sport, nebo sex (vono se při správnym sexu, asi nejde zamejšlet nad tim kde vezmu prachy na dárek pro manželku ....
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
Ja nikdy nevylezu z baraku bez: MP3 prehravace a bez batohu. V mp3ce mam vzdy nejakej luxusni Drum and Bass kterej me dobiji enrgii a v batohu potreby pro huleni...