Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak se dobijite?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
How_High
Nový Člen

Karma uživatele How_High - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Podle mě se člověk může dobíjet kdekoli a kdykoli.Stačí se uvolnit a přemýšlet o hezkejch věcech.Samozřejmě jako prostředek dobíjení může sloužit vše, co mi pomůže se odreagovat a pozitivně naladit.Ať už je to hudba,sport,pěkný počasí atd.Samozřejmě nevyčerpatelným zdrojem enenrgie je příroda.Není nic lepšího,než se zabalit a jít do lesa objímat stromy:-) Jo a důležitý je pravidelný a vydatný spánek.Když se každej den prospíte 9h,nebudete žádný dobíjení potřebovat.

Old Post 12-02-2004 v 17:22 PM
How_High je offline   Profil uživatele How_High   Find more posts by How_High   Foto galerie člena How_High   Click here to Send How_High a Private Message   Add How_High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

já taky sem celou zimu nedobitej takovej a úplně trpim.....ale jak vysvitne sluníčko je mi hned líp :-) jsem prostě slunně tepelnej člověk, co nemá rád ošklivou zimu a zamračeno :-)

Old Post 12-02-2004 v 22:08 PM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

4 How-Higha & Robieho : vy dva mi naprosto mluvíte z duše. Dal bych vám K+, kdyby to šlo...

Old Post 15-02-2004 v 13:23 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mata
Stálý Člen

Karma uživatele mata - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Sluníčko kdykoliv, hlavně teď v zime když někdy vysvitne tak si ho moc užívám, jdu se projít nebo si někam sednu a sluním se Na relaxaci mezi učením (zkouškový) kafíčko a žiletka nějakýho dobrýho modýlku no a nebo večerní posezení v čajovně

Old Post 16-02-2004 v 12:28 PM
mata je offline   Profil uživatele mata   Find more posts by mata   Foto galerie člena mata   Click here to Send mata a Private Message   Add mata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

já se pořáaádně vyspim...a když mam čas tak zajedu na šumavu.

Old Post 17-03-2006 v 00:21 AM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

souhlas, hudbou, sexem ....
kalbama se fyzicky rozbíjim ale pokud to nepřehánim tak psychicky nabíjim ..
jinak mam víkendový výlety, to mě taky fyzicky vyčerpá ale psychicky nabije a to je třeba lyžování spojený s kalením, .. od rána .. , nebo zajezdit si na koni, a na jaře jdu skočit s padákem, jinak mi stačí hodinka spánku a hned mi to zvedne náladu a energii..

a čokoláda

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 17-03-2006 v 00:57 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

kazdou noc se dobijim spankem,pravidelne :-)

pres den dobrym jidlem,taky pravidelne:-)

Old Post 17-03-2006 v 07:00 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

no já se nabíjim....když nehulim...
..to pak musím furt něco dělat, je mi jedno co jestli to je treba kolo, lyze, vylet, prochazka, sber bylinek, bádání, chem.pokusy,vaření,pečení,foceni,programovani,zahradniceni,elektroniceni....čím víc toho dělám tím se cítím lepe...to pak jsem kolikrat tak rozjetej, ze ani neusnu a spánek je pro mě namahavější než cokoli jiného (kolikrat to vyjde, ze se snažim celou noc usnout a pak rano vstanu, kupodivu jsem odpocatej, ale proste jsem nespal...)..... nj..no a kdyz nic nedelam zacne me bolet hlava.....
občas mam pocit, že když se zastavim tak umřu.... ani nevim proč....
...asi nějaký flashbacky

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 17-03-2006 v 07:24 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.FLOYD
Nový Člen

Karma uživatele Mr.FLOYD - 16% Pěstitelská

vzduch pred burkou Příspěvek č. 41

2 dan.bass :
Tak ta typicka vona vzduchu pred burkou som pocul ze je ozon( O3) mam pocit ze to hovorila nejaka ucitelka...

Old Post 17-03-2006 v 09:56 AM
Mr.FLOYD je offline   Profil uživatele Mr.FLOYD   Find more posts by Mr.FLOYD   Foto galerie člena Mr.FLOYD   Click here to Send Mr.FLOYD a Private Message   Add Mr.FLOYD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

2co?: chemicke pokusy??

ja se dobijim sexem, slunickem, nejvic ale zevlovanim nekde v lese, brcka v kapse, slunce nade mnou.......

!

Po pár letech zpět.

Old Post 17-03-2006 v 10:22 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Mně nejvíce energii dobíjí pěstování trávy. Vždycky, když se kouknu, jak moje kyti povyrostly, připadám si nabitej a šťastnej. Je to opravdu zaručený nabíječ, prostě jen tak něco kutit u svýho záhonku. A maximum energie přichází v období sklizně. No a ještě také léto mi dobíjí energii. To jak je všude teplo, chodí se s falškou a špeky ven mezi partu dobrých přátel. Jen tak si posedět někde na sluncem rozehřátý louce nebo u vody, či ve stínu velikého stromu je fakt dobrá věc^^

Old Post 17-03-2006 v 17:54 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

citace:
Původní příspěvek od Omnihash
seberru komp, hafo hulča a jedem s kámošema na Lanku

plne chapu, LANky jsou best.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 17-03-2006 v 20:00 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Tak mě napadá nejsou li všechny vámi zmiňované věci, jen prostředky k odreágování?...takže "dobíjení" jak to nazýváte = odreágování?...když přestanete mozek zaměstnávat běžnejma rutiníma činostma, a "přepnete" díky tomu na jinej (pozitivnější) spůsob přemejšlení?...
Jestli mam pravdu tak se potom může člověk "dobíjet" hroznym množstvim spůsobů....a je nezáleží na tom jestli to je jídlo, pokouřeníčko, sport, nebo sex (vono se při správnym sexu, asi nejde zamejšlet nad tim kde vezmu prachy na dárek pro manželku ....

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 19-03-2006 v 11:29 AM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Ja nikdy nevylezu z baraku bez: MP3 prehravace a bez batohu. V mp3ce mam vzdy nejakej luxusni Drum and Bass kterej me dobiji enrgii a v batohu potreby pro huleni...

Old Post 14-04-2006 v 22:00 PM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

jj mp3 za každého odchodu...

Old Post 15-04-2006 v 16:49 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pyroman.cz
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman.cz - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

mno já žeru pořád čokoládu ... ta mi pozvedne dáfku energie ...

ale taky podle toho vypadam => viz foto ..

pyroman-sig

muj 1. indoor

1. priprava na OUT DOOR

Old Post 16-04-2006 v 22:14 PM
pyroman.cz je offline   Profil uživatele pyroman.cz   Find more posts by pyroman.cz   Foto galerie člena pyroman.cz   Click here to Send pyroman.cz a Private Message   Add pyroman.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pyroman.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás