Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč pěstujete?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Co si zadas od pestovani?
Chci co nejvic nejkvalitnejsiho a co nejrychlejc
Pestuju protoze me to bavi
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
kofero
Nový Člen

Karma uživatele kofero - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Je to zábava čučet jak to roste a starat se o to no a jak to vyroste tak co stím lol. To je přeci taková velká Třešeň na dortíku ne!!!!!

Old Post 22-03-2006 v 18:30 PM
kofero je offline   Profil uživatele kofero   Find more posts by kofero   Foto galerie člena kofero   Click here to Send kofero a Private Message   Add kofero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Protože už samotný pěstování je jako droga (né že bych teda bral cannabis jako drogu to ne-e). Prostě když sklidim, tak už se těšíííím, jak zase zasadíííím A je to dobrý na nervy! Když mě všichni naserou, tak se jdu vykecat ke kytkám....

Old Post 23-03-2006 v 10:10 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
supersmažka
Stálý Člen

Karma uživatele supersmažka - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 35

pěstuju proto abych nemusel utrácet u nějakýho dieťáka, a taky protože se mi hrozně líbí jak ganja roste a sílí.A pakmám z kytky dobrej pocit i když ji nesklidim(když mě jí pokosí), protože byla silná a voňavá.Prostě grow your own, don't steal

Don't worry be grower

Old Post 23-03-2006 v 14:40 PM
supersmažka je offline   Profil uživatele supersmažka   Find more posts by supersmažka   Foto galerie člena supersmažka   Click here to Send supersmažka a Private Message   Add supersmažka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

A proč bych nepěstoval???????? :-)))))

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 23-03-2006 v 18:32 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Saladu-saladim
Nový Člen

Karma uživatele Saladu-saladim - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Janku taky sem s tim měl probl. ale vychytal sem to PROSTE NA TO NEĆUMIM

Old Post 14-04-2006 v 18:10 PM
Saladu-saladim je offline   Profil uživatele Saladu-saladim   Find more posts by Saladu-saladim   Foto galerie člena Saladu-saladim   Click here to Send Saladu-saladim a Private Message   Add Saladu-saladim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Saladu-saladim
Nový Člen

Příspěvek č. 38

citace:
Původní příspěvek od Ježíš
abych mohl mit brko v hube 356 v roce

A těch 9 dní si dáš pauzu jo

Old Post 14-04-2006 v 18:13 PM
Saladu-saladim je offline   Profil uživatele Saladu-saladim   Find more posts by Saladu-saladim   Foto galerie člena Saladu-saladim   Click here to Send Saladu-saladim a Private Message   Add Saladu-saladim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Saladu-saladim
Nový Člen

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od snark
deck - hehe - sis nechal poradit vod Sinuheta???? postavit anketu tak aby skoro nikdo nedal první variantu bych líp nedokázal možná ani já - kapcioznost a sugestivnost jen čiší - nicméně bohužel obě dvě varianty se navzájem nevylučují naopak ta první může subsumovat tu druhou - jak ostatně respondenti zhusta píšou
takže alespoň mírnou vypovídací schopnost by anketa měla kdybys otázky postavil takto:
a) pěstuji proto abych dal průchod své experimentátorské vášni - výsledky jsou pro mě naprosto nedůležité
b) když už pěstuju chci abych z toho něco měl - aby to bylo co nejkvalitnější - bylo toho co nejvíc a netrvalo to věčně
good luck
Snark
p.s. když ten výsledek očešu o "faktor zmanipulovanosti formulací ankety" i tak je to pořád ještě pro mě námět k zamyšlení - nicméně nutnost projít si slepou uličku k dosažení pocitu "vědění" je IMHO pro standardní život dost nepraktická vlastnost

Mi připomínáš Vaška Klausů ten taky radil redaktorům jak a na co se maj ptát

Old Post 14-04-2006 v 18:17 PM
Mr Proč
Stálý Člen

Karma uživatele Mr Proč - 35% PěstitelskáKarma uživatele Mr Proč - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Ja se priklanim k r-manovi. Smozrejme ze me to bavi, jinak bych to nedelal, ale na druhou stranu jsem rad, kdyz se mi vlozene finance vrati a kdyz to bude jeste o neco vic, tak rozhodne protestovat nebudu...

Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.

Old Post 14-04-2006 v 19:21 PM
Mr Proč je offline   Profil uživatele Mr Proč   Find more posts by Mr Proč   Foto galerie člena Mr Proč   Click here to Send Mr Proč a Private Message   Add Mr Proč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pyroman.cz
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman.cz - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

1.nebudu zbytecne utracet prachy , za cizí hulnení , protoze stejne si nikdy nejsem jistej , jestli me nepodelaly.....
2. baví mě to čím dál víc a dělám to s láskou :-*
3.třeba mě to fascinuje u jinejch , a tak to taky skouším ....

¨je toho hafec , a myslim si že je to výhodnější než to kupovat od někoho ......

pyroman-sig

muj 1. indoor

1. priprava na OUT DOOR

Old Post 15-04-2006 v 12:23 PM
pyroman.cz je offline   Profil uživatele pyroman.cz   Find more posts by pyroman.cz   Foto galerie člena pyroman.cz   Click here to Send pyroman.cz a Private Message   Add pyroman.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pyroman.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

chci pali
cku

...

Old Post 15-04-2006 v 13:02 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 43

to je otazka ... proc asi pestuju?

protoze nenavidim tvrde drogy jako trava a heroin, nenavidim fetaky jako jste vy, jsem nacek a nesnasim huleni, tak proto pestuju

p s y c h o 8 4

Old Post 15-04-2006 v 15:28 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

PsYcHo84 hehe asi tak.

miluju ten pocit kdyz kostuju svoje kytky, nevim co udelaji a potom mam superradost z toho co delaji.
navic nemusim kupovat, coz me hrozne se*e a muzu vymenovat s ostatnimi, tudiz je to sekec mazec.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 15-04-2006 v 16:29 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Já pěstuju protože mě to prostě baví.....Mám rád ten pocit když se člověk může o něco s láskou starat a vychtávat do posledního puntíku, protože pak se mu to několika násobně vrátí na sklizni. A ještě souhlas s pyroman.cz....

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 22-05-2006 v 13:26 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BASE
Stálý Člen

Karma uživatele BASE - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Pěstuju protože mě to baví jen co přídu z práce tak honem za kytičkama zkontrolovat teplůtku a vlhkost mám z nich radost holky moje

Old Post 22-05-2006 v 14:42 PM
BASE je offline   Profil uživatele BASE   Find more posts by BASE   Foto galerie člena BASE   Click here to Send BASE a Private Message   Add BASE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Base:
taky za nima chodím každej den:-)) ještě teda můžu. A proč pěstuju?
Přijd nasranej z práce, udělej si kafe naboř sklo a to si vyhul u kytek hezky venku na sluníčku mír všem:-))

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 22-05-2006 v 15:34 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HooBr
Stálý Člen

Karma uživatele HooBr - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

samozrejme petujem preto že ma to baví a aj pre to že si nerád kupujem húlenie (sú rôzny magori čo chcú len zarobiť - poznám ľudí čo dopujú rastlinky pikom, alebo prisípajú rôznu chémiu do géčka) nikdy neviem čo v tom je. preto chcem svoje "vlastné", viem "čo" to je . . .

Old Post 22-05-2006 v 15:47 PM
HooBr je offline   Profil uživatele HooBr   Find more posts by HooBr   Foto galerie člena HooBr   Click here to Send HooBr a Private Message   Add HooBr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás