Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože už samotný pěstování je jako droga (né že bych teda bral cannabis jako drogu to ne-e). Prostě když sklidim, tak už se těšíííím, jak zase zasadíííím A je to dobrý na nervy! Když mě všichni naserou, tak se jdu vykecat ke kytkám....
pěstuju proto abych nemusel utrácet u nějakýho dieťáka, a taky protože se mi hrozně líbí jak ganja roste a sílí.A pakmám z kytky dobrej pocit i když ji nesklidim(když mě jí pokosí), protože byla silná a voňavá.Prostě grow your own, don't steal
Původní příspěvek od snark deck - hehe - sis nechal poradit vod Sinuheta???? postavit anketu tak aby skoro nikdo nedal první variantu bych líp nedokázal možná ani já - kapcioznost a sugestivnost jen čiší - nicméně bohužel obě dvě varianty se navzájem nevylučují naopak ta první může subsumovat tu druhou - jak ostatně respondenti zhusta píšou
takže alespoň mírnou vypovídací schopnost by anketa měla kdybys otázky postavil takto:
a) pěstuji proto abych dal průchod své experimentátorské vášni - výsledky jsou pro mě naprosto nedůležité
b) když už pěstuju chci abych z toho něco měl - aby to bylo co nejkvalitnější - bylo toho co nejvíc a netrvalo to věčně
good luck
Snark
p.s. když ten výsledek očešu o "faktor zmanipulovanosti formulací ankety" i tak je to pořád ještě pro mě námět k zamyšlení - nicméně nutnost projít si slepou uličku k dosažení pocitu "vědění" je IMHO pro standardní život dost nepraktická vlastnost
Mi připomínáš Vaška Klausů ten taky radil redaktorům jak a na co se maj ptát
Ja se priklanim k r-manovi. Smozrejme ze me to bavi, jinak bych to nedelal, ale na druhou stranu jsem rad, kdyz se mi vlozene finance vrati a kdyz to bude jeste o neco vic, tak rozhodne protestovat nebudu...
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
1.nebudu zbytecne utracet prachy , za cizí hulnení , protoze stejne si nikdy nejsem jistej , jestli me nepodelaly.....
2. baví mě to čím dál víc a dělám to s láskou :-*
3.třeba mě to fascinuje u jinejch , a tak to taky skouším ....
¨je toho hafec , a myslim si že je to výhodnější než to kupovat od někoho ......
miluju ten pocit kdyz kostuju svoje kytky, nevim co udelaji a potom mam superradost z toho co delaji.
navic nemusim kupovat, coz me hrozne se*e a muzu vymenovat s ostatnimi, tudiz je to sekec mazec.
Já pěstuju protože mě to prostě baví.....Mám rád ten pocit když se člověk může o něco s láskou starat a vychtávat do posledního puntíku, protože pak se mu to několika násobně vrátí na sklizni. A ještě souhlas s pyroman.cz....
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Base:
taky za nima chodím každej den:-)) ještě teda můžu. A proč pěstuju?
Přijd nasranej z práce, udělej si kafe naboř sklo a to si vyhul u kytek hezky venku na sluníčku mír všem:-))
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
samozrejme petujem preto že ma to baví a aj pre to že si nerád kupujem húlenie (sú rôzny magori čo chcú len zarobiť - poznám ľudí čo dopujú rastlinky pikom, alebo prisípajú rôznu chémiu do géčka) nikdy neviem čo v tom je. preto chcem svoje "vlastné", viem "čo" to je . . .