Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sinuhet - Klidne to sem dej,alespon to bude pohromade,ale prehlednejsi by to bylo nejspis v novym threadu.Jinak si myslim,ze kyticky jestli vubec zacnou kvest,tak zase prejdou znovu na rust a jestli z nich neco bude tak az v rijnu.Pozorovanim jsem dospel k zaveru,ze kytky ktery byly vice prokoreneny potom i za spatnejch svetelnejch podminek rostou rychleji (tohoto pokusu se neucastni jenom tehle 5 rizku ktery vidite v prispevcich)..Rizky co byly cca tyden pod zarivkama jsou na tom o poznani lepe a nektere uz i kvetou.I tyhle kvetouci rizky nejspise prejdou zase na rust.Do RW kosticek sazim opacne kvuli stabilite.Jinej duvod v tom neni.
Muzes zmerit objem toho tvojeho kvetinacku?Staci do nej dat mikrotenovej pytlik a lejt z odmerky vodu..Nebo vaha a stejnej postup.Ja mam objem cca 0,11-0,15l.Zalezi na tom ,jak plnej kelimek dam.Rizky co mas ustiply z prostredka vetvi (a nejen ty),doporucuju cast nechat chvilku pod zarivkama (10 dni) a pozorovat pozdeji rozdil oproti tem co budou na okne.Pak budes moct porovnavat cisty windoorovky a tema co rozjedes pod zarivkama.
Jen tak mimochodem,rizek co mam na okne a byl z prostredka vetve se doposavad nezmenil (neroste).Ostatni kyticky se davaji celkem do pohybu a uz je znat,ze je proste vice svetla.Proste rostou,oproti stagnaci co predvadely pred mesicem.Nevim,jestli si nakonec hnojeni nerozmyslim,protoze jsem prisel na to,ze zvlaste v tak malejch objemech substratu je hnojeni zivotne dulezity.Ovsem opet tu hraje svou roli i osvetleni.Pod 2x18w zarivkama neni hnojeni tak dulezity jako pod 400w..Pak ukazu vysledky tohoto pokusu jinde,protoze jsem ho jeste neskoncil..Taky uz nekdy v dohledny dobe se chystam udelat update,ale ono se tak nejak nic moc nemeni.Proste kytky jsou asi o 3cm vetsi no.Zatim prezivaji vsechny.Jeste bych k tomu napsal,ze stonky jsou sice jako sirky a kyticky jsou nizky,ale tech pater!Vetvicky jim jeste nerostou,ale kdyz by se tyhle kytky daly pod poradnou lampu nebo ven,tak verim ze by byly extremne kosaty.
To posouzeni PPP se sensi me hodne zajima.Budu zkouset neco podobnyho (Nirvana kontra Reeferman).
Tak tady fotky.
Stav po vytahnuti z parniku. Rizky ze stredu vetvicek. Paradoxne ty z koncu (vrcholove) nezakořenily vůbec. Odrůda by to měla být Power Plant. Hnojeno Bionova kokosovych hnojivem + missing link a jeste jeden nejaky enzym ktery bionova doporucuje. Obcas Phytamin. Je vidět, že na okně je velmi sucho, je to nad topením. Mladé listky mají zaschlé a zkroucené konce listů.
Omnihash - My jsme ale prirodu uz davno prechytracili.Vsimnul jsi si doufam,ze nam rostou kytky ve skrini klidne pres zimu a vubec jim to nevadi..Dokonce za celej svuj zivot nezahlednou tu ohnivou kouli venku a presto jsou lepsi nez kytky co rostly pod ni.
Nicmene muzete jasne videt,ze rizky stipnuty za 1 patrem opravdu rostou.Jsem rad,ze to sinuhet vyzkousel.Nesnasim kritiku od lidi kteri to nikdy nezkusili a jen tvrdi ze to nejde,ze je to na hovno atd..Samozrejme ze nejsou nic extra,ale stacilo by je dal pod lampu a rozjedou se o 106.Navic takhle stipnuty rizky se vetvi hned od spoda coz je obrovska vyhoda.Maji take o dost vic vetvi.Sam mam ted 2 takhle stipnuty ve skrini pod 400w a jsou o dost lepsi nez rizky stipnuty klasicky za 3 patrem.
-Dam sem v nejblizsi dobe zase aktualizaci i kdyz se moc nezmenilo.Teda zacina to kvest.Uz vyhodily prvni bliznicky.
Jinak samozrejme diky za K+ i K- vsem.Z toho je alespon videt jakou ma pro koho z vas prispevek hodnotu..
Ja si myslim, ze to dokvete driv, nez perioda bude dost dlouha. Koncem dubna se teprve seje. Navic me okno je zhruba na JZZ, takze je tam svetla malo jeste i diky tomu. No a prinejhorsim budu zatmivat. Nebo je to jedno, je to jen takove cviceni.
xerthon - Ja si myslim,ze moje kytky co mam za oknem dokvest nestihnou.Pekne se s tim loudaj.Budu je muset nejspis zatmivat a nebo budu pozorovat co to udela kdyz znovu prejdou na rust..Jeste uvidim.Zatim maji teprve par bliznicek..
Sinuhetovi to oproti me roste za oknem krasne.Ja mam porad takovy chudinky.Muze to bejt zpusobeny vysazenim moc brzo (listopad).
Zasazeno to bylo kolem 14. unora. Včera jsem otrhal ty spodni paličky a usušil v mikrovlnce. Byla z toho jedna šlukovka a nezhulovalo to skoro vůbec. Což se dá čekat, když je to teprve měsíc na květu a navíc to má málo světla. Uvidíme za měsíc.
omlouvam se ze tady oxiduji, ale vypada to ze tady se mi dostane nejfundovanejsi odpovedi Rozjel jsem taky takovy pozdne zimni pokus, fotky jsou v tomhle trydu, uplne posledni prispevek: https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2
Zajimalo by me jestli uz muzu prevest kytku na kvet, jestli si myslite ze to unese stonek (nezlomi se pod vahou "palic"?) a za jak dlouho by to mohlo nejdriv dokvest aby se dalo okostovat jestli je to dostatecne slusne na vysazeni (stejnych semen out. -Na kvalite by se to nemelo projevit, jen na vynosu ne?). Prevedeni na kvet chapu tak ze kytí bude mit 12 hodin svetla a 12 tmu, vzhledem k tomu ze ji ocividne vic prospiva 5 hodin dosvicovani 18W usporkou tak bych to dal 7hodin za oknem a 5 pod usporkou a jinak zatemnit, je to tak? diky za rady
Původní příspěvek od Ježíš Zajimalo by me jestli uz muzu prevest kytku na kvet, jestli si myslite ze to unese stonek (nezlomi se pod vahou "palic"?) a za jak dlouho by to mohlo nejdriv dokvest aby se dalo okostovat jestli je to dostatecne slusne na vysazeni (stejnych semen out. -
Muzes ji prevest hned. Ono to stejne funguje tak, ze rostlina si nejprve doroste do "dospelosti" a teprve pak zacne kvest.
Pod vahou palic by se stonek lamat nemel. Za oknem totiz nejake extra palice nebyvaji. Na okostovani zda to neni technicke, by podle me mohl stacit tak mesic kvetu, mozna mene.
citace:
Prevedeni na kvet chapu tak ze kytí bude mit 12 hodin svetla a 12 tmu, vzhledem k tomu ze ji ocividne vic prospiva 5 hodin dosvicovani 18W usporkou tak bych to dal 7hodin za oknem a 5 pod usporkou a jinak zatemnit, je to tak? diky za rady
Kytky z okna jsem sklidil. Jednu z nich asi o tyden drive a zbyvajici tri nedavno. Vcera jsem zkusil tu prvni. Sotva doschla. Bylo toho asi na dve slukny, ale docela maso, zprasilo me to opravdu dobre. Chut nehodnotim, protoze to nemelo cas na curing a nemel jsem ani vycistenou sluknu. Ale sila pro me OK. Pokud si nekdo v unoru vysklada parapet za oknem kelimky od horcice a pouzije rizky solidni genetiky, tak by v dubnu mohl mit par gramu matrose.