Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus,pekná skrinka,chcel som sa spýtať,už sú zakorenené?Ak sú a začnú rásť hoď tam ten ofuk a hneď ako by sa pohli by som šmikol tie kvitnúce vrcholky.
Nech sa darí
expire:ty řizky mi zakořenily doma prorostly RW kostku a šoupl sem je do kvetinačku .Až to povyroste tak šmiknu ty mikro paličky at to nejde donich ale do rustu jinak se mi to libi budu tu dávát foto každych 6-70dni at de videt rozdil........
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
Pripájam sa k rade,keď teda už sú zakorenené-daj tam ofuk.Uvidíš,z tohto už niečo bude
A ešte:s hnojením opatrne,aby si ich nespálil,aj keď sú z rezov,naposledy som si tie moje skoro prehnojil,ale rozchodili to
expire tak ja nebudu hnojit zatim vubec tendok sem namichal postřik a postřikal Phytaminem 4ml/l vody každe 2dny to budu rozprašovat na kytiz............ofuk tam dám zitra
Gucspeed: Diky akorat nevim kolik tam mám dat potom kvetinačku pojedu scrog libi se mi to, a no mám, koupit
1kvetináč hranety
2kvetinače hranate
3kvetinače hranate
4kvetinače hranate......... jaka by byla nejlepši volba pod 70W asi 2-3 kvetníky no uvidime poradte mi ..
hulitko258 : ja by som ti poradil dat tam 4 kvetinace, hranate, s malym objemom, aby ti rastlinky rastli, ale aby to neprerastli zase, a uvydis, bude to fajn ja sa to tak isto hodlam spravit, len sa este musia moje riezky posnazit, nabrat farbu, chut rast, zastipnut, a holt potom 70Watts GL
Ahoj groweři sem tady takže sem přesadil řizečky a přidal sem jeden a vypada to takhle. zatim to nehnojim myslite že bych to už mnel začit hnojit jen dávám postřik každy den jak se vypne lampa Phytaminem 4ml/L vody a vypadaji hezky...... zatim sem ješte nedal nic na ofuk ale už tam mam nachistany vetrak taže to bude co nevidět......
Cauec chlape,
kyti vypadaji pekne.Jen s tim Phyt-aminem, ty rikas ze to rosis kazdej den Phyt-aminem?
Na to bacha!!! Kdyz budes porad rosit phytakem tak ty kytky doslova udusis!!!
Listy vstrebavaji naky 3dny pak striknout znovu.
Ja bych to kombinoval tak ze 2-3dyn voda, 1x Phyt. atd.
hulitko258 , noo, tak sa to tu rozbieha krasne, sme priblizne narovnako, cize mozme potom porovnat, kto ako skonci ovsem, ja si tam nexam asi vsetkych 6 kuskow, lebo proste nedokazem znicit nieco co som vytvoril, GL