Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » JE normal že rad pestujem ale nerad hulim ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
OptieX
Stálý Člen

Karma uživatele OptieX - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Eeee, protože Vraní Oko Čtyřlisté kills.

Prostě je to jedno co si člověk vezme, všichni jsme shluk částic, je jedno jak se nakumulujou, jestli do "orgamismu" nebo do "země".

Old Post 28-02-2006 v 20:46 PM
OptieX je offline   Profil uživatele OptieX   Find more posts by OptieX   Foto galerie člena OptieX   Click here to Send OptieX a Private Message   Add OptieX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mias
Stálý Člen

Karma uživatele Mias - 33% Pěstitelská

Dotaz Re: JE normal že rad pestujem ale nerad hulim ? Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od monolop
Nie že nerad, len ma to buhvie ako nelaka, ale pestovat musím !!!
tak co treba zkusit koku chlape

Freetek-Místek city

Old Post 28-02-2006 v 22:21 PM
Mias je offline   Profil uživatele Mias   Find more posts by Mias   Foto galerie člena Mias   Click here to Send Mias a Private Message   Add Mias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

juice: Myslim že by si tohle zasloužilo vlastní téma, (a divil bych se kdyby už se to tu někde na groweru neprobíralo)...ale sručně, jen souhlasim s tyvym rozhořčenim, a to se vstahuje obecně k hodně věcem,,,proč mi má někdo, když sem plnoletej, svéprávnej a navíc si drogu pěstuju sám, přikazovat měnit si MOJE VLASTNÍ vědomí ať už jakejmakoliv prostředkama,,,pokud nebudu v souvislosti s tim, nějak porušovat jiný "neobdiskutovatelný" zákony...proč mi má někdo sakra zakazovat nějak se cejtit, něco prožívat, (sem si jistej že drogy můžou při správnym přístupu rozšiřovat člověku vědomí apod,) i když je to zdraví škodlivá otrava organizmu?pořád je to MOJE tělo co si ničim...vedle legálního alkoholu, nikotinu nebo kofeinu, je to jen absurdní, dogmatickej, omezující přístup...honosící se vznešenym jménem demokracie...
sorry za OT ale pokaždý když narazim na tohle téma hrozně mě to rozčílí...

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 01-03-2006 v 22:39 PM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anonymer
Stálý Člen

Karma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

monolop:
Tak to vytaj v bande , ja hulim raz za 1-2 mesiace, nie proste preto zeby ma to nebavilo, ale boli casy ked som hulil casto jak svina, a stal sa z toho hnusny stereotyp, tak som to riadne obmedzil, keby som si vsak mal vybrat medzi Pestovat a nikdy nehulit alebo Hulit a nikdy nepestovat, rozhodol by som sa pre prve...

???
FUCK SYSTEM
rise SVK unda repp

Slovak cooperation 2005
Botanic project (Out v našom podaní) 2007

Old Post 01-03-2006 v 22:46 PM
Anonymer je offline   Profil uživatele Anonymer   Find more posts by Anonymer   Foto galerie člena Anonymer   Click here to Send Anonymer a Private Message   Add Anonymer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Anonymer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

já osobně taky nehulím a pěstování (čehokkoliv) miluju. A hlavně se těšim na to až mi to doroste ve skříni jak to rozdám po celý vesnici a všický budou HIGH mým skunkem. Bude mě to hřát usrdce.

Proč by mělo být nenormální že nehulim a pěstim? To svědčí o mentalitě jistých lidí.

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 02-03-2006 v 05:18 AM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak2249
Stálý Člen

Karma uživatele ak2249 - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

zalezi na nalade

Old Post 06-03-2006 v 16:51 PM
ak2249 je offline   Profil uživatele ak2249   Find more posts by ak2249   Foto galerie člena ak2249   Click here to Send ak2249 a Private Message   Add ak2249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Pohodička O.T Příspěvek č. 23

citace:
de jenom o to aby mohl zamachrovat a rict:hej kamo ja mam doma travu a to se u nas nesmi sem dobrej co

Héj kámoooo - mámmm doma trávu co? to jsem ale machr - je to luční směs a je jí plná zahrada a to se nesmííí

Ať je nějaká sranda

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 06-03-2006 v 18:20 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Myslim, že je to uplně normální. Spousta lidí pěstuje něco co se ani hulit nedá a je to uplně normální, tak proč by nemělo bejt normální pěstovat zelenej list, když Tě to baví. Já jsem pěstoval a dost hulil,ale kvůli práci jsem musel přestat. Spíš bych řek že jsem to omezil, takže si občas dam (tak 2x do roka), ale na outdoor jsem nezanevřel a ani nezanevřu. Ty se určitě nenech zviklat a jestli Tě to baví, tak to prostě dělej:-)

Old Post 09-03-2006 v 08:49 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mastex
Nový Člen

Karma uživatele Mastex - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Být normální je relatyvní pojem.Člověk je normální tak jak se cítí a né jestli pěstuje ganju a nehulí, nebo pěstuje a hulí,nebo hulí a nepěstuje

Old Post 09-03-2006 v 11:12 AM
Mastex je offline   Profil uživatele Mastex   Find more posts by Mastex   Foto galerie člena Mastex   Click here to Send Mastex a Private Message   Add Mastex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Tak jsem se rozhodl taky přispět. Znám pár lidí, kteří vůbec nehulí a pěstí. Jsou to ale mrdky, kterým jde jen a jen o love!! Připadá mi to fakt trapné a zoufalé, že si takhle vydělávají. No, snad k nim nepatříte.. Jinak mě growing taky baví, ale není nad to vypěstit si kyti a sám s kámošema ji zkouřit.. Už jen pro ten pocit, že se mi něco povedlo, že jsem něco dokázal. Peace, Moltres.

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 09-03-2006 v 11:31 AM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak2249
Stálý Člen

Karma uživatele ak2249 - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

hezky receno Moltres

Old Post 09-03-2006 v 18:30 PM
ak2249 je offline   Profil uživatele ak2249   Find more posts by ak2249   Foto galerie člena ak2249   Click here to Send ak2249 a Private Message   Add ak2249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
svob
Nový Člen

Karma uživatele svob - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

já nevím, myslím si, že kdybych nehulil tak rozhodně nepěstuju. Zbytečná starost navíc, vezmi si, že můžeš dělat takových věcí a ne se pořád válet u kytek a protrhávat je. Je to asi taková ztráta času jako počítač televize atd.

a zajímalo by mě když jenom pěstuješ co s trávou děláš? To spaluješ?

Třeba já musím pěstovat venku v přírodě, ale můj strejc si vklidu pěstuje ve skleníku a na zahradě mrtě kytek, jenom kvůli tomu, aby neměl po zahradě mrtě mšic a různý havěti, a po sklizni vesele všechny kytky spálí.............. to je ale kkt co? a nedá my ani na koštovačku

Old Post 10-03-2006 v 16:07 PM
svob je offline   Profil uživatele svob   Find more posts by svob   Foto galerie člena svob   Click here to Send svob a Private Message   Add svob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nery
Nový Člen

Karma uživatele nery - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Tak sem si vás přečet a musim se taky pridat
Já pěstuju asitak 7-9let (ani uz nevim) a nedal sem si za tu dobu ani šluka...nejak me ten dehet a podobny svinstva holt neberou.Ale už par tydnu procitam info o alternativnich moznostech uzivani a chystam se v nejblizsi dobe konecne nejake ty Tetrahydrocanabinoly do tela dostatKonecne nejaky krok kupredu za ty roky-hehe

Old Post 10-03-2006 v 16:51 PM
nery je offline   Profil uživatele nery   Find more posts by nery   Foto galerie člena nery   Click here to Send nery a Private Message   Add nery to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás