Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
juice: Myslim že by si tohle zasloužilo vlastní téma, (a divil bych se kdyby už se to tu někde na groweru neprobíralo)...ale sručně, jen souhlasim s tyvym rozhořčenim, a to se vstahuje obecně k hodně věcem,,,proč mi má někdo, když sem plnoletej, svéprávnej a navíc si drogu pěstuju sám, přikazovat měnit si MOJE VLASTNÍ vědomí ať už jakejmakoliv prostředkama,,,pokud nebudu v souvislosti s tim, nějak porušovat jiný "neobdiskutovatelný" zákony...proč mi má někdo sakra zakazovat nějak se cejtit, něco prožívat, (sem si jistej že drogy můžou při správnym přístupu rozšiřovat člověku vědomí apod,) i když je to zdraví škodlivá otrava organizmu?pořád je to MOJE tělo co si ničim...vedle legálního alkoholu, nikotinu nebo kofeinu, je to jen absurdní, dogmatickej, omezující přístup...honosící se vznešenym jménem demokracie...
sorry za OT ale pokaždý když narazim na tohle téma hrozně mě to rozčílí...
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
monolop:
Tak to vytaj v bande , ja hulim raz za 1-2 mesiace, nie proste preto zeby ma to nebavilo, ale boli casy ked som hulil casto jak svina, a stal sa z toho hnusny stereotyp, tak som to riadne obmedzil, keby som si vsak mal vybrat medzi Pestovat a nikdy nehulit alebo Hulit a nikdy nepestovat, rozhodol by som sa pre prve...
já osobně taky nehulím a pěstování (čehokkoliv) miluju. A hlavně se těšim na to až mi to doroste ve skříni jak to rozdám po celý vesnici a všický budou HIGH mým skunkem. Bude mě to hřát usrdce.
Proč by mělo být nenormální že nehulim a pěstim? To svědčí o mentalitě jistých lidí.
Myslim, že je to uplně normální. Spousta lidí pěstuje něco co se ani hulit nedá a je to uplně normální, tak proč by nemělo bejt normální pěstovat zelenej list, když Tě to baví. Já jsem pěstoval a dost hulil,ale kvůli práci jsem musel přestat. Spíš bych řek že jsem to omezil, takže si občas dam (tak 2x do roka), ale na outdoor jsem nezanevřel a ani nezanevřu. Ty se určitě nenech zviklat a jestli Tě to baví, tak to prostě dělej:-)
Tak jsem se rozhodl taky přispět. Znám pár lidí, kteří vůbec nehulí a pěstí. Jsou to ale mrdky, kterým jde jen a jen o love!! Připadá mi to fakt trapné a zoufalé, že si takhle vydělávají. No, snad k nim nepatříte.. Jinak mě growing taky baví, ale není nad to vypěstit si kyti a sám s kámošema ji zkouřit.. Už jen pro ten pocit, že se mi něco povedlo, že jsem něco dokázal. Peace, Moltres.
já nevím, myslím si, že kdybych nehulil tak rozhodně nepěstuju. Zbytečná starost navíc, vezmi si, že můžeš dělat takových věcí a ne se pořád válet u kytek a protrhávat je. Je to asi taková ztráta času jako počítač televize atd.
a zajímalo by mě když jenom pěstuješ co s trávou děláš? To spaluješ?
Třeba já musím pěstovat venku v přírodě, ale můj strejc si vklidu pěstuje ve skleníku a na zahradě mrtě kytek, jenom kvůli tomu, aby neměl po zahradě mrtě mšic a různý havěti, a po sklizni vesele všechny kytky spálí.............. to je ale kkt co? a nedá my ani na koštovačku
Tak sem si vás přečet a musim se taky pridat
Já pěstuju asitak 7-9let (ani uz nevim) a nedal sem si za tu dobu ani šluka...nejak me ten dehet a podobny svinstva holt neberou.Ale už par tydnu procitam info o alternativnich moznostech uzivani a chystam se v nejblizsi dobe konecne nejake ty Tetrahydrocanabinoly do tela dostatKonecne nejaky krok kupredu za ty roky-hehe