Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Jdou po mě benga-co mam dělat?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Breinwolf
Stálý Člen

Karma uživatele Breinwolf - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Cesta legalizace a Kofíků je dost přijatelná pro tu hromadu lidí jichž se dotýká. Když se tam budou prodávat dobrý modely za dobrou cenu tak bude po: černým obchodě, policejních prudách, nedostatku hulení, psychózách z ilegality.

LEGALIZUJTE !

Old Post 05-03-2006 v 14:30 PM
Breinwolf je offline   Profil uživatele Breinwolf   Find more posts by Breinwolf   Foto galerie člena Breinwolf   Click here to Send Breinwolf a Private Message   Add Breinwolf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
igorange
Nový Člen

Karma uživatele igorange - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Zdar, mám podobnej problém jako robotnik.igor. Z těžké životní situace sem začal sem tam něco prodávat, ale jen známejm kámošům co vim, že mě nebonznou. Ale postupem času ke mě začali chodit neznámí týpci, prej známí mejch známejch. Poslal sem je do p... a kámošům sem řek, že pokud budou chtít něco ti jejich kámoši ať se pro to stavej oni a pak ať si s tim delaj co chtěj. Co ale v případě, že s tim někoho chytnou? bylo by to na mě, když je to ode mně ale já sem jim to neprodal? dík za odpověď.

Old Post 09-03-2006 v 18:41 PM
igorange je offline   Profil uživatele igorange   Find more posts by igorange   Foto galerie člena igorange   Click here to Send igorange a Private Message   Add igorange to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Breinwolf
Stálý Člen

Karma uživatele Breinwolf - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Jasně. Hodně pěstitelů si občas finančně vypomůže a pustí pár géček kámošům. Myslím že na tom není nic špatného, protože po legalizaci budeme potřebovat lidi, kteří budou čistě pěstovat a nebudou mít čas na nějakou další práci. Když někoho chytnou s tvejma špekama, nedělej si z toho hlavu, protože by ti to nejdřív museli dokázat, Tzn: potřebovali by alespoň 2 výpovědi proti tobě, přímý důkaz a nejlépe tvoje přiznání. A hlavně kvůli pár géčkům to bengám ani nestojí za to sepisovat. S těma kámošema kámošů a známejma známejch jsi to podle mě vyřešil dobře.

LEGALIZUJTE !

Old Post 12-03-2006 v 15:30 PM
Breinwolf je offline   Profil uživatele Breinwolf   Find more posts by Breinwolf   Foto galerie člena Breinwolf   Click here to Send Breinwolf a Private Message   Add Breinwolf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás