Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cesta legalizace a Kofíků je dost přijatelná pro tu hromadu lidí jichž se dotýká. Když se tam budou prodávat dobrý modely za dobrou cenu tak bude po: černým obchodě, policejních prudách, nedostatku hulení, psychózách z ilegality.
Zdar, mám podobnej problém jako robotnik.igor. Z těžké životní situace sem začal sem tam něco prodávat, ale jen známejm kámošům co vim, že mě nebonznou. Ale postupem času ke mě začali chodit neznámí týpci, prej známí mejch známejch. Poslal sem je do p... a kámošům sem řek, že pokud budou chtít něco ti jejich kámoši ať se pro to stavej oni a pak ať si s tim delaj co chtěj. Co ale v případě, že s tim někoho chytnou? bylo by to na mě, když je to ode mně ale já sem jim to neprodal? dík za odpověď.
Jasně. Hodně pěstitelů si občas finančně vypomůže a pustí pár géček kámošům. Myslím že na tom není nic špatného, protože po legalizaci budeme potřebovat lidi, kteří budou čistě pěstovat a nebudou mít čas na nějakou další práci. Když někoho chytnou s tvejma špekama, nedělej si z toho hlavu, protože by ti to nejdřív museli dokázat, Tzn: potřebovali by alespoň 2 výpovědi proti tobě, přímý důkaz a nejlépe tvoje přiznání. A hlavně kvůli pár géčkům to bengám ani nestojí za to sepisovat. S těma kámošema kámošů a známejma známejch jsi to podle mě vyřešil dobře.