Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kolik ste toho nejvic vyhulili za jeden den?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
oukej
Nový Člen

Karma uživatele oukej - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

jak si máá člověk pamatovat, když se pálí od probuzení!!!!
no a tady ty kluci mají takovou paměť, že se stydím a asi seknu s pálením kytek a dám se na (třeba) budhismus!!! VŽDIŤ SE TO DÁ PÁLIT PORÁD!!!!

muj názor je taký že vždy se máš snažit dosáhnout víc!!!!
TAK PALTE KLUCI PALTE A POŘÁDNĚ TO NABIJEJTE
ČÍM VÍC TÍM .......... HAHAHA

Old Post 11-02-2006 v 11:31 AM
oukej je offline   Profil uživatele oukej   Find more posts by oukej   Foto galerie člena oukej   Click here to Send oukej a Private Message   Add oukej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

já hulím jenom jednou denně, protože podruhé to už nefunguje a spíš mě to jenom unaví.

Old Post 11-02-2006 v 11:39 AM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pooh
Stálý Člen

Karma uživatele Pooh - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

nejvíc jsem toho vyhulil za 4 dny, které trvalo Ganjobraní 2003.. akce vypadala tak, že se sjelo 15 pozvaných na tuhle akci a půda byla plná kvalitního hulča stávaly se situace jako že hořelo 6 jointů najednou a ještě nějakej blázen začal balit

hláška akce:
"Jaktože nehoří žádnej joint?"
"Hoří stále v nás..."

pooh's growbox 150W hlína

pooh's outdoor gallery 2002 & 2003

Medvídek Pú je v tý pohádce pořád zmaštěnej, že jo?

P.S. Již ve starém zákoně se přinášely oběti žehem...

Old Post 11-02-2006 v 15:09 PM
Pooh je offline   Profil uživatele Pooh   Find more posts by Pooh   Foto galerie člena Pooh   Click here to Send Pooh a Private Message   Add Pooh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ja jsem se nejvic zhulil na dojezdu kolace... dal jsem asi 3g za hodinu.. nebylo mi blbe ale po psychicke strance byl ten stav straslivy mazec... da se rict "tezce halucinogenni"

p s y c h o 8 4

Old Post 11-02-2006 v 20:35 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

nejvic? vždycky po sklizni....většinou tam měsíc poté musím přestat alespoň na 3 dny....poněvadž už to néni ončo....ale nejhorší je (OT) vařeni....pečení....smažení....atd...

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 11-02-2006 v 21:30 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Víc a víc a víc a jsem nic. Příspěvek č. 22

Dost, ale na co? Hulení jen tak na pohodu, podle mne. Dokáže to zabít den.

Old Post 12-02-2006 v 00:37 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N3m3515
Stálý Člen

Karma uživatele N3m3515 - 54% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 23

citace:
Ale tohle nejak nepotrebuju k zivotu. Spis proste jednoho speka v dobry parte, v dobrej cas, na dobrym miste... To je rekl bych mnohem lepsi a hezci nez bejt vykourenej celej den a totalne mimo. (taky zdravejsi) [/B]

Souhlasim z tebou Black & White

Taky se nemusim prekurovat jen ubalit nejakou mrkvicku z cool modylku a skorit se do pohody

kdys se prehouris tak se ti pak nechce nic delat ses unavenej a nejradeji bys spal

Old Post 12-02-2006 v 02:42 AM
N3m3515 je offline   Profil uživatele N3m3515   Find more posts by N3m3515   Foto galerie člena N3m3515   Click here to Send N3m3515 a Private Message   Add N3m3515 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Moje maximum je 2 brčka a konec .

Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek

Old Post 12-02-2006 v 06:51 AM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
supersmažka
Stálý Člen

Karma uživatele supersmažka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

moje největší maximum bylo 15 brk ve třech lidech, daly sme to asi za 3 hodiny na jedný akci,byl sem hodně zhulený a tak sem jen seděl u stolu a pozoroval dění, když se mě něgdo na něco ptal tag sem nemoch vodpovědět jen sem huhňal, cestou domů sem usnul v buse. od tý doby už to tagle nepřehánim

Don't worry be grower

Old Post 19-02-2006 v 10:14 AM
supersmažka je offline   Profil uživatele supersmažka   Find more posts by supersmažka   Foto galerie člena supersmažka   Click here to Send supersmažka a Private Message   Add supersmažka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
supersmažka
Stálý Člen

Karma uživatele supersmažka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

a taky sem dal krábu startek najednou když sme byly na houbách,taky hezkej zážitek

Don't worry be grower

Old Post 19-02-2006 v 10:16 AM
supersmažka je offline   Profil uživatele supersmažka   Find more posts by supersmažka   Foto galerie člena supersmažka   Click here to Send supersmažka a Private Message   Add supersmažka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

ja tak 10 skel a nevedel se kde sem a co tu delam.....a udelal sem takouvou blbost ze sem obesel cely les kolemdokola

Old Post 19-02-2006 v 11:53 AM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Na tradiční podzimní akci s kámošema na jedný samotě vždycky strašně pálíme, no ochutnávky... když sme se to na konci dne pokusili spočítat, tak sme myslim došli k číslu 18 jacksonů. Ale neni to důležitý...

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 27-02-2006 v 08:55 AM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

staci dve, tri brcka Sensi Star a jsem happy, s odstupen dvou hodin je to cool
neni to cim vic tim lip, jde o kvalitu, ne o kvantitu, ne kazdemu jde o to nemoci chodit.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 27-02-2006 v 09:37 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od xerthon
nevim kolik toho bylo,ale vim,ze to nemelo smysl

přesně

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 27-02-2006 v 09:55 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

Tak asi něco přes deset párkrát padlo potom už člověk stejně neví... Takovéto dny mě ale přijdou zcela zbytečné nemyslim si že je to o kvantitě. Možná lepší být celej den ,,normální´´ a večer při západu slunce si dát retenko
Dny kdy člověk odpaluje první retko v šest ráno a končí někdy hluboko po půlnoci jsou sice úplně jiný ale nepřijdou mě správně prožitý. Možná vyjímečně jako den RESETu ))

Old Post 27-02-2006 v 19:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Když člověk ráno vstane, zapálí, pak topí celej den a ještě jde večír kalit, tak není problém udělat i 30 špeků za den!

Fotr woe!

Old Post 28-02-2006 v 09:28 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás