Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak si máá člověk pamatovat, když se pálí od probuzení!!!!
no a tady ty kluci mají takovou paměť, že se stydím a asi seknu s pálením kytek a dám se na (třeba) budhismus!!! VŽDIŤ SE TO DÁ PÁLIT PORÁD!!!!
muj názor je taký že vždy se máš snažit dosáhnout víc!!!!
TAK PALTE KLUCI PALTE A POŘÁDNĚ TO NABIJEJTE
ČÍM VÍC TÍM .......... HAHAHA
nejvíc jsem toho vyhulil za 4 dny, které trvalo Ganjobraní 2003.. akce vypadala tak, že se sjelo 15 pozvaných na tuhle akci a půda byla plná kvalitního hulča stávaly se situace jako že hořelo 6 jointů najednou a ještě nějakej blázen začal balit
hláška akce:
"Jaktože nehoří žádnej joint?"
"Hoří stále v nás..."
Ja jsem se nejvic zhulil na dojezdu kolace... dal jsem asi 3g za hodinu.. nebylo mi blbe ale po psychicke strance byl ten stav straslivy mazec... da se rict "tezce halucinogenni"
nejvic? vždycky po sklizni....většinou tam měsíc poté musím přestat alespoň na 3 dny....poněvadž už to néni ončo....ale nejhorší je (OT) vařeni....pečení....smažení....atd...
Ale tohle nejak nepotrebuju k zivotu. Spis proste jednoho speka v dobry parte, v dobrej cas, na dobrym miste... To je rekl bych mnohem lepsi a hezci nez bejt vykourenej celej den a totalne mimo. (taky zdravejsi) [/B]
Souhlasim z tebou Black & White
Taky se nemusim prekurovat jen ubalit nejakou mrkvicku z cool modylku a skorit se do pohody
kdys se prehouris tak se ti pak nechce nic delat ses unavenej a nejradeji bys spal
moje největší maximum bylo 15 brk ve třech lidech, daly sme to asi za 3 hodiny na jedný akci,byl sem hodně zhulený a tak sem jen seděl u stolu a pozoroval dění, když se mě něgdo na něco ptal tag sem nemoch vodpovědět jen sem huhňal, cestou domů sem usnul v buse. od tý doby už to tagle nepřehánim
Na tradiční podzimní akci s kámošema na jedný samotě vždycky strašně pálíme, no ochutnávky... když sme se to na konci dne pokusili spočítat, tak sme myslim došli k číslu 18 jacksonů. Ale neni to důležitý...
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.
staci dve, tri brcka Sensi Star a jsem happy, s odstupen dvou hodin je to cool
neni to cim vic tim lip, jde o kvalitu, ne o kvantitu, ne kazdemu jde o to nemoci chodit.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Tak asi něco přes deset párkrát padlo potom už člověk stejně neví... Takovéto dny mě ale přijdou zcela zbytečné nemyslim si že je to o kvantitě. Možná lepší být celej den ,,normální´´ a večer při západu slunce si dát retenko
Dny kdy člověk odpaluje první retko v šest ráno a končí někdy hluboko po půlnoci jsou sice úplně jiný ale nepřijdou mě správně prožitý. Možná vyjímečně jako den RESETu ))