Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Taky znam par lidi, kteri nehuli a pestuji. Ja taky rad pestuji, ale i rad hulim, kdyz nemam tak si nekupuji a bez problemu si pockam na sklizen. Mysli, ze je to normalni
... si myslim ze aj ja prejde k tomuto sposobu bytia
kedze s hulenim chcem prestat, pretoze sa mi stava zavislostou ... ale pestovanie nou uz je.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Hulil si, pěstoval, pak změnil přístup k hulení ale na svoje kitičky v živém stavu si nezanevřel...
Seš skrátka jen vášnivej pěstitel (takovejch jsou davy) bez vstahu k hulení a to potom nechápu jakym spůsobem si si vybral k pěstováni zrovna canabis...
Hraje v tvym počínání nějakou roli jistá možná finanční stránka věci...ať už jen to že se ti nechce pod cenou prodávat pěstírnu...
Každopádně ANO jsi normální....
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
Jo jak už tady padlo slovo normální se hodně špatně definuje. Pár lidí co nehulej a neco pěstujou znám. Pokud je to o zálibě tak to chápu, ale spíše bych si vybral nějaké jiné kytičky.. pokud je to z ekonomického hlediska tak to taky chápu ale přijde mi to při nejmeším smutný....
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Původní příspěvek od DVORKA Někoho, kdo pěstuje ředkvičky a nejí je, opravdu neznám. S marihuanou to je jiné...
Protože ředkvičky nejsou nijak nádherný, ale moje matka např. pěstuje makovice na okrasu do vázy. Jednou mě pro ně poslala na zahradu a já ji ulámal jenom ty hlavy a stonky jsem hodil na kompost. Přinesl jenom makovice bez stonků, protože jsem myslel, že to má na mák. Nedovedete si představit, jakýho jsem dostal sprďáka.
Původní příspěvek od DVORKA Jo asi ji to vzalo... třeba by se to dalo přirovnat k tomu, že by ti někdo z kytičky přines lístečky a palice hodil na kompost