Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » JE normal že rad pestujem ale nerad hulim ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
tezzy
Stálý Člen

Karma uživatele tezzy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

myslim, že je to úplně normální... já sice nepěstuji oblíbený zelený list, ale nosaje, to je moje, pěkně si je hýčkám a mám je ráda )

omnia mea mecum porto

Old Post 24-02-2006 v 15:54 PM
tezzy je offline   Profil uživatele tezzy   Find more posts by tezzy   Foto galerie člena tezzy   Click here to Send tezzy a Private Message   Add tezzy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tezzy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OptieX
Stálý Člen

Karma uživatele OptieX - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Podlě mě to není normální.

Old Post 24-02-2006 v 16:57 PM
OptieX je offline   Profil uživatele OptieX   Find more posts by OptieX   Foto galerie člena OptieX   Click here to Send OptieX a Private Message   Add OptieX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Nejsi sám. Znám několik lidí, kteří hulit přestali, ale lásky ke growingu se nikdy nevzdali

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 24-02-2006 v 17:04 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lezec
Stálý Člen

Karma uživatele Lezec - 84% PěstitelskáKarma uživatele Lezec - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Taky znam par lidi, kteri nehuli a pestuji. Ja taky rad pestuji, ale i rad hulim, kdyz nemam tak si nekupuji a bez problemu si pockam na sklizen. Mysli, ze je to normalni

Outdoor photos https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21038
70W SON-T PC buds https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=354055

Konopí je dobrý sluha, ale zlý pán

Old Post 24-02-2006 v 17:23 PM
Lezec je offline   Profil uživatele Lezec   Find more posts by Lezec   Foto galerie člena Lezec   Click here to Send Lezec a Private Message   Add Lezec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Josip
Stálý Člen

Karma uživatele Josip - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

"Je to normální, že pěstuju a nehulím?" - kristepane to je prasečina.

Old Post 24-02-2006 v 18:22 PM
Josip je offline   Profil uživatele Josip   Find more posts by Josip   Foto galerie člena Josip   Click here to Send Josip a Private Message   Add Josip to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUZsRANAMI
Stálý Člen

Karma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

... si myslim ze aj ja prejde k tomuto sposobu bytia
kedze s hulenim chcem prestat, pretoze sa mi stava zavislostou ... ale pestovanie nou uz je.

I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace

T.I.P.: THE MARIJUANA GROWER'S GUIDE by Mel Frank and Ed Rosenthal
RENO (2005)+... RENO (2006)+EARLY MISTY (2006)+BIG BUD SUPER SKUNK (2006)+HAZE SKUNK (2006)+NO NAMES (2006)+DUTCH PASSION (2007)

Old Post 24-02-2006 v 18:27 PM
MUZsRANAMI je offline   Profil uživatele MUZsRANAMI   Find more posts by MUZsRANAMI   Foto galerie člena MUZsRANAMI   Click here to Send MUZsRANAMI a Private Message   Add MUZsRANAMI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

monolop: zajmavé, napadá mě pár variant..

Hulil si, pěstoval, pak změnil přístup k hulení ale na svoje kitičky v živém stavu si nezanevřel...

Seš skrátka jen vášnivej pěstitel (takovejch jsou davy) bez vstahu k hulení a to potom nechápu jakym spůsobem si si vybral k pěstováni zrovna canabis...

Hraje v tvym počínání nějakou roli jistá možná finanční stránka věci...ať už jen to že se ti nechce pod cenou prodávat pěstírnu...

Každopádně ANO jsi normální....

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 26-02-2006 v 14:15 PM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mr.Frank
Nový Člen

Karma uživatele mr.Frank - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

čus kámoši jsem tu novej a vy vypadáte zkušeně tak bych potřeboval poradit jak a kde sehnat semínka hustejch modelů

Old Post 26-02-2006 v 14:45 PM
mr.Frank je offline   Profil uživatele mr.Frank   Find more posts by mr.Frank   Foto galerie člena mr.Frank   Click here to Send mr.Frank a Private Message   Add mr.Frank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Photographer
Stálý Člen

Karma uživatele Photographer - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

mr.Frank:

anebo si vlez do bazzaaru, tam je kotel takovýchto threadů, kde někdo něco prodává.

Samozřejmě odpověď na tvoji otázku je: Nech si je poslat z Holandu, (nebo odjinud).

Old Post 26-02-2006 v 15:49 PM
Photographer je offline   Profil uživatele Photographer   Find more posts by Photographer   Foto galerie člena Photographer   Click here to Send Photographer a Private Message   Add Photographer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

juice: záleží podle čeho tu "normalitu" posuzuješ kámo...ty si normální?..já teda ne, bejt normální v týhle společnosti = umřít nudou,,,,

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 26-02-2006 v 18:52 PM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 11

Jo jak už tady padlo slovo normální se hodně špatně definuje. Pár lidí co nehulej a neco pěstujou znám. Pokud je to o zálibě tak to chápu, ale spíše bych si vybral nějaké jiné kytičky.. pokud je to z ekonomického hlediska tak to taky chápu ale přijde mi to při nejmeším smutný....

Old Post 27-02-2006 v 20:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 12

4 juice: jo to máš asi pravdu, že je to o tej atraktivnosti. Někoho, kdo pěstuje ředkvičky a nejí je, opravdu neznám. S marihuanou to je jiné...

Old Post 28-02-2006 v 15:25 PM
vrrn
rarášek

Karma uživatele vrrn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

miluju growing, kyticky, vsechno okolo...ale nehulim, v jiste dobe mi to zaclo delat hodne spatne, takze proste nemuzu. A nevadi mi to

My deti ze stanice Zoo? jj, hodne husty cteni, doted miluju Achtung baby od U2 podle me nejlepsi jejich album...

C4, Sweet Mendobog, Crystal..growcubes party Bio selectah! outdoor2005 Mr.Sandman´s BA, Nbr, PKxBS, HazexNLand C4 dream explosives!!!11 Flying Dutchmen's Girlzzz... Thaitanic, HDF, Bubblegum grow
old school threads

A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I

Old Post 28-02-2006 v 18:33 PM
vrrn je offline   Profil uživatele vrrn   Find more posts by vrrn   Foto galerie člena vrrn   Click here to Send vrrn a Private Message   Add vrrn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vrrn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od DVORKA
Někoho, kdo pěstuje ředkvičky a nejí je, opravdu neznám. S marihuanou to je jiné...

Protože ředkvičky nejsou nijak nádherný, ale moje matka např. pěstuje makovice na okrasu do vázy. Jednou mě pro ně poslala na zahradu a já ji ulámal jenom ty hlavy a stonky jsem hodil na kompost. Přinesl jenom makovice bez stonků, protože jsem myslel, že to má na mák. Nedovedete si představit, jakýho jsem dostal sprďáka.

Old Post 28-02-2006 v 18:57 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

Jo asi ji to vzalo... třeba by se to dalo přirovnat k tomu, že by ti někdo z kytičky přines lístečky a palice hodil na kompost

Old Post 28-02-2006 v 19:27 PM
OptieX
Stálý Člen

Karma uživatele OptieX - 57% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 16

citace:
Původní příspěvek od DVORKA
Jo asi ji to vzalo... třeba by se to dalo přirovnat k tomu, že by ti někdo z kytičky přines lístečky a palice hodil na kompost

Vražda.

Old Post 28-02-2006 v 19:33 PM
OptieX je offline   Profil uživatele OptieX   Find more posts by OptieX   Foto galerie člena OptieX   Click here to Send OptieX a Private Message   Add OptieX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás