Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Staré sprchy 400W & patrová matkárna & 400 W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Palec nahoru Diky diky Příspěvek č. 17

Ahoj,

jsem rad, ze jsem te inspiroval. Par veci ale budesh muset jeste doladit. Odvetravani si spocitej podle objemu pestiren a vez, ze bys me odsat cca 30x z hodinu. Ja to tak ted nemam, a porad riskuju plisen v kvetu. Az ti to totiz zaroste, bude se tam vysoka vlhkost drzet sama...

Taky jsem nikde nevidel zavlazovaci system, delash to zatim rucne? Popis trosku co pouzivash za substrat a jaky hnojiva planujesh (bio).

Vypada to celkem peclive zhotoveny, tak to mam rad. Kdyz uz nic jinyho, tak je to pak prakticky na pouzivani a hlavne bezpecny (elektrika). Tak to ma bejt :-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 07-02-2006 v 18:48 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zike
Stálý Člen

Karma uživatele zike - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

moc pekna prace, jetly ti muzu poradit, tak jdi do toho white rhina, nebudes litovat

Existují i tací, kteří si myslí, že můžeme žít bez rostlin. Takže problém, kterým se zabýváme je velice naléhavý. Dale Pendell, Pharmakopoeia

Old Post 08-02-2006 v 14:08 PM
zike je offline   Profil uživatele zike   Find more posts by zike   Foto galerie člena zike   Click here to Send zike a Private Message   Add zike to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mike.mouse
Stálý Člen

Karma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% PěstitelskáKarma uživatele mike.mouse - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Zdravim ta Balič,

No tak o takom niečom snívam, ze bude na 30ku ach mas to krasne, proste rozpravka, iba mi spadla drzka co som to cital, zatial niet co dodat iba Good Luck, mas to uno tuto K+ somozrejmost za pristup!

**Usporky 2x20 W umenie by Mike **70 W projek nahoda - prvy in pod 70kou **2nd In uder 70 Watts - Dead, but nice buds for 70w**All about Kristalon**Vonkajsie dvere ala out05 xata**mad double 70 watt

Old Post 08-02-2006 v 18:56 PM
mike.mouse je offline   Profil uživatele mike.mouse   Find more posts by mike.mouse   Foto galerie člena mike.mouse   Click here to Send mike.mouse a Private Message   Add mike.mouse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Balič
Nový Člen

Karma uživatele Balič - 87% PěstitelskáKarma uživatele Balič - 87% PěstitelskáKarma uživatele Balič - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

r- man – Zdravím Tě!
To odvětrávání jsem propočítával na těch 20 až 30 výměn, a měl bych tam mít ještě rezervu, alespoň co se průtoku týče, trochu mi dělá starost statický tlak, hlavně až to tam naroste, to se nedalo odzkoušet. Zjistil jsem, že když může čerstvý vzduch z venku volněji proudit (pootevřené okno), tak to lépe fouká i do odtahu. Takže to by mohlo pomoct, jenže jen teď v zimě. Na jaře mi tam tím pootevřeným oknem nalétá nějaký hmyz atd. Takže práce na tom bude ještě dost.
Zalévám ručně, zatím mne to baví a mám přehled jak to roste, uvažoval jsem nad Tropf – Blumat systémem, kanystry bych dal na skříně. Jenže to má háček, nemohl bych zavlažovat patro v matkárně, nedodržím v tomto případě podmínku samospád 1,5m. Substrát na matky jsem zvolil Roaltymix od Plagronu, je trochu dražší,ale u těch matek nechci experimentovat. To neplatí pro klony, tam testuji svůj Biomaximix. Chci napodobit Royalty, ale aby to bylo levnější. Už jsem ho použil a vypadá to dobře. Počítám s větší spotřebou substrátu, tak jsem to míchal rovnou po pytlech, však to znáš. Recykluješ nějak svůj substrát nebo používáš pokaždé nový? Hnojím podle schématů od Plagronu. Nechci se pouštět do nějakých velkých experimentů s hnojivy dokavať neznám reakce rostlin. Mám v merku doplňky Advanced Natulal Powder (100% Bio) takže to bych časem testnul.

Testovací řezy Shivy se už projevily. Jeden samec, dvě samice, a jeden řez nepřežil testy. Moc jsem jim zatopil a málo vlhčil. Už jsem vybral další testovací řez stejné rostliny a dal ho na cyklus 12/12 za týden by mělo být jasno i u toho posledního. Karmou těchto řezů bude zřejmě testování až do konce života. Rozhodl jsem se na nich naučit kontrolované opylování. Řez samce jsem zavřel za 4 dveře a opatřil ho slušivým límečkem, aby se pyl mohl snadno odebrat. Myslíte, že 20ti centimetrový samec je schopen poskytnout kvalitní pyl ??? Mateční rostlinu samce jsem zlikvidoval. Řezy samic jsem přidal k ostatním rostoucím řezům pod MHčko zpět na cyklus 18/6. Uvidíme co se stane, když se ocitnou zpátky ve vrcholícím létě.
Ostatní osazenstvo matkárny roste a sílí na odebíraní řezů.

Tak to jsou novinky.
Dík těm co mi poslali karmu, mějte se dobře lidi.

Obr. 1 Řez samce s límcem.
Obr. 2,3 Je to samec.
Obr. 4 Substrát Biomaximix.
Obr. 5 Testovací řezy samic v pěstírně č1. Na spodních listech můžete vidět šrámy, které utrpěly v průběhu testů.

Staré sprchy 400W & patrová matkárna & 400W

Old Post 08-02-2006 v 20:06 PM
Balič je offline   Profil uživatele Balič   Find more posts by Balič   Foto galerie člena Balič   Click here to Send Balič a Private Message   Add Balič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Balič - Tropf blumat:urcite do nej jdi.To prevyseni staci 0,5m.Cetl jsem to v navodu.Ani ja to nemam 1,5m a facha v pohode.Spis tam jde o to aby proste hladina byla vejs nez ty kapaci hadicky..

Nahore si pridelas nejakej velkej sud a tam pridelas plovakovej ventil z hajzlu,kterej ti bude porad udrzovat hladinu a mas vystarano.Tim by ses ovsem pripravil o hnojeni pres tenhle zavlazovaci system coz je urcite vyhodny.Jo jinak jedna kytka ti v kvetu bere 1,5l vody denne takze je potreba s tim pocitat a prizpusobit tomu nadrz.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 08-02-2006 v 20:27 PM

Old Post 08-02-2006 v 20:22 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Balič
Nový Člen

Karma uživatele Balič - 87% PěstitelskáKarma uživatele Balič - 87% PěstitelskáKarma uživatele Balič - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jahůdka! - Tak to je skvělá zpráva! Dík za radu, pro tohle mám ten Grower rád. Půjdu do toho Tropf – Blumat systému. Nebude to hned zítra, ale za čas to bude. Musím ještě předtím zavést vodu, protože trubky co tam byly jsou už dávno odpojený a asi budou i ve špatném stavu. Ale to je detail, stejně jsem to měl v plánu. Více mne trápí problém jak upravit vodu (chlór, PH) při takhle automatizovaném systému zavlažování jak navrhuješ (zásobníky z hajzlíků, a nebo konec konců by se dal použít i ten ventil co TropfBlumat nabízí)? Chlór se dá odstranit sprchovým odchlorovacím filtrem (Hornbach) připojeným před plovákovým ventilem, nebo před tím orig. od Tropf Blumat. To je celkem snadné, účinnost udávaná výrobcem je 98%. Jenže jak na to PH ??? Mi teče z kohoutku PH 7,4. Takže hrůza! Nabízí se řešení použít filtr pro ochranu praček před vodním kamenem (Vitel 7 pračkový – Hornbach). Jenomže bude to k něčemu??? Výrobce tvrdí, že jde o tzv. maskování tvrdosti, vápenaté a hořečnaté sloučeniny, které tvrdost způsobují zůstávají zachovány. V tom se moc nevyznám. Výrobky, o kterých tady píšu, distribuuje firma www.enviromarket.cz. Pak prý existuje ještě nějaká průmyslová metoda katex. Tipnul bych si, že to bude asi hodně drahé zařízení. Musím to prozkoumat. Pokud bych vyřešil nějak ten problém s PH a zapojil to, tak bych zřejmě hnojil ručně tak 1x týdně, nebo by se daly vymyslet nějaké přepínače a když bych chtěl hnojit tak bych si namíchal koktejl do kanystrů, které by byly nad skříněmi a prostě bych to jen přepnul a když by to Adély vychlemtaly, tak bych přepnul zas na ten ventil od Tropf třeba…..

Někdo chtěl vědět jaké rozměry květináčů používám. Takže pro malé řízky 6x6x6.5; pro větší řezy 15x15x20. V těch bych chtěl zkusit růst a květ až do konce. Do krajních skříní se mi jich vejde do každé 19 ks tak uvidíme, snad se tam neumačkají. Používám i květináče 18x18x23 na matky. Těch se vejde do matkárny 18 ks – nahoru 9 i dolů 9. Všechno zatím testuji a změny nevylučuji. Třeba bych mohl do matkárny na matky používat ty střední květináče (15x15x20), to bych jich tam nacpal 40 ks. Nahoru 20 a dolů 20. Pak bych si mohl vysadit celý indoor sortiment od Nirvány a ještě by mi zbylo místo. Seriozně však uvažuji o použití velkých květináčů (18x18x23) na květ do krajních skříní, ať se tam tak nemusí tlačit. Těch velkých (18x18x23) se do krajních skříní vejde 9 do každé.

STRANGERfromDC – máš to na začátku v technických parametrech.

Mějte se dobře lidi.

Staré sprchy 400W & patrová matkárna & 400W

Old Post 10-02-2006 v 18:15 PM
Balič je offline   Profil uživatele Balič   Find more posts by Balič   Foto galerie člena Balič   Click here to Send Balič a Private Message   Add Balič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

strejdas - xmalcom je pouzival,ale nikde se nezminil proc s tim prestal coz me tehdy docela zajimalo.Treba ja s tropf blumatem nemel nejmensi problem.Neuschne ti to,neprelejes to a koreny jsou krasne prorostly po celym korenaci.Myslim si,ze jsi to mel jen blbe nastaveny a to je vsechno.Ted s nima jedu po druhy a zadnej problem se nevyskytnul.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 10-02-2006 v 23:29 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

strejdas - K tomu jenom to,ze xmalcolm mel blumat a ne tropf blumat a to je rozdil.Ja jsem si to tam tehdy cetl nez jsem sel do tech koliku.Tyhle samonasavaci koliky (blumat)se neosvedcily asi nikomu,to je pravda.
Tropf blumat je opravdu o necem jinem.Me na nem vyrostly krasny kytky i kdyz je pravda,ze bylo vic korenu u mista kde kapala voda,ale to nebylo absolutne na skodu.Nehrozilo preliti a ani uschnuti,muzes pres nej aplikovat hnojiva,zadny kapilary nebo trysky se nezasiraj.Podle me je to dobrej samozavlazovaci system...
Plno lidi jeste porad nerozlisuje mezi blumatem a tropf blumatem a pritom rozdil je obrovskej.U blumatu se saje primo pres kuzel z nadoby ktera je pod kytkama tak u tropf blumatu kuzel jenom otvira zavlazovaci hadicku a navic se to da regulovat podle potreby!Sam jsem nikdy nepochopil,proc xmalcolm zvolil blumat.Uz logika by me musela rict,ze zavlazovat primo pres tu keramiku bude o nicem a potvrdilo to X dalsich lidi tady,ze s blumatem to opravdu moc nefacha.
Nejhorsi je,ze se tady na groweru rozsirujou famy ze neco je spatny jenom protoze se to neosvedcilo nejakymu ocenenymu pestiteli.Vubec se nehledi na to,ze plno jinejch lidi muze mit se stejnou veci uplne jiny vysledky.
Jinak tady je to jasny,xmalcolm nepouzil tropf blumat ale jenom blumat a vysledek se dal predem cekat..

Tech 30 koliku co mas jestli jsou opravdu tropf blumaty a ne jenom obycejny blumaty,tak je od tebe hned za 1/3 puvodni ceny vezmu.Tyhle koliky nemaj chybu!

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 11-02-2006 v 09:38 AM

Old Post 11-02-2006 v 00:41 AM
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

strejdas - Urcite si takovou skvelou prilezitost nenecham ujit

Jinak me osobne se stalo,ze jsem jednou zapomel doplnit nadrz.Byl to velkej pruser,protoze koliky otevrely hadicky na maximum a kdyz jsem doplnoval nadrz,tak mezitim to ve skrini zalejvalo kytky proudem az tekla voda na spodni misku.Tohle trvalo do doby nez se zemina zvlhcila do ty miry az se ventily zase uzavrely..jak uz jsem psal,ja osobne mam s nima vyborne zkusenosti..

Problémový člen No2

Old Post 11-02-2006 v 12:32 PM
vapor
Nový Člen

Karma uživatele vapor - 29% PěstitelskáKarma uživatele vapor - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

čus copanieros
Baliči máš to moc hezky rozjeté. naprosto souhlas s Onkelem
lepší je klasický drip. Blumatem a to i jeho venkovní verzi Tropf Blumat bys celé své dosavadní snažení jednoznačně negoval.
Proč tohle odvážné tvrzení ?
Ještě jsem tady neviděl jednu jedinou slušnou rostlinu zavlažovanou tímhle systémem nebo je snad tady někde taková?
Pionýre považuješ snad rostliny v reportíku od neúnavného propagátora Tropf Blumat za kiťule v dobré formě ? chloróza listů způsobená nedostatkem mikro prvků protože vědátor sice hnojí ale tak trochu pozapomněl na fakt že tank s živným roztokem nádo jaksi míchat (vzduchovat, kvůli usazování)
A co ten "nadstandardní" výnos je snad hodný následování? při použití tak kvalitního světla jako je AGRO
drobná technická k samotnému kuželu (sondě) ten je jenom jeden a je stejný jak pro vnitřní tak pro venkovní verzi. Liší se pouze "čepička" s rozvodem. Pokud už použít Tropf Blumat tak pouze na zavlažování , hnojit samostatně. V tom případě použij na jednu sondu vždy několik odkapávačů. Jinak nikdy moc nepapej chvalozpěvy distributorů a to na cokoli.
Samotný keramicky kužel se „kalibruje“ tak že se ponoří do vody na nějaký čásek.(v řádech minut).
Otázkou zůstává co očekáváš od svého zavlažovacího systému. Pokud ti ke štěstí stačí aby rostliny nezahynuli tak určitě radostně do toho.
Garantuji že nepřekonáš šedou zónu průměru .

v

Old Post 11-02-2006 v 15:44 PM
vapor je offline   Profil uživatele vapor   Find more posts by vapor   Foto galerie člena vapor   Click here to Send vapor a Private Message   Add vapor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

vapor - To cos tu napsal jsou kraviny,protoze hnojiva v nadrzi jsou a byly samozrejme michany.Ted momentalne pod tropf blumatem rostou kytky uplne v pohode a nic se u nich neprojevuje.Vynos tehdy byl dobrej a problemy se vyskytly,ovsem to nebylo zpusobeny blumatem.
Rostliny rozhodne nemely tendenci umirat.Spotreba vody byla ke konci 1,5l denne na rostlinu,koleckem si to muzes naregulovat jak chces.Nevim co proti tomuto systemu mas.Nez tady budes zase neco hlasat a tvrdit ze je vsechno jinak tak mi nekde najdi jedinej report kde jel nekdo pres opravdovej tropf blumat,zavlazoval s nim a nakonec na nej zanevrel.Tohle jsou porad jen neprokazany argumenty proti necemu co opravdu funguje..
Jinak samozrejme je mozny,ze se blumat/tropf blumat lisi cepickou,ale to je taky ta nejdulezitejsi cast na to nezapominej.Jinak si samozrejme pomlouvej a propaguj co chces.Ja to tady alespon zdokumentoval a kytky kvuli blumatu rozhodne nehynuly jak ty tady skorem tvrdis.Jinak diocela dost pochybuju,ze vis jak vyrobce tyhle koliky kalibruje.I kdyz by to byla pravda,tak nechapu jakou souvislost to ma s tropf blumatem,kde si intenzitu zavlazovani muzes naregulovat podle toho jak je ti libo..Ty clovece,porad mluvis jen o blumatu ne?Tam by mozna jakasi kalibrace vliv mela.Me spis pripada,ze jsi ten kolik nikdy nedrzel v ruce,jako bys nevedel princip jak opravdovej tropf blumat funguje.To neni samozrejme mysleny nijak ve zlym,ale ten pocit z toho takovej mam..

Jeste by me zajimalo co je to ta seda zona prumeru,kdyz uz jsi se o ni zminil?Rad bych mel tohle nejak vysvetleny,abych vedel kdy uz konecne budu mimo tuto zonu..No nic no..

Balič - takze ti doporucuju koupit si koliku par na zkousku a pak posud sam kde je pravda.V nejhorsim je das proste na ty matky..

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 11-02-2006 v 19:43 PM

Old Post 11-02-2006 v 18:20 PM
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od strejdas

A jeste dodatek, nirvana spolecne se sensi seeds plati za ne prilis seriozni seedbanky. To uz radeji serious seeds, flying dutchmeny, nebo zkusit mensi firmicky.

teda o neserióznosti fy Sensi Seeds jsem neslysel.... !!!
na co poukazujes ???

o nirvane jsou tu thready (tzn.:nechci rozvadet) takze bych nedelal takove zavery...

Old Post 11-02-2006 v 18:26 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anonymer
Stálý Člen

Karma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Balič: Ako sa ti podarilo nasukat ten papier na stonku?O takomto rieseni vcsasneho zistenia pohlavia uvazujem aj ja len neviem ako tam dat kua ten papier,tak aby som neposkodil stonku a listy...

???
FUCK SYSTEM
rise SVK unda repp

Slovak cooperation 2005
Botanic project (Out v našom podaní) 2007

Old Post 11-02-2006 v 18:43 PM
Anonymer je offline   Profil uživatele Anonymer   Find more posts by Anonymer   Foto galerie člena Anonymer   Click here to Send Anonymer a Private Message   Add Anonymer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Anonymer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pajda
Stálý Člen

Karma uživatele Pajda - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

no tak kluci nehadejte se... hlavne, ze je co hulit...

Old Post 11-02-2006 v 19:19 PM
Pajda je offline   Profil uživatele Pajda   Find more posts by Pajda   Foto galerie člena Pajda   Click here to Send Pajda a Private Message   Add Pajda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Substrat Příspěvek č. 31

Jahudko to jsi jeste asi nezkousel drip, to je teprv pohoda...Trotl Blumat nebrat, je nespolehlivej. Mam s tim taky zkusenosti a doted mi lezi par zavsivenejch koliku na balkone. myslim, ze uz ani dokonce nemaji hadicky, to jsem tehdy povyhazoval. Zkousel jsem to na rajcatech a byla to takova katastrofa, ze jsem to jeste v pulce leta vymenil za cerpadlo a kapilary.
...Zatim jsi jedinej, komu ty koliky frcej tak jak maj...asi...jenze u tech tvejch pokusu se to vubec neda poznat :-)

Pokud tedy budesh delat drip, koukni se jak to treba mam udelany ja. Hlavne nezapomen, ze vsechny kapilary musej bejt stejne dlouhy a nesmish vynechat zpetnej ventil. Cerpadlo je lepsi predimenzovat a popripade stahnout kohoutkem na hadici, ale hlavne at to udrzuje tlak, aby to zasobovalo vsechny kapilary stejnym mnozstvim vody. Pak uz je to bez starosti, akorat na hodinach pridash cas, kdyz to trosku povyroste a zacne vic chlastat.

Ohledne substratu...Ja jsem vzdycky kupoval novej, ale posledne jsem tahnul 4x50L pytle s kamosem autem a von kdyz jeden stoji 350,- tak je to voser...Jenze recyklovat se bojim kvuli PH, aby to pak nedelalo neplechu.

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 12-02-2006 v 04:30 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

To je zajimavy,ze vsichni maj koliky,maj s nima spatny zkusenosti a pritom kdyz jsem se ptal tady na groweru nez jsem je kupoval jestli s nima ma nekdo zkusenosti tak o nich nikdo nic nevedel mimo xmalcoma kterej pouzival blumat..Takze neverim ze by byly spatny ja jsem s nima spokojenej a muzu klidne doporucit..

Drip nevim - nezkousel jsem.Podle me je zbytecne komplikovanej a narocnej na udrzbu.Kontrolovani kapilar,moznost poruchy cerpadla,potrebujes k tomu navic elektriku,musis si to dobre nastavit.Tohle vsechno dela tropf bulmat sam a staci mu k tomu jen ta nadrz s vodou.Dobry lidi,nechci se hadat,ja s tropf blumatem dobry zkusenosti mam.

Fotky

1 12 dni rustu 18/6 na tropf blumatu.Tropf blumat jel hned od 1 dne co jsem rizky zasadil.Vsechny kytky maji okolo 13cm.Svetlo 400w son-t agro.

2 Mnou zastipnutej rizek hned za 1 patrem.Je nadherne kosatej.

3 Klasicky stipnutej rizek za 3 patrem je podstatne ridsi.

Proste na tropf blumat si nemuzu stezovat a myslim,ze je vsechno OK.Vsechny tyhle kytky jedou na tropf blumatu od 1 dne.

Balič - Samozrejme tenhle prispevek smaznu jestli budes chtit.

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 12-02-2006 v 19:54 PM

Old Post 12-02-2006 v 14:11 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás