Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kontrola Drog ŘidiČe Ze Slin
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

sancha- dyť já vim, jenže takhle je to se všim...člověk ví o spoustě věcí, co by neměl dělat, ale stejně to dělá...většinou si to rozmyslí až když se fakt něco stane...to máš jako s kouřením, taky kouříš, kouříš, doktor říká, přestaň nebo budeš mít infarkt, ale dokud člověk ten infarkt fakt nemá, bude kouřit vesele dál...třeba babička(80let) přestala před tejdnem, když se dověděla, že jí musí uříznout celou nohu (ucpaný cévy), to je prostě lidská povaha

"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."

Old Post 17-11-2005 v 19:02 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

promin, vim že to asi nejni k smíchu, ale je to úsměvný, jak sou lidi blbí...ale někteří samozřejmě ne, jako třeba ty...no já o tom teď vážně uvažuju, že s tim seknu....no ale to už patří jinam, zpátky ke zhuleným řidičům

"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."

Old Post 17-11-2005 v 19:20 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

když je nealko pivo, jak se to vyřeší s trávou, to fakt nevim )))))))))

Old Post 17-11-2005 v 19:28 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

sancha >
Treba technicky konopi?
Kdyz ma nealko 0.2% alkoholu a technicke konopi je do 0.3% THC tak by to mohlo byt idealni ne??

Old Post 17-11-2005 v 20:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HeRB
Stálý Člen

Karma uživatele HeRB - 0% Pěstitelská

testy na drogy u vodicov Příspěvek č. 21

nasiel som na nete tuto spravu:
http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r...95847_domaci_dp

u vas v cechach tieto testy teda uz bezia a asi sa to zacne robit aj unas..
mna by zaujimalo ci ste uz nahodou niekto tieto testy absolvovali
alebo ci neviete otom nieco viac..mna by hlavne zaujimalo kolko hodin od jointa sa v mojich slinach bude este nieco nachazat..kedze THC ostava v ludskom tele dost dlho..ja sa obavam toho ze ked zahulim napr v pondelok vecer a v utorok vecer pojdem autom a nahodou ma zastavia tak mi to este stale zistia.. ale ja nastastie nehulim az tak casto a ani tak casto nejazdim na aute takze sanca ze mi neco takto najdu by mala byt nizka klop klop

Old Post 01-02-2006 v 09:24 AM
HeRB je offline   Profil uživatele HeRB   Find more posts by HeRB   Foto galerie člena HeRB   Click here to Send HeRB a Private Message   Add HeRB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Tak na něco podobného jsem se ptal už v jenom fóru a moc jsem se toho nedozvěděl -Můj dotaz na hulení za volantem
Taky jsem uvažoval, že by to bylo na nový thread. Moc mě to zajímá.
Jinak si myslím, že to bude záležet přesně na tom, co uvedl nsk + určitě na síle modelu.

nsk- chlape, nic moc jsem tam o tomhle nenašel, kdyžtak tu píchni link přímo na to fórum nebo stránku kde jsi to četl..
Peace, Moltres.

Old Post 01-02-2006 v 11:49 AM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

v mojem podpisu, je odkaz, na drug testy.
Ta drogová poradna je mooc dobrá, v pravo mají hledání.

PEACE

Old Post 01-02-2006 v 12:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

takže když hulím denně, tak mi to najdou vždycky, i když zrovna nebudu zhulený.

Old Post 01-02-2006 v 15:56 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zfiře
sponzor paměti

Karma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

tak to je pekne vprdeli.to abych snad prodal auto.to zas urcite vyjebal zhlavy paroubnik jeden bradavicnaty

Old Post 01-02-2006 v 16:44 PM
zfiře je offline   Profil uživatele zfiře   Find more posts by zfiře   Foto galerie člena zfiře   Click here to Send zfiře a Private Message   Add zfiře to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ShortyJR
Nový Člen

Karma uživatele ShortyJR - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

rikal nam o tom ucitel z autoskoly a je to tak nejak:kdyz mas na testu pozitivni.tak jim pak musis dat potvrzeni od doktora ze uz to jako v te krvy nemas.mlel i neco o sebrani papiru ale to mi nejak uniklo.jo a taky ti musi ten policista ukazat zdravotni prukaz.a v pripade ze ho nema tak ti nema co sahat do krku nabo na telo.a tohle je myslim slusna obrana.neumim to dost dobre vysvetlit.ale doufam ze vam to trochu pomuze.

Old Post 01-02-2006 v 17:03 PM
ShortyJR je offline   Profil uživatele ShortyJR   Find more posts by ShortyJR   Foto galerie člena ShortyJR   Click here to Send ShortyJR a Private Message   Add ShortyJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Shorty - zajímavý postřeh. To bude první věc, kterou se proti floydům budu ohánět

Dr. Katz - jestli to bude fungovat, jako v Německu, tak to bude v peetchi. Tam jim je jedno, kdys hulil. Máš to prokázané, jsi feťák a už si neškrtneš.

zfiře- prodáme auta a kupime kola!

Old Post 01-02-2006 v 17:42 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skank Funeral
Stálý Člen

Karma uživatele Skank Funeral - 80% PěstitelskáKarma uživatele Skank Funeral - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Já si teprve řidičák budu dělat ale je to hrozba pro velké množství řidičů to aby vymyslely ňákou zhulenou auto školu kde by se člověk před kontrolou vozidla a připoutáním musel řádně zhulit a jěšte by vás to učil takovej nemytej čunák podobného vzhledu viz.Paroubek kterej by vám pouštěl dechovku a kdybyste to psichycky vydržely a zvládly prekérní situace na silnici tak byste dostaly potvrzení Skušeného řidičohuliče tak že kdyby vás náhodou vychytaly fikoidi a chtěly vám skontrolovat hladinu radosti ve slině tak byste se vohnaly papírem(tim průkazem né tripem ) ale somozřejmě kdybyste spáchaly nehodu vážnějšího rázu tak byste to schytali jako když ste vožralí nic jinýho mě nenapadá

Old Post 01-02-2006 v 19:04 PM
Skank Funeral je offline   Profil uživatele Skank Funeral   Find more posts by Skank Funeral   Foto galerie člena Skank Funeral   Click here to Send Skank Funeral a Private Message   Add Skank Funeral to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HeRB
Stálý Člen

Karma uživatele HeRB - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

jeej vy ste tie 2 thready spojili, milee inac moj nazor na tie testy je asi taky, ze take veci by sa robit mali pretoze to je aj aj na ine drogy, a clovek by fakt nemal jazdit pod vplyvom hocicoho co moze pozmenit vnimanie reality, pretoze v aute neriskuje len svoj zivot ale aj zivoty chodcov a ostatnych vodicov, aj ked je prevda ze vecsina ludi po brku jazdi pomaly lebo sa boji Ale zasadna vec ktora mi na tomto testovani vadi je ze ta vzorka moze byt pozitivna aj ket clovek daval napriklad minuly tyzden co je fakt nefer ak tam nebudu mat najeku stupnicu od-do no neviem musime asi pockat ako sa to vyvinie..

Old Post 03-02-2006 v 09:01 AM
HeRB je offline   Profil uživatele HeRB   Find more posts by HeRB   Foto galerie člena HeRB   Click here to Send HeRB a Private Message   Add HeRB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
keksik9
Nový Člen

Karma uživatele keksik9 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Vam to vadi?Sak ja aj tak nemam po huleni sliny

Old Post 03-02-2006 v 19:42 PM
keksik9 je offline   Profil uživatele keksik9   Find more posts by keksik9   Foto galerie člena keksik9   Click here to Send keksik9 a Private Message   Add keksik9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

no tý woe....je to tak rok, co jsem jel pěkně pomalu (no do kopce) normalně na kole.....a co nevida.....benga předemnou....a prej ať jim dejchnu....sem byl tak zhulen (a udýchán) že jsem to foukal snad dve minuty....příště až je uvidim slezu z kola...

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 03-02-2006 v 20:14 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

1 str (mc.LaRWa)
to stači si přečíst začátek a už člověka napadne co jsou u nás za debily když nekdo muže napsat že kromě alkoholu nepožili i nejakou drogu (a co je asi alkohol).

Old Post 04-03-2006 v 21:42 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás