Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sancha- dyť já vim, jenže takhle je to se všim...člověk ví o spoustě věcí, co by neměl dělat, ale stejně to dělá...většinou si to rozmyslí až když se fakt něco stane...to máš jako s kouřením, taky kouříš, kouříš, doktor říká, přestaň nebo budeš mít infarkt, ale dokud člověk ten infarkt fakt nemá, bude kouřit vesele dál...třeba babička(80let) přestala před tejdnem, když se dověděla, že jí musí uříznout celou nohu (ucpaný cévy), to je prostě lidská povaha
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
promin, vim že to asi nejni k smíchu, ale je to úsměvný, jak sou lidi blbí...ale někteří samozřejmě ne, jako třeba ty...no já o tom teď vážně uvažuju, že s tim seknu....no ale to už patří jinam, zpátky ke zhuleným řidičům
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
u vas v cechach tieto testy teda uz bezia a asi sa to zacne robit aj unas..
mna by zaujimalo ci ste uz nahodou niekto tieto testy absolvovali
alebo ci neviete otom nieco viac..mna by hlavne zaujimalo kolko hodin od jointa sa v mojich slinach bude este nieco nachazat..kedze THC ostava v ludskom tele dost dlho..ja sa obavam toho ze ked zahulim napr v pondelok vecer a v utorok vecer pojdem autom a nahodou ma zastavia tak mi to este stale zistia.. ale ja nastastie nehulim az tak casto a ani tak casto nejazdim na aute takze sanca ze mi neco takto najdu by mala byt nizka klop klop
Tak na něco podobného jsem se ptal už v jenom fóru a moc jsem se toho nedozvěděl -Můj dotaz na hulení za volantem
Taky jsem uvažoval, že by to bylo na nový thread. Moc mě to zajímá.
Jinak si myslím, že to bude záležet přesně na tom, co uvedl nsk + určitě na síle modelu.
nsk- chlape, nic moc jsem tam o tomhle nenašel, kdyžtak tu píchni link přímo na to fórum nebo stránku kde jsi to četl..
Peace, Moltres.
rikal nam o tom ucitel z autoskoly a je to tak nejak:kdyz mas na testu pozitivni.tak jim pak musis dat potvrzeni od doktora ze uz to jako v te krvy nemas.mlel i neco o sebrani papiru ale to mi nejak uniklo.jo a taky ti musi ten policista ukazat zdravotni prukaz.a v pripade ze ho nema tak ti nema co sahat do krku nabo na telo.a tohle je myslim slusna obrana.neumim to dost dobre vysvetlit.ale doufam ze vam to trochu pomuze.
Shorty - zajímavý postřeh. To bude první věc, kterou se proti floydům budu ohánět
Dr. Katz - jestli to bude fungovat, jako v Německu, tak to bude v peetchi. Tam jim je jedno, kdys hulil. Máš to prokázané, jsi feťák a už si neškrtneš.
Já si teprve řidičák budu dělat ale je to hrozba pro velké množství řidičů to aby vymyslely ňákou zhulenou auto školu kde by se člověk před kontrolou vozidla a připoutáním musel řádně zhulit a jěšte by vás to učil takovej nemytej čunák podobného vzhledu viz.Paroubek kterej by vám pouštěl dechovku a kdybyste to psichycky vydržely a zvládly prekérní situace na silnici tak byste dostaly potvrzení Skušeného řidičohuliče tak že kdyby vás náhodou vychytaly fikoidi a chtěly vám skontrolovat hladinu radosti ve slině tak byste se vohnaly papírem(tim průkazem né tripem ) ale somozřejmě kdybyste spáchaly nehodu vážnějšího rázu tak byste to schytali jako když ste vožralí nic jinýho mě nenapadá
jeej vy ste tie 2 thready spojili, milee inac moj nazor na tie testy je asi taky, ze take veci by sa robit mali pretoze to je aj aj na ine drogy, a clovek by fakt nemal jazdit pod vplyvom hocicoho co moze pozmenit vnimanie reality, pretoze v aute neriskuje len svoj zivot ale aj zivoty chodcov a ostatnych vodicov, aj ked je prevda ze vecsina ludi po brku jazdi pomaly lebo sa boji Ale zasadna vec ktora mi na tomto testovani vadi je ze ta vzorka moze byt pozitivna aj ket clovek daval napriklad minuly tyzden co je fakt nefer ak tam nebudu mat najeku stupnicu od-do no neviem musime asi pockat ako sa to vyvinie..
no tý woe....je to tak rok, co jsem jel pěkně pomalu (no do kopce) normalně na kole.....a co nevida.....benga předemnou....a prej ať jim dejchnu....sem byl tak zhulen (a udýchán) že jsem to foukal snad dve minuty....příště až je uvidim slezu z kola...
1 str (mc.LaRWa)
to stači si přečíst začátek a už člověka napadne co jsou u nás za debily když nekdo muže napsat že kromě alkoholu nepožili i nejakou drogu (a co je asi alkohol).