Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 32 33 34 35 36 »
Autor
Téma 
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 529

gustav: to je nějaký divný ...všichni fyzikáři jsou nášupisti...
na základce jsme měli 60tiletýho týpka co šplhal na laně jen na rukách a za války seděl v kuchyni a amíci jak odlehčoval aby šetřili palivo tak mu hodili bombu na dvorek...a na střední to samý..aspoň se v hodinách nenudime

Early Misty 2006

Old Post 07-01-2006 v 13:55 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Romano
Stálý Člen

Karma uživatele Romano - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 530

Vypadáš strašně pěkně, vypadáš strašně eroticky, vypadáš jako...píča

Old Post 07-01-2006 v 16:14 PM
Romano je offline   Profil uživatele Romano   Find more posts by Romano   Foto galerie člena Romano   Click here to Send Romano a Private Message   Add Romano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enesir
Stálý Člen

Karma uživatele enesir - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 531

tak to je mazec

Old Post 07-01-2006 v 16:15 PM
enesir je offline   Profil uživatele enesir   Find more posts by enesir   Foto galerie člena enesir   Click here to Send enesir a Private Message   Add enesir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Romano
Stálý Člen

Karma uživatele Romano - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 532

Ja mam čuraka jako maly kuzle. Nepostoji a nepostoji

Old Post 07-01-2006 v 16:19 PM
Romano je offline   Profil uživatele Romano   Find more posts by Romano   Foto galerie člena Romano   Click here to Send Romano a Private Message   Add Romano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 533

kámoš a já:
j: já byl včera v kině
k: já už nebyl asi rok...ne že bych byl nějakej kulturní barbar ale naposled jsem uprostřed filmu usnul...

Early Misty 2006

Old Post 07-01-2006 v 16:21 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gustav Ustav
Stálý Člen

Karma uživatele Gustav Ustav - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 534

to: Ramon_Dexter:

Právě že naopak! Je to férový chlap liberálně prosazující zákon akce a reakce. Navíc sympaťák, který si jako jediný uměl udržet respekt ve třídě a taky jej uměl náležitě ocenit. Semo tamo chodil trošku nabumbany a když byly ve třídě alespoň jedny noviny, tak bylo celou hodinu leháro. Jmenuje se Walder a vypadá úplně jako Walker, takže to byl takový náš " Valdr texes rendžr" jeho zápis byl zcela upřímný a mezi čtyřma A4 hustě popsanýma poznámkama svítila jeho pochvala přes celou třídu.

Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??

Naposledy upravil Gustav Ustav 08-01-2006 v 14:01 PM

Old Post 07-01-2006 v 23:24 PM
Gustav Ustav je offline   Profil uživatele Gustav Ustav   Find more posts by Gustav Ustav   Foto galerie člena Gustav Ustav   Click here to Send Gustav Ustav a Private Message   Add Gustav Ustav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gustav Ustav
Stálý Člen

Příspěvek č. 535

Omnihash:

Spojitost s threadem si přefiltruje každý (pod názvy "undying plk" najdeš co zde hledáš) dle svého uvážení. Pokud se najde víc podobných názorů rád příspěvek přefiltruju sám. Prozatím však mluv za sebe. Mimochodem příspěvek s celým obsahem slouží jako vysvětlení pro Ramona_Dextera na dotaz k předchozímu příspěvku.

ps.: Po shlédnutí seznamu tvých převážně kritizujících příspěvků jsem usoudil, že tvůj názor můžu prozatím brát s velkým nadhledem.

Old Post 08-01-2006 v 11:51 AM
Gustav Ustav je offline   Profil uživatele Gustav Ustav   Find more posts by Gustav Ustav   Foto galerie člena Gustav Ustav   Click here to Send Gustav Ustav a Private Message   Add Gustav Ustav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 536

Gustav Ustav: No, výjimečně se musím připojit k Omnihashovi, protože tohle není normální...

Viva México!

Old Post 08-01-2006 v 13:16 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majdasag
Stálý Člen

Karma uživatele majdasag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 537

chtěl bych se s váma podělit o hkášku ze základky
bylo to asi v šeste třide kdy se u kluku a holek projevovaly vzájemné
pudy seděl jsem v lavici s kákošem který vedle přes lavici posílal pořád
psaníčka se zamilovaným textem spolužačde.jednoho dne ho učitelka načapala a on musel to psaní přečíst před celou třídou.celý chudak zrudnul
a všichni se mu smali.
ale on se nedal a přemýšlel nad tvrdou pomstou.
přišlo to náhle o dva dny později v té samé hodině s tou samou učitelkou
když kamarada vedle mě přepadlo sraní.zaptal se jestli muže na zachod
on šel a áááno utřel si prdel do obyčejného papíru a vrátil se do třídy.zase posílal psaníčka spolužačce ale at to učitelka vidí zabavilo mu to a že toho má dost že to přečte .......na ten výraz ve tváři nezapomenu
hovno učitelka vzala roha a my jsme se mohli posrat smíchy

Old Post 08-01-2006 v 13:20 PM
majdasag je offline   Profil uživatele majdasag   Find more posts by majdasag   Foto galerie člena majdasag   Click here to Send majdasag a Private Message   Add majdasag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gustav Ustav
Stálý Člen

Příspěvek č. 538

Omlouvám se, napravuji. Opravdu šlo však jen o vysvětlení učitelovy poznámky z předchozího přispěvku. jeho velkou OT obsáhlost vysvětluji neurotismem jenž mi nenechá ruce v klidu a velkým nadšením pro sloh (pomožte mi třeba najít využití prospěšné pro Grower.cz)

undying plk: Kámošův dotaz při cestě do Beskyd: "Ještě tam budeme, nebo už ne?"

undying plk: "A to je konopí nebo hulení?" :-D

Old Post 08-01-2006 v 14:15 PM
Gustav Ustav
Stálý Člen

Příspěvek č. 539

Chápu a respektuji, že to bereš takhle, ale o naší třídě by se dala napsat kronika a neznám spolužáka, ať již 2-kaře nebo propadlíka, který by s tím nesouhlasil. Pro upřesnění a obhajobu: hlavních aktérů bylo asi jen pět, ale znáš to: "jeden za všechny, všichni za jednoho". Navíc se mi po ní velmi stýská, teď, když jsem na nástavbě a nemám s kým o ní pokecat. Takže sorry a taky buď v peacu.

Old Post 08-01-2006 v 15:45 PM
UrbaN
Stálý Člen

Karma uživatele UrbaN - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 540

kámoš mýho kámoše kdysi na praxi:Trubka je díra obalená plechem
V železářství:Brý den,prosil bych jednu bublinu do vodováhy a dvě díry do žebříku.A jestli máte nějaký vruty do šroubu,tak bych si taky pár vzal

...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /

Old Post 09-01-2006 v 14:17 PM
UrbaN je offline   Profil uživatele UrbaN   Find more posts by UrbaN   Foto galerie člena UrbaN   Click here to Send UrbaN a Private Message   Add UrbaN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kapslik
Nový Člen

Karma uživatele kapslik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 541

Minule mi holka vraví "umyl si si zuby?" a ja jej na to, že"hej" a ona"a všetky?"

Old Post 09-01-2006 v 22:39 PM
kapslik je offline   Profil uživatele kapslik   Find more posts by kapslik   Foto galerie člena kapslik   Click here to Send kapslik a Private Message   Add kapslik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 542

Cusec tet to bylo drsne z moji staré vylezla fakt dobrá hlaška a to skoro ani nehulí! Řika mi: v Polsku je víc Polaku než Iru!!!
A přitom chtěla říct že v Irsku je víc polaku jak Iru! ale fakt sem se nachlamal

Old Post 12-01-2006 v 19:16 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrevoLaminát
Stálý Člen

Karma uživatele DrevoLaminát - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 543

mam kamarada , vsetci mu hovoria Mato. raz sme spolu sedeli pri jednej ceste kde nechodi moc aut, on natahoval bong a ja som si vsimol ze sa k nam blizi auto. a tak na nho kricim "AUTOMATO!".tiez som sa na tom pekne nachlamal

Old Post 12-01-2006 v 19:53 PM
DrevoLaminát je offline   Profil uživatele DrevoLaminát   Find more posts by DrevoLaminát   Foto galerie člena DrevoLaminát   Click here to Send DrevoLaminát a Private Message   Add DrevoLaminát to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kefkaBA
Nový Člen

Karma uživatele kefkaBA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 544

oooha dnes povedala kamaratka nieco mrte vtipne a ja si nevim spomenut co to bolo ale bola to haluska cool

Old Post 12-01-2006 v 21:00 PM
kefkaBA je offline   Profil uživatele kefkaBA   Find more posts by kefkaBA   Foto galerie člena kefkaBA   Click here to Send kefkaBA a Private Message   Add kefkaBA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 32 33 34 35 36 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás