Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
gustav: to je nějaký divný ...všichni fyzikáři jsou nášupisti...
na základce jsme měli 60tiletýho týpka co šplhal na laně jen na rukách a za války seděl v kuchyni a amíci jak odlehčoval aby šetřili palivo tak mu hodili bombu na dvorek...a na střední to samý..aspoň se v hodinách nenudime
Právě že naopak! Je to férový chlap liberálně prosazující zákon akce a reakce. Navíc sympaťák, který si jako jediný uměl udržet respekt ve třídě a taky jej uměl náležitě ocenit. Semo tamo chodil trošku nabumbany a když byly ve třídě alespoň jedny noviny, tak bylo celou hodinu leháro. Jmenuje se Walder a vypadá úplně jako Walker, takže to byl takový náš " Valdr texes rendžr" jeho zápis byl zcela upřímný a mezi čtyřma A4 hustě popsanýma poznámkama svítila jeho pochvala přes celou třídu.
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
Naposledy upravil Gustav Ustav 08-01-2006 v 14:01 PM
Spojitost s threadem si přefiltruje každý (pod názvy "undying plk" najdeš co zde hledáš) dle svého uvážení. Pokud se najde víc podobných názorů rád příspěvek přefiltruju sám. Prozatím však mluv za sebe. Mimochodem příspěvek s celým obsahem slouží jako vysvětlení pro Ramona_Dextera na dotaz k předchozímu příspěvku.
ps.: Po shlédnutí seznamu tvých převážně kritizujících příspěvků jsem usoudil, že tvůj názor můžu prozatím brát s velkým nadhledem.
chtěl bych se s váma podělit o hkášku ze základky
bylo to asi v šeste třide kdy se u kluku a holek projevovaly vzájemné
pudy seděl jsem v lavici s kákošem který vedle přes lavici posílal pořád
psaníčka se zamilovaným textem spolužačde.jednoho dne ho učitelka načapala a on musel to psaní přečíst před celou třídou.celý chudak zrudnul
a všichni se mu smali.
ale on se nedal a přemýšlel nad tvrdou pomstou.
přišlo to náhle o dva dny později v té samé hodině s tou samou učitelkou
když kamarada vedle mě přepadlo sraní.zaptal se jestli muže na zachod
on šel a áááno utřel si prdel do obyčejného papíru a vrátil se do třídy.zase posílal psaníčka spolužačce ale at to učitelka vidí zabavilo mu to a že toho má dost že to přečte .......na ten výraz ve tváři nezapomenu
hovno učitelka vzala roha a my jsme se mohli posrat smíchy
Omlouvám se, napravuji. Opravdu šlo však jen o vysvětlení učitelovy poznámky z předchozího přispěvku. jeho velkou OT obsáhlost vysvětluji neurotismem jenž mi nenechá ruce v klidu a velkým nadšením pro sloh (pomožte mi třeba najít využití prospěšné pro Grower.cz)
undying plk: Kámošův dotaz při cestě do Beskyd: "Ještě tam budeme, nebo už ne?"
undying plk: "A to je konopí nebo hulení?" :-D
Chápu a respektuji, že to bereš takhle, ale o naší třídě by se dala napsat kronika a neznám spolužáka, ať již 2-kaře nebo propadlíka, který by s tím nesouhlasil. Pro upřesnění a obhajobu: hlavních aktérů bylo asi jen pět, ale znáš to: "jeden za všechny, všichni za jednoho". Navíc se mi po ní velmi stýská, teď, když jsem na nástavbě a nemám s kým o ní pokecat. Takže sorry a taky buď v peacu.
kámoš mýho kámoše kdysi na praxi:Trubka je díra obalená plechem
V železářství:Brý den,prosil bych jednu bublinu do vodováhy a dvě díry do žebříku.A jestli máte nějaký vruty do šroubu,tak bych si taky pár vzal
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Cusec tet to bylo drsne z moji staré vylezla fakt dobrá hlaška a to skoro ani nehulí! Řika mi: v Polsku je víc Polaku než Iru!!!
A přitom chtěla říct že v Irsku je víc polaku jak Iru! ale fakt sem se nachlamal
mam kamarada , vsetci mu hovoria Mato. raz sme spolu sedeli pri jednej ceste kde nechodi moc aut, on natahoval bong a ja som si vsimol ze sa k nam blizi auto. a tak na nho kricim "AUTOMATO!".tiez som sa na tom pekne nachlamal