Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hodnoceni vsech moznych papirku na baleni brcek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Do čeho točíte..?
Ocb
Smoking
Jína značka
Jedině dýmka
rolls
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
katuš
Stálý Člen

Karma uživatele katuš - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

nejlepší sou smokingi zlatý nebo de luxe. Ale na ganu sou lepši věčí trěba červený.

Old Post 09-07-2005 v 11:00 AM
katuš je offline   Profil uživatele katuš   Find more posts by katuš   Foto galerie člena katuš   Click here to Send katuš a Private Message   Add katuš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

jedině černý smouky - je to prostě de luxe!

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 09-07-2005 v 14:06 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

já balím do černých OCB, a pak mám ráda Boba Marleyho....jsou to papírky trošku silnější,ale pak špek hoří dýl.

Old Post 04-08-2005 v 11:10 AM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

No mně je to defakto jedno já si totiž už oblíbyl sklo.
No a papírky stejně to schoří.
Ale když bych si mněl vybrat tak asi OCB protože maj takovej nejlepší papír je průhlednej a k valitní. To ty ostatní jsou takový strašně papírový. Jinak šířka mně nevadí já si odtrhávám stejně všechny. Takže mám z papírku třeba jen půlku. To proto abych nemusel kouřit tolik toho papíru.

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 04-08-2005 v 12:48 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

pro vypeceny tikare jedine OůCB
ikdyz naky vydani mi delaly ve velky zime dirky le to bylo pred rokem

:]===╝

Old Post 06-01-2006 v 11:43 AM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Zlate smokingy jsou podle mě nejlepší, ale nebráním se ani jiným značkám... Někdy bych chtěl zkusit zabalit do tabákového listu, tzv.blunt. mmm Největší krize ovšem je, když jsou k dispozici jen krátké pejpry a třeba ještě k tomu všem dobře známé vážky a musí se slepovat více papírků...fůůůůůůj

Old Post 06-01-2006 v 12:16 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kombix
Nový Člen

Karma uživatele kombix - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Ja mam teda nejradsi zlaty Smokingy,vyborne se mi z nich bali a dobre lepi.Umotam z nich krasnou zilku i poradnou raketu.

Old Post 06-01-2006 v 19:15 PM
kombix je offline   Profil uživatele kombix   Find more posts by kombix   Foto galerie člena kombix   Click here to Send kombix a Private Message   Add kombix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zizik
Stálý Člen

Karma uživatele zizik - 95% PěstitelskáKarma uživatele zizik - 95% PěstitelskáKarma uživatele zizik - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

ja motam vetsinou do zlatejch smokingu, protoze jsou v setu od grow shopu (33 papirku + 33 filtru), kterej si kupuju. Spatny jsou papirky od Boba Marleyho, vubec nelepi. Cerne OCB muzu taky

Old Post 06-01-2006 v 23:32 PM
zizik je offline   Profil uživatele zizik   Find more posts by zizik   Foto galerie člena zizik   Click here to Send zizik a Private Message   Add zizik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Zlaty smokingy teda nic moc, spatne se mi dolepuji, sou moc tenky, a na poradnou raketu mi to proste nestaci, takze:
na tenky zilky: cerny OCB
na ralety: Bob Marley- sou to takovy plachty, ale sou trochu tlustsi, takze kdyz muz tak dam prednost rolovacim papirum.

Old Post 07-01-2006 v 10:51 AM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 74

jj, ty Golden Wrap jsou best, kouřil jsem z nich na kámošovo maturáku přímo vedle učitelskýho stolu a ještě se mě ptali, co že to mam za voňavý doutníky
camouflage best

Old Post 07-01-2006 v 11:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Romano
Stálý Člen

Karma uživatele Romano - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Mě se motá nejlíp do černých OCB, nebo OCB Rollsů, v pohodě lepí a se Smokingama se mi na backa motá blbě.

Old Post 07-01-2006 v 11:05 AM
Romano je offline   Profil uživatele Romano   Find more posts by Romano   Foto galerie člena Romano   Click here to Send Romano a Private Message   Add Romano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 76

romano: souhlas, Smokingy jenom když je krajní nouze (tj. nemám OCB), papírek to neni špatnej, ale důležitý (velice!!) je nalíznutí - nesmí se to přehnat, jinak ten papírek odmítá lepit

Old Post 07-01-2006 v 11:11 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shrek
Nový Člen

Karma uživatele Shrek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Podle mne jsou nejlepsi Papirky Bob Marley...sqele lepí a dobre se trhají:myslím na rollback) jo a taky mají o hodne vetsí plochu na Balení nez ostatní papírky takze z nich udeláte brutální mrkev... Ale kazdej podle svyho vkusu.... maji jen 1 nevyhodu strasne spatne se shaní

Old Post 08-01-2006 v 12:30 PM
Shrek je offline   Profil uživatele Shrek   Find more posts by Shrek   Foto galerie člena Shrek   Click here to Send Shrek a Private Message   Add Shrek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

2shrek: u nas na sidlisti je maj ve 3 z 5 trafik takze pohoda, ale fakt ver mi ze maj nevyhodu v tom jak sou tlusty ty papiry, na mrkve v pohode, ael na zilky jedine cerny "ousíbíčka"

Old Post 08-01-2006 v 12:36 PM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gustav Ustav
Stálý Člen

Karma uživatele Gustav Ustav - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Převážně balím z OCB protože je mám blíž a za lepší cenu než Smoking. Jinak qalitativně OCB se Smokingama srovnávám.

Pozor na papírky Party in House - nelepí

Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??

Old Post 08-01-2006 v 12:58 PM
Gustav Ustav je offline   Profil uživatele Gustav Ustav   Find more posts by Gustav Ustav   Foto galerie člena Gustav Ustav   Click here to Send Gustav Ustav a Private Message   Add Gustav Ustav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

To ramon dexter, jo máš recht, když se smokingy moc nalíznou, tak nahovno lepí. OCB black for ever...klasika na který sem začínal pokračoval a i skončim (jednou) Do toho ubalíš i když seš uplně na sračky a ani na to nevidíš.
Co se týče Boba Marlyho, tak dobrý, ale moc tlustej papír, lepí v poho... na mrkve dobrý.

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 08-01-2006 v 14:04 PM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás