Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
No mně je to defakto jedno já si totiž už oblíbyl sklo.
No a papírky stejně to schoří.
Ale když bych si mněl vybrat tak asi OCB protože maj takovej nejlepší papír je průhlednej a k valitní. To ty ostatní jsou takový strašně papírový. Jinak šířka mně nevadí já si odtrhávám stejně všechny. Takže mám z papírku třeba jen půlku. To proto abych nemusel kouřit tolik toho papíru.
Zlate smokingy jsou podle mě nejlepší, ale nebráním se ani jiným značkám... Někdy bych chtěl zkusit zabalit do tabákového listu, tzv.blunt. mmm Největší krize ovšem je, když jsou k dispozici jen krátké pejpry a třeba ještě k tomu všem dobře známé vážky a musí se slepovat více papírků...fůůůůůůj
ja motam vetsinou do zlatejch smokingu, protoze jsou v setu od grow shopu (33 papirku + 33 filtru), kterej si kupuju. Spatny jsou papirky od Boba Marleyho, vubec nelepi. Cerne OCB muzu taky
Zlaty smokingy teda nic moc, spatne se mi dolepuji, sou moc tenky, a na poradnou raketu mi to proste nestaci, takze:
na tenky zilky: cerny OCB
na ralety: Bob Marley- sou to takovy plachty, ale sou trochu tlustsi, takze kdyz muz tak dam prednost rolovacim papirum.
jj, ty Golden Wrap jsou best, kouřil jsem z nich na kámošovo maturáku přímo vedle učitelskýho stolu a ještě se mě ptali, co že to mam za voňavý doutníky
camouflage best
romano: souhlas, Smokingy jenom když je krajní nouze (tj. nemám OCB), papírek to neni špatnej, ale důležitý (velice!!) je nalíznutí - nesmí se to přehnat, jinak ten papírek odmítá lepit
Podle mne jsou nejlepsi Papirky Bob Marley...sqele lepí a dobre se trhají:myslím na rollback) jo a taky mají o hodne vetsí plochu na Balení nez ostatní papírky takze z nich udeláte brutální mrkev... Ale kazdej podle svyho vkusu.... maji jen 1 nevyhodu strasne spatne se shaní
2shrek: u nas na sidlisti je maj ve 3 z 5 trafik takze pohoda, ale fakt ver mi ze maj nevyhodu v tom jak sou tlusty ty papiry, na mrkve v pohode, ael na zilky jedine cerny "ousíbíčka"
To ramon dexter, jo máš recht, když se smokingy moc nalíznou, tak nahovno lepí. OCB black for ever...klasika na který sem začínal pokračoval a i skončim (jednou) Do toho ubalíš i když seš uplně na sračky a ani na to nevidíš.
Co se týče Boba Marlyho, tak dobrý, ale moc tlustej papír, lepí v poho... na mrkve dobrý.
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.