Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
u mě jednoznačně vede kdo hulí ten umí a všechny tri scary movie..ja kdyz vidim zpecenej cmouda,jak tam huli s tim zabijakem,tak proste nestiham ..no a jinak sou pro mě ideal všechny možný komedie,jako třeba Eurotrip,ROadtrip a prci prci prci...
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
klasika trainspotting a twin town, ,mechanický pomeranč,bílý balonek(tušim íránský produkt),
z kreslených fotim Oggi a škodníci,pak http://www.ninjai.com
je tam 11 sekcí(kliknete na chapters),a dál filmek KOUŘ,pražská pětka je taky výřez,a dál ochotníci z divadla SKLEP a jejich produkty
jo a ještě cimrman je wpoho,ale kdyz jsem zpukanej,tak to nikdy nedokazu pochopit,ale to mi k smichu nebranilepsi je se na to diwat kdyz je nalada a s cistou hlavou:-)
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Včera dávali na ČT2 Vlasy od M. Formana, docela hustý filmek. Koukali jste někdo, popř. co Vy na to? (Je to sice klasika - hlavně muzikálová předloha, ale ještě jsem neměl tu čest; zvláště závěr byl very mad).
Hej lidi jsou nejake filmecky o Growingu ? zatim jsem se z zadnym nesetkal a urco by me zajimaly....
jinak moje oblibene ulety jsou Kmotr, a docela si uletam na asijskem bojovem umeni ... Bruce Lee
vlasy v poho, dobry&vtipny to bylo u odvodu,stepujici dustojnici zpivajici fistuli atp
znám spoustu dobrejch filmu: americka krasa,jay&silent bob strikes back,sbal prachy a vypadni,trainspotting,lepsi uz to nebude,mechanicky pomeranc,vetsina veci od Allena (ted to bezelo skoro pul roku kazdy pondeli),a spousta dalsich...
ted jsem si vzpomnel:pro me jeden z nej ceskych filmu - Štěstí
uplne se mi to libilo,skvele herecke vykony...
videli jste?
Nenašel jsem tu moc českých filmů třeba Svěrákovy filmy sou gut (spousta skrytýho humoru) a nebo dneska dávaj Homolky - taky libovka...
"Ludvo, jestli si ten fotbal neprosadíš tak seš u mě mrtvej chlap"
Ne že by se mi jiný filmy nelíbily ale nebudu je sem psát když je tu už někdo napsal...
Pozeravam Underworld a minule som pozeral Hitch, no to bolo onicom. Zcasti pretol, lebo som bol prefajceny a nic som nechapal a nestihal. Teraz si nic nepamatam.
Dnes jsem po dlouhé době navštívil kino. Šli jsme tak nějak náhodou a program nám předhodil, že tenhle večer budu sledovat "Noc s nabroušenou břitvou". Řeknu Vám, na horrory se dívám nerad a tenhle můžu označit za ten, který přesně vystihuje název tohoto odvětví filmového průmyslu.
Teď už vím, že si raději vyberu komedie.
Doporučuji, občas je zajímavé se bát.
S azijský scény jsem viděl kug-fu mela. HMn fakt nejhustší Fučko co jsem vyděl .
Jinak tvorba Kubrika je taky hustá. i jeho psicho Vesmírná odysea
Jinak s českej Silný kafe. na to jsem chodil do kina dokud jsem si to nepořídil na Dvidlu.
A trochu komerce. SIN CITY a boling v columbiji (a to tlustýho Hňupa)
A zmaštěná scéna. Skurvenej pátek- paráda, hlavně Casperova nová role . A ještě mazaný hochy- "nepamatuju si svůj první sexuální zažitek, ale to jak jsem si dal prvního jointa NIKDY nezapomenu"
A levycový strím. Občanská výchova, jsem začal nad věcma zase přemešlet. A dneska jdu na Cheovy motociklový deníky tak uvidíme a dám report. Zejtra možná....
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me