Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 47 48 49 50 51 »
Autor
Téma 
UrbaN
Stálý Člen

Karma uživatele UrbaN - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 769

u mě jednoznačně vede kdo hulí ten umí a všechny tri scary movie..ja kdyz vidim zpecenej cmouda,jak tam huli s tim zabijakem,tak proste nestiham ..no a jinak sou pro mě ideal všechny možný komedie,jako třeba Eurotrip,ROadtrip a prci prci prci...

...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /

Old Post 26-12-2005 v 22:38 PM
UrbaN je offline   Profil uživatele UrbaN   Find more posts by UrbaN   Foto galerie člena UrbaN   Click here to Send UrbaN a Private Message   Add UrbaN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lutemnik
Stálý Člen

Karma uživatele lutemnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 770

klasika trainspotting a twin town, ,mechanický pomeranč,bílý balonek(tušim íránský produkt),
z kreslených fotim Oggi a škodníci,pak http://www.ninjai.com
je tam 11 sekcí(kliknete na chapters),a dál filmek KOUŘ,pražská pětka je taky výřez,a dál ochotníci z divadla SKLEP a jejich produkty

Old Post 27-12-2005 v 03:37 AM
lutemnik je offline   Profil uživatele lutemnik   Find more posts by lutemnik   Foto galerie člena lutemnik   Click here to Send lutemnik a Private Message   Add lutemnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UrbaN
Stálý Člen

Karma uživatele UrbaN - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 771

jo a ještě cimrman je wpoho,ale kdyz jsem zpukanej,tak to nikdy nedokazu pochopit,ale to mi k smichu nebranilepsi je se na to diwat kdyz je nalada a s cistou hlavou:-)

...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /

Old Post 27-12-2005 v 12:59 PM
UrbaN je offline   Profil uživatele UrbaN   Find more posts by UrbaN   Foto galerie člena UrbaN   Click here to Send UrbaN a Private Message   Add UrbaN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 772

Včera dávali na ČT2 Vlasy od M. Formana, docela hustý filmek. Koukali jste někdo, popř. co Vy na to? (Je to sice klasika - hlavně muzikálová předloha, ale ještě jsem neměl tu čest; zvláště závěr byl very mad).

Old Post 30-12-2005 v 21:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gustav makovec
Stálý Člen

Karma uživatele gustav makovec - 27% PěstitelskáKarma uživatele gustav makovec - 27% Pěstitelská

Palec nahoru filmeček Příspěvek č. 773

oblíbené :
Emir Kusturica
Černá kočka, bílé kocór.
betelné nářez....

Old Post 30-12-2005 v 21:40 PM
gustav makovec je offline   Profil uživatele gustav makovec   Find more posts by gustav makovec   Foto galerie člena gustav makovec   Click here to Send gustav makovec a Private Message   Add gustav makovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 774

Hej lidi jsou nejake filmecky o Growingu ? zatim jsem se z zadnym nesetkal a urco by me zajimaly....
jinak moje oblibene ulety jsou Kmotr, a docela si uletam na asijskem bojovem umeni ... Bruce Lee

Old Post 02-01-2006 v 14:04 PM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thalos
Stálý Člen

Karma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 775

vlasy v poho, dobry&vtipny to bylo u odvodu,stepujici dustojnici zpivajici fistuli atp

znám spoustu dobrejch filmu: americka krasa,jay&silent bob strikes back,sbal prachy a vypadni,trainspotting,lepsi uz to nebude,mechanicky pomeranc,vetsina veci od Allena (ted to bezelo skoro pul roku kazdy pondeli),a spousta dalsich...

ted jsem si vzpomnel:pro me jeden z nej ceskych filmu - Štěstí
uplne se mi to libilo,skvele herecke vykony...
videli jste?

Naposledy upravil thalos 03-01-2006 v 21:40 PM

Old Post 03-01-2006 v 21:31 PM
thalos je offline   Profil uživatele thalos   Find more posts by thalos   Foto galerie člena thalos   Click here to Send thalos a Private Message   Add thalos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 776

Nenašel jsem tu moc českých filmů třeba Svěrákovy filmy sou gut (spousta skrytýho humoru) a nebo dneska dávaj Homolky - taky libovka...
"Ludvo, jestli si ten fotbal neprosadíš tak seš u mě mrtvej chlap"

Ne že by se mi jiný filmy nelíbily ale nebudu je sem psát když je tu už někdo napsal...

Early Misty 2006

Old Post 04-01-2006 v 13:13 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 777

mesto bohu

Old Post 04-01-2006 v 14:50 PM
kombix
Nový Člen

Karma uživatele kombix - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 778

American beauty

Old Post 04-01-2006 v 18:46 PM
kombix je offline   Profil uživatele kombix   Find more posts by kombix   Foto galerie člena kombix   Click here to Send kombix a Private Message   Add kombix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tezzy
Stálý Člen

Karma uživatele tezzy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 779

pamatuju si že nejvíc mě zhulenou dostala cimrmanova ztráta třídní knihy...

omnia mea mecum porto

Old Post 04-01-2006 v 20:17 PM
tezzy je offline   Profil uživatele tezzy   Find more posts by tezzy   Foto galerie člena tezzy   Click here to Send tezzy a Private Message   Add tezzy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tezzy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 780

Pozeravam Underworld a minule som pozeral Hitch, no to bolo onicom. Zcasti pretol, lebo som bol prefajceny a nic som nechapal a nestihal. Teraz si nic nepamatam.

Old Post 14-01-2006 v 09:56 AM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 781

Dědictví aneb...

Early Misty 2006

Old Post 14-01-2006 v 19:01 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Noc s nabroušenou břitvou Příspěvek č. 782

Dnes jsem po dlouhé době navštívil kino. Šli jsme tak nějak náhodou a program nám předhodil, že tenhle večer budu sledovat "Noc s nabroušenou břitvou". Řeknu Vám, na horrory se dívám nerad a tenhle můžu označit za ten, který přesně vystihuje název tohoto odvětví filmového průmyslu.
Teď už vím, že si raději vyberu komedie.
Doporučuji, občas je zajímavé se bát.

info: http://www.premiere.cz/film/51698/n...ou_britvou.html

Old Post 14-01-2006 v 21:15 PM
Host
Host

Příspěvek č. 783

Americká krása, Kafe a cigara.
To bylo moje dnešní menu.

DOPORUČUJU!

Old Post 14-01-2006 v 21:33 PM
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 784

S azijský scény jsem viděl kug-fu mela. HMn fakt nejhustší Fučko co jsem vyděl .
Jinak tvorba Kubrika je taky hustá. i jeho psicho Vesmírná odysea
Jinak s českej Silný kafe. na to jsem chodil do kina dokud jsem si to nepořídil na Dvidlu.
A trochu komerce. SIN CITY a boling v columbiji (a to tlustýho Hňupa)

A zmaštěná scéna. Skurvenej pátek- paráda, hlavně Casperova nová role . A ještě mazaný hochy- "nepamatuju si svůj první sexuální zažitek, ale to jak jsem si dal prvního jointa NIKDY nezapomenu"

A levycový strím. Občanská výchova, jsem začal nad věcma zase přemešlet. A dneska jdu na Cheovy motociklový deníky tak uvidíme a dám report. Zejtra možná....

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 15-01-2006 v 09:50 AM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 47 48 49 50 51 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás