Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já jsem se pro změnu, jak tady čtu, taky napoprvé nezhulil, až napotřetí. A to byly jakési zástřižky, nějaké listíky ze šišek, nebo z čeho to vlastně umotal a stačilo. Nejlepší stav co jsem kdy měl, jenom jsem se smál a nevěděl která bije. Pak jsme šli ke kámošovi hrát deskovou fantasy hru a ani jsem nevěděl, která figurka je moje a válel se po tom smíchy, prdel.
jasne po prvykratt to nejak nepisalo, az tak po 3,4 to bolo bolo pekne vyzverenie,.ale napr.poznam ludi ktory sa odpalily hned po prvy krat tak, ze im bolo dost na p..cu,.ako dost brut,.ale oni mali zas asi po 8 vodnych bong,.
na poprve si pamatuju moc dobre(este abych si nepamatoval silvestra) - zhuleny sem byl(dopohody), akorat sem o tom nevedel - kecali sme s kamosem a smali se kazde picovine . . . sqele to bylo, ale seriozne sem zacel hulit o dost pozdejc . . .
Celu strednu mi to pchali pred hubu ale nikdy som si nezobral.. Az neplanovane na jednej chate (prvy krat) asi pred dvoma rokmi- to som mal 18. Bolo tam mrte ludi, z toho som poznal iba jedneho- takze nic moc, cudzie prosterdie. Chalani vytiahli vodne, tak som sa odhodlal ze uz je ten cas a potiahol si z hlboka dva poriadne prasky (plne pluca). Potom som sa niekam odpratal a cakal som kedy to pride (nevedel som co presne cakat). Nervozne som poskakoval ked zrazu jeden taky skok trval asi 4 sekundy. Poobzeral som sa okolo seba a konecne si uvedomil o com to je (cakal som nieco ako byt opity, ale to sa neda vobec porovnavat). To skakanie sa mi dost zalubilo tak som tak skakal ako kozmonaut, vsetci na mna cumeli (cudzi ludia). Potom som si sadol ale nohy sa mi nedali zastavit, ako tie elektricke soky na posilnovanie svalov. Dost za mi to znelubilo, chcel som aby ten stav prestal. Potom som asi 3 hodiny sedel na gauci, telo chrome, len som pozoroval okolie. (ps: z tych niekolko krat co som hulil som bol vzdy na sracky)
to ja si pamatuju ze kdys ja sem byl na svem prvnim žbréééééé tak sem nevedel jak to vypada.Vym ze jsem sedel doma na gauci strasne sem se smal a asi za 2 hodky sem mel hroznej vituh.A pak dalsi den sem si to dal znova a us mi bylo vsechno jasny.
Jo a na poprvy jsem byl uplne moc
Vidim ze vetsina z vas se taky na poprve nezhulila a az tak na potreti to prislo a byl to pro zmenu mazec. U me to bylo stejne uplne si spominam jak uz jsem si chvilemi rikal at to skonci (a mel jsem pocit ze uz se stoho nedostanu). Ale tak silny stav uz jsme od te doby nemel.
Yarreck: Jak jsi psal o tom vyskumu tak ja ho prave delal taky, kamos ktery pred tim jeste nikdy nehulil sel snama zahulit, a my uz jsme byli uplne v kasi a on porad nic. no vlastnese se mi to stalo se dvena kamosema a kdyz jsem s nema hulil tak potreti tak uz byli dost vysmati na to, abych to poznal. A tady na qroweru se mi to z casti potvdilo.
Vidim ze vetsina z vas se taky na poprve nezhulila a az tak na potreti to prislo a byl to pro zmenu mazec. U me to bylo stejne uplne si spominam jak uz jsem si chvilemi rikal at to skonci (a mel jsem pocit ze uz se stoho nedostanu). Ale tak silny stav uz jsme od te doby nemel.
Yarreck: Jak jsi psal o tom vyskumu tak ja ho prave delal taky, kamos ktery pred tim jeste nikdy nehulil sel snama zahulit, a my uz jsme byli uplne v kasi a on porad nic. no vlastnese se mi to stalo se dvena kamosema a kdyz jsem s nema hulil tak potreti tak uz byli dost vysmati na to, abych to poznal. A tady na qroweru se mi to z casti potvdilo.
poprvy sem hulil na jedny zahradni kalbe. Davali sme kolem osme vecer, chvili sem se pozoroval, ale nic, tak sem se na to vykaslal. Dalsi den rano (tak v 11), asi pul hodky po tom co sem vstal...kamosi uz uklizeli tu zahradu apod...a ja jediny co sem dokazal bylo sednout si na zidli a tlemit se vsemu kolem
poprvý jsem hulila a teda jsem se nezhulia,n ale kámoška,ta toho měla víc a byla totálně..jde kolem ní borec flákne do ní a ona se řeže jak pomatená a že prej:Wooow,co se dějeeee???No masakr
Hmm ja jsem napoprve velkou smulu protoze jsem byl ozralej, a strcili me do huby brko... nikdy jsem nekouril ciga, takze jsem si dal sluka a malem se posral jak sem se zakaslal, ovsem stav se dostavil do minuty a pak jsem spadl na zem ... a trosku usnul na 5 minut, a pak na picu stavy ...