Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulili jste se poprvé?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Chemik
Stálý Člen

Karma uživatele Chemik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Tak já jsem se pro změnu, jak tady čtu, taky napoprvé nezhulil, až napotřetí. A to byly jakési zástřižky, nějaké listíky ze šišek, nebo z čeho to vlastně umotal a stačilo. Nejlepší stav co jsem kdy měl, jenom jsem se smál a nevěděl která bije. Pak jsme šli ke kámošovi hrát deskovou fantasy hru a ani jsem nevěděl, která figurka je moje a válel se po tom smíchy, prdel.

Old Post 23-03-2004 v 20:55 PM
Chemik je offline   Profil uživatele Chemik   Find more posts by Chemik   Foto galerie člena Chemik   Click here to Send Chemik a Private Message   Add Chemik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIND
Stálý Člen

Karma uživatele HIND - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

jasne po prvykratt to nejak nepisalo, az tak po 3,4 to bolo bolo pekne vyzverenie,.ale napr.poznam ludi ktory sa odpalily hned po prvy krat tak, ze im bolo dost na p..cu,.ako dost brut,.ale oni mali zas asi po 8 vodnych bong,.

Old Post 24-03-2004 v 07:09 AM
HIND je offline   Profil uživatele HIND   Find more posts by HIND   Foto galerie člena HIND   Click here to Send HIND a Private Message   Add HIND to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zarovka
Stálý Člen

Karma uživatele Zarovka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Po 1. ani po 2. mi to nevalilo ale po 3. co jsem si zahulil mi to valilo a byl to fakt největší nářez v mým životě

Old Post 24-03-2004 v 08:01 AM
Zarovka je offline   Profil uživatele Zarovka   Find more posts by Zarovka   Foto galerie člena Zarovka   Click here to Send Zarovka a Private Message   Add Zarovka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
canman
Stálý Člen

Karma uživatele canman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

presne na prvni pokus naprosto nic u druheho uz neco bylo az na potreti jsem se zhulil jak bic tezke stavy
nojo na poprve nikdy nic______!!!

Old Post 25-03-2004 v 18:20 PM
canman je offline   Profil uživatele canman   Find more posts by canman   Foto galerie člena canman   Click here to Send canman a Private Message   Add canman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

na poprve si pamatuju moc dobre(este abych si nepamatoval silvestra) - zhuleny sem byl(dopohody), akorat sem o tom nevedel - kecali sme s kamosem a smali se kazde picovine . . . sqele to bylo, ale seriozne sem zacel hulit o dost pozdejc . . .

Old Post 26-03-2004 v 17:43 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Příspěvek č. 54

Mne to prvykrat neslapalo skoro vobec az druhy krat som bol dost zhulený.

Old Post 03-04-2004 v 12:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ribak
Nový Člen

Karma uživatele ribak - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Celu strednu mi to pchali pred hubu ale nikdy som si nezobral.. Az neplanovane na jednej chate (prvy krat) asi pred dvoma rokmi- to som mal 18. Bolo tam mrte ludi, z toho som poznal iba jedneho- takze nic moc, cudzie prosterdie. Chalani vytiahli vodne, tak som sa odhodlal ze uz je ten cas a potiahol si z hlboka dva poriadne prasky (plne pluca). Potom som sa niekam odpratal a cakal som kedy to pride (nevedel som co presne cakat). Nervozne som poskakoval ked zrazu jeden taky skok trval asi 4 sekundy. Poobzeral som sa okolo seba a konecne si uvedomil o com to je (cakal som nieco ako byt opity, ale to sa neda vobec porovnavat). To skakanie sa mi dost zalubilo tak som tak skakal ako kozmonaut, vsetci na mna cumeli (cudzi ludia). Potom som si sadol ale nohy sa mi nedali zastavit, ako tie elektricke soky na posilnovanie svalov. Dost za mi to znelubilo, chcel som aby ten stav prestal. Potom som asi 3 hodiny sedel na gauci, telo chrome, len som pozoroval okolie. (ps: z tych niekolko krat co som hulil som bol vzdy na sracky)

..-)

Old Post 03-04-2004 v 18:40 PM
ribak je offline   Profil uživatele ribak   Find more posts by ribak   Foto galerie člena ribak   Click here to Send ribak a Private Message   Add ribak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Ja - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

to ja si pamatuju ze kdys ja sem byl na svem prvnim žbréééééé tak sem nevedel jak to vypada.Vym ze jsem sedel doma na gauci strasne sem se smal a asi za 2 hodky sem mel hroznej vituh.A pak dalsi den sem si to dal znova a us mi bylo vsechno jasny.
Jo a na poprvy jsem byl uplne moc

Aneb estli se to má hulit, musí se to sušit.

Old Post 04-04-2004 v 11:33 AM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MFT
Stálý Člen

Karma uživatele MFT - 15% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 57

Mě to poprvé zhulilo na sračku...možná to bylo taky tím, že to byla white widow....

Old Post 06-04-2004 v 05:28 AM
MFT je offline   Profil uživatele MFT   Find more posts by MFT   Foto galerie člena MFT   Click here to Send MFT a Private Message   Add MFT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MFT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Ja - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Jo tak to verim to je hodne dobrej matros.

Aneb estli se to má hulit, musí se to sušit.

Old Post 06-04-2004 v 20:11 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 59

Vidim ze vetsina z vas se taky na poprve nezhulila a az tak na potreti to prislo a byl to pro zmenu mazec. U me to bylo stejne uplne si spominam jak uz jsem si chvilemi rikal at to skonci (a mel jsem pocit ze uz se stoho nedostanu). Ale tak silny stav uz jsme od te doby nemel.
Yarreck: Jak jsi psal o tom vyskumu tak ja ho prave delal taky, kamos ktery pred tim jeste nikdy nehulil sel snama zahulit, a my uz jsme byli uplne v kasi a on porad nic. no vlastnese se mi to stalo se dvena kamosema a kdyz jsem s nema hulil tak potreti tak uz byli dost vysmati na to, abych to poznal. A tady na qroweru se mi to z casti potvdilo.

Old Post 27-04-2004 v 16:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Placka (Laky)
Nový Člen

Karma uživatele Placka (Laky) - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Vidim ze vetsina z vas se taky na poprve nezhulila a az tak na potreti to prislo a byl to pro zmenu mazec. U me to bylo stejne uplne si spominam jak uz jsem si chvilemi rikal at to skonci (a mel jsem pocit ze uz se stoho nedostanu). Ale tak silny stav uz jsme od te doby nemel.
Yarreck: Jak jsi psal o tom vyskumu tak ja ho prave delal taky, kamos ktery pred tim jeste nikdy nehulil sel snama zahulit, a my uz jsme byli uplne v kasi a on porad nic. no vlastnese se mi to stalo se dvena kamosema a kdyz jsem s nema hulil tak potreti tak uz byli dost vysmati na to, abych to poznal. A tady na qroweru se mi to z casti potvdilo.

Old Post 27-04-2004 v 16:28 PM
Placka (Laky) je offline   Profil uživatele Placka (Laky)   Find more posts by Placka (Laky)   Foto galerie člena Placka (Laky)   Click here to Send Placka (Laky) a Private Message   Add Placka (Laky) to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Placka (Laky)! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
felipe
Stálý Člen

Karma uživatele felipe - 78% PěstitelskáKarma uživatele felipe - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

poprvy sem hulil na jedny zahradni kalbe. Davali sme kolem osme vecer, chvili sem se pozoroval, ale nic, tak sem se na to vykaslal. Dalsi den rano (tak v 11), asi pul hodky po tom co sem vstal...kamosi uz uklizeli tu zahradu apod...a ja jediny co sem dokazal bylo sednout si na zidli a tlemit se vsemu kolem

Old Post 27-04-2004 v 18:51 PM
felipe je offline   Profil uživatele felipe   Find more posts by felipe   Foto galerie člena felipe   Click here to Send felipe a Private Message   Add felipe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bloss
Nový Člen

Karma uživatele bloss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

poprvý jsem hulila a teda jsem se nezhulia,n ale kámoška,ta toho měla víc a byla totálně..jde kolem ní borec flákne do ní a ona se řeže jak pomatená a že prej:Wooow,co se dějeeee???No masakr

save your live,save your future

Old Post 22-12-2005 v 10:50 AM
bloss je offline   Profil uživatele bloss   Find more posts by bloss   Foto galerie člena bloss   Click here to Send bloss a Private Message   Add bloss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Hmm ja jsem napoprve velkou smulu protoze jsem byl ozralej, a strcili me do huby brko... nikdy jsem nekouril ciga, takze jsem si dal sluka a malem se posral jak sem se zakaslal, ovsem stav se dostavil do minuty a pak jsem spadl na zem ... a trosku usnul na 5 minut, a pak na picu stavy ...

Old Post 22-12-2005 v 11:23 AM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

jak si to mam pamatovat..

pred nekolika lety..za nekolika horama..u velkeho dubu..to muj strejda petr ubalil prevelikeho jointa..ja zepar sluku si dal..potom lital..

nezacinejte....neprestanete..

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 22-12-2005 v 11:49 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás