Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

jestli tam máš vhkost 50 a na noc vypínáš ventilátory tak by to mohla být ta plíseň... přece jen v qetu kýtíz mají jiný nároky na vlhkost a listy ji "iodpařují". Skoušels ty listy když ti začly žloutnout otrhat hnedka nebo je tam necháváš ??

[size=1]

Old Post 15-06-2005 v 15:11 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

tak k zasolowani pudu nezasolujou jen ahcka ale i mnoho ostatnich hnojiw enzymy se udajne oswecuje pouziwat do kazde zaliwky pac zasolowani je oprawdu problem (a satiwy sou na neho nachylnejsi nez indiky) ale osobni zkusenost bohuzel nemam dyztak pisni kolikrat tydne dawas enzymy

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em
skudci a pesticidy NEWÁLČI--------------------------->SOULOŽ
zizalkowej humus home made NOBODY=NOPROBLEM
Post coitum omne animal triste

Old Post 15-06-2005 v 15:12 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 19

FOR hary

Sice jsem takovej problém zatim neměl,ale můj názor je že je to přehnojený.A ještě ktomu se mi zdá že hnojivo které používáš není na hlínu,ale možná že se pletu.Jinak fakt nevim..............

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 15-06-2005 v 16:39 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

TO Wad:různě nekdy je tam nechám nekdy to trhám hned ale tímhle to neviřešíme to není podstatné hodím čerstvé foto snad to někjakému znalci lecos napoví já už mám tak trochu svůj typ ale ještě počkám

Old Post 15-06-2005 v 17:00 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

sakra nejdou sem tak snad ted

Old Post 15-06-2005 v 17:04 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

ještě jedn detail listu nepříjde mi to jako přehnojené ani jako plísen

Old Post 15-06-2005 v 17:10 PM
SCRAT
Stálý Člen

Karma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

manhunt:chlape ah se pouziva i na hlinu ale v polovicni koncentraci s vodou...!!
hary: mam fakt uplne to samy jak ty ale zloutne mi to min a ale me zacli hnednout spicky listu. a nektery byly jak posaty hmyzem ale nic tam neni?????(a to uz muze byt bud plysen a nebo nedostatek drasliku[ale to ma fleky i po stranach]..to sem vycet.). tak uz fakt nevim a aplikoval sem kuprikol a to 3.5g/l doufam ze to pomuze... dam ti vedet...zatal

Old Post 15-06-2005 v 18:24 PM
SCRAT je offline   Profil uživatele SCRAT   Find more posts by SCRAT   Foto galerie člena SCRAT   Click here to Send SCRAT a Private Message   Add SCRAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SCRAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

TO lubo: květníky mám 5l ale tím to 100% není ale měli by jsme začít to řešit šel bych na to vylučovácí metodou dělají to tak všichni doktoři i automechanici
já bych vyloučil vlhkost teplotu špatné ph
a přikláním se k přelití přehnojení a k nedostatku nějakého prvku
jak ty často hnojíš a zaleváš já jak už jsem psal tak jednou z 5 dní podle návodu tak nevím jestli lze přehnojit ale co nemám vychytané a co bych řekl že je kámen urazu je zalevání zalevám jednou deně a to ještě od oka jedná kytce tolik a druhé zas tolik našel jsem fotku z minulé sklizně a to mně vnuklo myšlenku že to bude zřejmě tím no posudtě sami je to divné kytky byly od sebe cca20cm ve stejné skříni no prostě uplně stejné podmínky i nadoba ve které bylo namýcháno hnojivo sloužilo všem 5 kytkám jo a dokonce je to stejný model

Old Post 15-06-2005 v 19:48 PM
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

ideš na to velmi dobre priatelu.
teplota:
ok-26-28 stupňov,noc okolo 20
vlhkosť-
po tme mám nefunkčné ventilátory a aj odsávanie a vlhkosť mám 60-80%.ale keby to bola pleseň,tak by som to poznal nie?ako sa ona vlastne prejavuje?počas rastu,ktorý trval u mňa len asi 17-násť dní to nežltlo,bola ventilácia 18 hod.no teraz len 12.to len tak na zamyslenie.
ph-
ph substrátu som nemeral,ale skladá sa z lignocelu a pestovatelského substrátu,ktoré majú ph v pohode 5-7 a perlitu-neutrálne ph.ph vody meriam zakaždým a pohybujem sa stále v rozmedzí 5-7,ako kedy ,lebo experimentujem.
prvky-
striekam phytaminom,horkú sol som vyskúšal a aj hermavit(mega prvkov-postrek),originál hnojky-plagron-alga blute,green sensation+enzýmy-malo by to stačiť si myslím čo sa prvkov týka
substrát-
je v ňom dosť kokosu (30%)a to drží dlho vlhko,preto málo zalievam
zalievanie-
zalievam raz za tri dni,lebo je to vdaka tomu kokosu dlho vlhké a to 2,5 dcl zálievky do 3l kvetináča.
hnojenie-
hnojím v každej zálievke,čiže každé tri dni a to takto:tri dni po zaliatí enzýmamy začnem 2ml/l alga blute+1ml/l green sensation s postrekom phytaminu 4ml/l.o dalšie tri dni-3ml/l blute+1ml green+postrek phytamin 4ml/l,o dalšie tri dni tak isto ako posledne a potom zas enzýmy 1ml/l.takto stále dokola.
zamýšlam sa presne nad tým čo ty a už mi to bolo aj poradené.zalievať to menej a častejšie,lebo deň po zaliatí to musí byť ešte dosť mokré,kedže to vydrží až tri dni a korene nemajú dostatok vzduchu,ale musím podotknúť,že asi desať % rastlín je pekne zelených a majú tie isté podmienky.
no a ešte niečo:
ked som tam mal len kokos s perlitom,tak mi to umieralo,žltlo a vedlo.zistil som ,že kokos nemá živiny a tak som tam primiešal asi 30% pestovatelského substrátu.rastlinky ožili a začali makať ako o preteky.lenže teraz zas žltnú a tak sa zamýšlam nad tým,či už náhodou nevyčerpali živiny a preto žltnú.
musíme na to prísť,lebo pohlad na žltnúce kitky ma neteší a to aj napriek tomu,že palice sa zväčšujú a krištalizujú:-))

Naposledy upravil lubo 15-06-2005 v 20:29 PM

Old Post 15-06-2005 v 20:22 PM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

no začíná se nám to pěkně vybarvovat takže jestli jsem to dobře pochopil stejně jako já nemáš žluté uplně všechny kytky i když mají stejné podmínk dále nemáš automatické zalévaní takže se ti může stejně jako mně stát že jednu zaleješ víc a druhou mín a kytky která jsou zalené jsou na více nedostupnám místě pro pohodlnou zálivku? a jsou přímo pod sodíkem? jestli je to tak pak mně napadá jediné PŘELITÉ A PŘEHNOJENÉ jinak ten kokos je pěkná kurvárna já ho dával do substrátu 40% a kytky jsem nemusel zalévat 6 dní takže doporučuji zalít až kytky svěsí listy a to opakovat po dobu 14 dní vím je to brutální ale já budu dělat to samé tedy jen u těch žlutejch a uplně bez hnojiv jen jednou přidám enzymy no a za 14 dní se zase přihlásím tak čus

Old Post 16-06-2005 v 12:50 PM
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

automatické zalévání nemám,ale každá dostane rovnako (používam hrnek)aj napriek nepohodlnému zalievaniu niektorých miest v labolatoriu a tu by som povedal,že je chyba,protože rastlinky nejsou stejne velký a tak spotreba vody v kvetináči je rôzna. ked zalievam,tak je jeden kvetník lahký a druhý ťažký,z toho vyplýva,že rozdiel váhy spôsobuje voda v kvetníku,lebo rozdiel vo váhe rastlín by nebol taký jasný.
prehnojenie vylučujem a to preto,lebo by všetky boli svetlé a to v našom prípade nieje pravdou.
prečo práve 14-násť dní? to je doba,ktorá je potrebná na to,aby sa rastlinka regenerovala a bola krásne zelená?
držím palce aby to vyšlo:-))

Old Post 16-06-2005 v 15:56 PM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

jo zhruba tak dlouho to trvá ale to by bylo v případě přehnojení ale ted už je zřejmě jasní že se jedná o přelití a dost dobrý poznatek to stou víškou kytky i na mém obrázku je ta krásně zelená větší takže se ted zaměřím na ty žluté a bude je zelívat minimálně nechám je proschnout ale jak dlouho bude trvat návrat zelené barvy to neví snad nám někdo napíše ale jak tak koukám tak jsme to tu rozjeli pěkně solo

Old Post 16-06-2005 v 20:29 PM
lubo
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

aj mňa by zaujímalo za aký čas sa rastlinka z preliatia a jeho následného zožltnutia zregeneruje do krásnej zelenej farby-nevie niekto??????
jednoznačná zmena-budem zalievať len kvetník lahký a to polovičnou dávkou ako doteraz a nie raz za tri dni ale obdeň!!!!

Old Post 17-06-2005 v 10:08 AM
Mazzak
Nový Člen

Karma uživatele Mazzak - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Tak klucii aby ste nejeli solo neco pridam tak ja pestuju v kokosu jen kokos bez keramzitu a ruznejch tehle sragor v petilitrovejch flaskach od velkejch šťáv urcite znate, hnojivama nesetrim proste to proleju poradne mozna prez pul litru na kvetnik zbytek vyliju delam to proto aby v kvetinaci nyzbylo suchy misto zalejvam kazdej den i s hnojkou a nikdy sem zadnej problem nemel ale je pravda za asi kazdej treti tejden nekdy min jak mam naladu cpnu kytku necham si odstat vodu a speroxidem proleju kvetnik treba trema litry vody kuli usazeninam hned jak proliju zase prihnojim a nikdy sem zadnej problem nemel, takze vam radim dejte se na kokos. Tak co bych ti poradil mozna by taky bylo dobry rict co mate za model kazdej model je jinak narocnej, urcite uplne vypust hnojku zalejvej jen vodou a kdyz budes zalejvat min kytce by se nemelo nic stat (hlina potrebuje nekdy vyschnout) taak dalsi zivinama to taky nebude AHcka sou dobry hnojky a obsahujou i mikroprvky to jedine ze bys mel spatne ph a kytka by tudis neprijimala urcite ziviny ktere potrebuje ale to by se projevilo spis nakou deformaci nez zloutnutim zloutnuti prichazi spise kdyz je neceho prebytek. Kdyz mam ene vody nezloutne jen povadne mno ja si myslim ze si to prehnojil a spalil koreny to je asi jedina pricina ktera prichazi v uvahu a nebo nakej hmyz v kvetniku mno urcite to bude korenama koukni jak vypadaj musi byt bilý.
1, hlavne zadny soky
2, prestan hnojit nic tim nezkazis kytka dokaze zit i s vody po urcitou dobu dyztak jen naky vitaminky mikroprvky atak zdny MPK
2. zkus hodne omezit zalivku v hline je horsi prelejvani nezli mene vody ale zase voda vystupuje nahoru takze pokud mas dobrou drenaz tak bys mel mit vrsek kvetniku vlhci nez spodek podle toho poznas jak zalejvas.
3. mozna blbost ale malo provzdusneny a na to je dobrej peroxid vodiku sezens v lekarne
4, ja nemam patent na rozum kytky sem nevidel na vlastni bulvy takze musis ty nejlip vedet co si pokaknul a kdyz pises ze potreti pestujes a dycky v hline budes mit asi spatny postupy ja taky potreti pestuju a nikdy tenhle problem takze zkus kokos

Old Post 22-11-2005 v 19:32 PM
Mazzak je offline   Profil uživatele Mazzak   Find more posts by Mazzak   Foto galerie člena Mazzak   Click here to Send Mazzak a Private Message   Add Mazzak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazzak
Nový Člen

Karma uživatele Mazzak - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

prolejvam kuli usazeninam a tkay tim zvisim ph pac mam vodu neco kolem 7 a hnojka okyseluje takze se to timhle vyrovnava
bylo by toho asi vic co bych dodal ale pamet je kurva.) hodne zdaru

Old Post 22-11-2005 v 19:38 PM
Mazzak je offline   Profil uživatele Mazzak   Find more posts by Mazzak   Foto galerie člena Mazzak   Click here to Send Mazzak a Private Message   Add Mazzak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

lubo - až jí narostou nový listy

Snark in the System

Old Post 22-11-2005 v 23:18 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás