Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od Hydrothor A proč systémky do 250W? ponevadž tyto systémky pro běžného uzivatele bohatě postačují. Nepotřebuji dělat složbu těm kteří pěstují pro vidinu zisku, pro ně je tu dostatek growshopů s vyhovující watáží a taktéž dostatek zájezdů na dovolenou už od 3 let dál.
Čus, sis asi dost ulít nebo co, nechápu, závist? Já mam 400w a co pod tim vypěstim, tak buď vyhulim sám a nebo rozdám a stačí to jen tak tak a to nemluvě o tom, že taky ňákou tu gandžu dostávam vod různejch kámíků a nejni to rozhodně málo. A vlastně proč 400w? Mnu jednoduchá odpověď, chci prostě kytkám dopřát, jsem totiž toho názoru, že 400w je pro kytky prostě lepší a 600w eště lepší atd. A jelikož jim to i dopřát můžu, tak to prostě dělám. Jo a to tu stopro nejsem sám, i lidi s daleko větší watáží nemusí pěstit pro prachy. A co třeba mejch šest kámošů, co se spojilo dohromady a pěstí pod 2kw, ale pak si to rozdělí a taky jim to taktak vystačí. A když má někdo bubbler atd.? Taky pěstujou jenom pro zisk? Heh, takhle házet všechny do jednoho pytle se mi fakt nelíbí.
Jo a k tomu eshopu, myslim že každej by chtěl levnej eshop, ale podle mě to nemá smysl. Obtížně sladíš, aby ti nula od nuly pošla, ikdyž za zkoušku nic nedáš (možná ňáký prodělaný penízky a mraky času) a když to pude, tak po čase se z toho stejně stane grow-e-shop jako každej jinej. Takže s chutí do toho a půl je hotovo. Přeju hodně štěstí a zdarec.
Souhlasim plne s CurbY23..Vlastne jsem to uz napsal predtim..
Jinak mam taky 400w protoze chci pro holky to nejlepsi..Treba 250w v agru proste neexistuje.Jinak i kdyz si nekdo vypestuje prebytky,prece to jeste neznamena,ze to musi prodavat.Nekdo nechce pestovat od sklizne ke sklizni..Jsou i lidi ktery si vypestujou na rok a pak skrin vypnou.Docela je i chapu.Proc zvysovat riziko tim,ze pestuju nonstop (pokavad ty lidi pestujou jen proto aby meli huleni).Potom ma 1000w svoje opodstatneni nehlede na to,ze 1000w vyzaruje i UV zareni ktery slabsi vybojky neposkytujou a to je prece lepsi ne?
Rozlejvani hnojiv je sice hezka vec,ovsem jde o to jestli ti budou vsichni verit,ze to co rozlejvas je skutecne pravy,nema to proslou zaruku,jestli je to dobre skladovany,neni to redeny atd.Precijen v tomhle smeru verej lidi vic tem G shopum,i kdyz jsem i tady videl ze nektery neveri ani jim.
Mno a pokud vim v G shopech maly wattaze moc nemaj.Jakej to ma asi duvod?Podle me pokavad by o ne zajem byl,urcite by je prodavaly i v tech G shopech.Takze si myslim,ze i kdyz to rozjedes,tak prodas par kousku a tim to taky skonci..Mno nic no..tak at se dari..
CurbY23 and Jahudka! : Pořád lepší menší systémek kterej jede pořád, zvyšuje se odbornost pestitele a získává větší cit než ten kdo zapne systém na jednu sezónu za rok. Větší možnost vypracovat se v pěstění více genetik. Menší systémek je Ok. Na jaře sadíš outd. a je to ne, pokud jsi větší konzument. Bezpečnost, jo ta je důležitá, ale tak jak píšete, tak pro ty lidi asi ne zas tak moc. Policajt si tě vytipuje hádej kde???!!!. Takže asi tak.
A kdo neprodává a nekecá, tak se nemá čeho bát. Možná tak zákona o sebepoškozování . Nic proti hoši, když si někdo chce dopřát 400 - 1000W je to jeho věc.
stálej provoz??? - krutej vopruz celej rok bez dovolený a volna - pak vod toho lidi na tejden vodjedou pač už to nemůžou vydržet atd atd. notabene peklo v létě při vedrech (malý systémy ještě maj lidi sklony poddimenzovávat ventilačně) - dále - kdo se nenaučí pěstovat za dvě tři várky tak by se měl nad sebou taky zamyslet Outy se nesmyslně kradou takže v 95 % to vůbec nemá cenu sadit.
To snark: No taky názor .
Nevidím problém s dovolenou u bubleru sice kratší, ale dá se.
Outy se kradou tam, kde lidi moc kecat, Když máš u místa voděnku a křoviska, a pěkně jedovatý byliny o která se stačí štrejcnout aby ti bylo na pár dní blbě, tak tam nepáchne ani zvěř , to bych řekl, že je to těch 5% .
Abys mohl být levný v lampách a ještě mít zisk . sice malý jak říkáš ,tak musíš mít šílené odběry , jinak si v době netu každý objedná jinde . Myslíš že jsi schopen se dostat na ceny jaké mají velkosklady, Janča a podobní - ZAPOMEŇ - levný nikdy nemůžeš být , pokud to nechceš dotovat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na druhou stranu dotovat není problém - sám si rozsviť 8x600 W a můžeš mít ten nejlevnější growshop na světě - koneckonců kdo si myslí že laciný shopy žijou z peněz vydělanejch na zboží ????
Snark - pokud mluvíme o jedné osobě ,která chce mít obchod a netahat tam nikoho jiného , tak v případě rozsvícení 8*600 watt nebudeš mít čas na nic jiného abys ulehl nad ránem do postele , to už není pro jednoho , nehledě na nebezpečí ,takže to u nás není cesta jak dotovat nějakou ........... však víme ne???????????
Rozsvítit 4* 600 w není problém , zvláště pak po výpadku vietnamských pěstitelů , bude jistě i zájem doplnit díru na trhu ale chce to odvahu a podstoupit riziko a to se mi nechce . Možná že pomůžeš ty
Naposledy upravil metalsodik 10-11-2005 v 17:31 PM