Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » ?????Jak Nejlépe Odhlučnit a Utěsnit Pěstírnu?????
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

mno tak to s tim pachacem a tdckem si tedy bohuzel predpokladal spatne, opravdu to je overene....bohuzel.....
Mno jinak netvrdim, ze nejni nejlepsi delat studio ve sklepe, ale ja teda takovej hluk a hlavne basy, aby mi z toho vibrovaly zdi v pestirne fukt nemam tak neplet hrusky s jabkama...

citace: ...radte si jak chcete, kdo akustice rozumi, muze se tomu jen zasmat, tem vasim sadrokartonum s vycpavkou :-)))

very funny, todle je ale hlavne vo stavebnich upravach...a proste rockwool a rotaflex jsou holt nejpouzivanejsi izolace....zrovna pri stavbe zkuseben se pouzivaj, coz bys mel jako znalec pochytit ))

Old Post 26-10-2005 v 07:27 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zMazánek
Stálý Člen

Karma uživatele zMazánek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

NO přesně tak,svou otázkou na vibrace sádroše jsem to myslel jako že jsem ještě neviděl (podotýkám že se bavíme o wattážích okolo 400w a tomu odpovídající vzduchotechnice)takovej venták kterej by mi tím že je zaplej ROZVIBROVAL sádrokarton!Samo za předpokladu že na něm nebude na fest přilepenej,ale o tom už jsem se zminoval dříve.
JO a taky MAnhuntt psal že je to v paneláku,napadlo mě jestli von nemusí třeba taky trochu laborovat s místem,já bych si teda rozhodně do pokoje nestavěl další místnost,ale zase to jsem já a o mě tady nejde.Jako r-mane,od "odborníka" za kterého se vydáváš bych nečekal že bude tvrdit jak hu-hů-hůůůů z ventilátoru o "výkonu" cca.250m3/h rozvibruje sádrokarton Jako někde v nějaký hale třeba,nebo jestli si někdy viděl venták v tunelu Mrázovka tak u takovejch "hovadek" bych se nepřel,ale takhle?Basák v repráku není, podotýkám není ventilátor

Old Post 26-10-2005 v 08:35 AM
zMazánek je offline   Profil uživatele zMazánek   Find more posts by zMazánek   Foto galerie člena zMazánek   Click here to Send zMazánek a Private Message   Add zMazánek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Nechapu proc resite slozitou drevenou konstrukci.Prece pokavad to bude zdeny je to dobry reseni at co se tyce pracnosti stavby,hluk to odhlucni prakticky vsechen a jakej je problem v pripede potreby olepit steny jeste nejakou hmotou pohlcujici zvuk.Nejlepsi by ta mistnost byla jenom z rockwoolovejch desek (bez sadrace).Tezko by to pak zase splnovalo pevnost.
Pokavad budete mit naprosto pevnou stenu zvuk se sirit dal proste nemuze.Sadrac tuhle pevnost splnovat nemuze tak proto se pres nej davaj jeste dalsi desky ktery prave pomahaj zabranit rozechvivani tech sadrokartonovejch desek.Kazdopadne zvukove izolacni schopnost ruznych materialu se da urcite dohledat nekde na netu.Tady v ty diskusi maj v podstate pravdu obe strany...

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 26-10-2005 v 08:53 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Jahudka!: Já nevim jak u vás, ale přez zeď je slyšet každej trochu hlučnější rozhovor. A ikdyž mu nerozumíš, stejně ten hluk bude točit
V tabulkách pro střední školu vychází jako zvuková izolace velice zajímavě filcová deka natažená 10cm před každou vnitřní stěnou
To je ale dost místa, sraní a nemožnost na zeď cokoli přimontovat. Takže polystyren?

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 26-10-2005 v 09:22 AM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Hyena - zalezi na materialu a tloustce pricky a samozrejme i plose.Nejlepsi reseni je samozrejme pevna stena a na ni jeste desky z nejaky tkaniny (rockwool atd)..Ale kdyz ja osobne zavru mistnost se skrini neslysim absolutne nic.Jako je jasny ze pokud to chce mit absolutne bezhlucny musej se kombinovat ruzny druhy materialu.Kdysi jsem se o to zajimal.Potreboval jsem dvere odolny zvuku..Takze by to melo bejt tak ze se dava nejakej mekkej material,do nej se dava ocelovej plech (cim tlustsi tim lepsi) a pak zase nejaka vata.To je profi reseni.Hrozne moc zvuku unika netestnostma ve skvirach dveri a proto je treba tam mit nekolikero tesneni...

A ten povesenej filc to je jasny,proto tohle bejva v kinech,divadlech,studiich.Je to hlavne z duvodu aby se neodrazel zvuk..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 26-10-2005 v 09:27 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Povesenej filc je do skrine trochen nepraktickej :-)
2Hyena: rozhovor je vetsinou slyshet skrz dvere, bydlim v panelaku a slysim i rozhovor z chodby o dve patra niz, a to pres dreveny vchodovy dvere a jeste moje dvere do pokoje. Zatimco z vedlejsiho bytu rozhovory rozhodne neslysim, a to je mezi tim panel, kterej taky nema nic moc izolacni schopnosti...

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 26-10-2005 v 15:05 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Palec nahoru BUDE ZDĚNÁ Příspěvek č. 71

VŠEM UPŘÍMNÉ DÍKY

Všechny znova zdravím a děkuji za skvělé rady a nápady.Opravdu jsem nečekal že to bude tak hustý
Po přečtení všech příspěvků a po probrání spár lidmi jsem dospěl k závěru,že to celé udělám ZDĚNÉ,tak že dále už nemusíme rozebírat s jakého materiálu to bude nejlepší atd.Tato začáteční kapitola je uzavřena,dále bych byl rád kdyby jsme se k tomu už nevracely a popojely trochu dále..Hrubou zděnou stavbu mám teoreticky "postavenou" a ted se vrhneme na dveře.Někdo tady psal že prodávají speciální už odhlučněné dvéře,no a mě by zajímalo jestli se tyto dveře vyplatí,nebo jestli postačí ty obyčejné a dodatečně je utěsnit a odhlučnit.Hlavně poměr výkon-cenaMyslím si že třeba v Baumaxu,nebo v nějakém podobném obchodě seženu něco na utěsnění
Ještě jsem chtěl napsat,že tuto stavbu začnu realizovat nejdříve za měsíc.Pokud se ovšem nenaskytnou nějaké nečekané komplikace.
Zatím asi vše,ted jsou na řadě dvéře tak do toho klucí šikovný.

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 26-10-2005 v 15:15 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

...OK...no, shodli jsme se tu na tom, ze muj prvni napad, tedy dvere od chladicich boxu budou prilis drahe. Venoval bych se tedy tomu, jak udelat co nejlepe obyc dvere. Chtelo by to nejakej masiv, nevite nekdo, jestli se da koupit treba 40mm preklizka? Vim ze se prodava takhle tlusta MDF, jenze pouze po deskach 184x275 cm a to za skoro 2400,-..i kdyz...mozna, kdyby se to udelalo dvojity, s koleckem dole (bude to strasne tezky, neudrzely by to panty), poradne tesny po zavreni...Vim, ze do studii se delaji dvoje dvere, oboje jsou tlusty a tezky jaxvina, a mezi nima je cca 30cm mezera(tady by se vesla jen mezera na tloustku steny-tedy texh tvarnic)....mate s dverma nekdo zkusenosti?

!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 26-10-2005 v 15:33 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

http://www.drevobis-ds.cz/ ..tady nakupuju drevo...

Old Post 26-10-2005 v 15:35 PM
DjMeo
Stálý Člen

Karma uživatele DjMeo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

co polystyren? celou skřín vystlat/obstlat ? by mohlo taky pomoct....(místo koberce kterej dobře drží na zdi) jinak odrezonování stěný od větráku -good idea-

Old Post 26-10-2005 v 15:40 PM
DjMeo je offline   Profil uživatele DjMeo   Find more posts by DjMeo   Foto galerie člena DjMeo   Click here to Send DjMeo a Private Message   Add DjMeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

polystyren nema dobre izolacni vlastnosti pro zvuk....a pokud by se jen na jednom miste spatne prichytil, bude drncet...

Old Post 26-10-2005 v 16:38 PM
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

A čo tak kúpiť normálne plné dvere niekde baumaxe a spraviť tam nejaký tapacír z nejakého vhodného materiálu(protihlukového),no a potom ešte tie dvere dobre zatesniť,to by aj možno mohlo stačiť.Ten filc by asi fakt nebol vhodný,živná pôda pre rôzne plesne.
A ešte ma napadla jedna vec,keď to budeš murovať,tak to budeš asi aj omietať,tak možno na to použiť protihlukovú omietku.Neviem,kde sa to predáva,ale viem,že sa také niečo používa na baráky,čo sú pri ceste a pod.

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 26-10-2005 v 16:41 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

Myslim, ze normalni dvere nemuzeme pouzit, protoze jsou prilis vysoke. Strop v panelaku ma 2,4m, to by tam nezbylo misto na to postel...budou urcite muset bejt nizsi, tipuju tak 1,5m, vyska pestirny cca 1,7m, vyska postele s matraci 20cm, prostor nahode ke stropu zbyva 50cm..i to je dost malo.

Old Post 26-10-2005 v 17:14 PM
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

Ted mi dochazi, ze 50cm je fakt malo, to se ani neposadish, natoz aby byla mlada na koni....chce to aspon 70 :-)

Tagze vnejsi vyska skrine max 150cm, tagze dvere tak 130-140, podle toho, jak tlustej bude ten stropni preklad a jakej bude dole prah. to bude dost malinkaty...panelak na tohle neni moc vhodnej, ...i kdyz vono to 4kilo se tam asi vejde...

Old Post 26-10-2005 v 17:20 PM
DjMeo
Stálý Člen

Karma uživatele DjMeo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

ted nevim ... mluvíš z praxe? skoušel si to? ja jen že to je docela duležitej bod na boxu kterej musm řešit zvukově... takže vážně.... já osobně jsem ho na skříni neskoušel(stará skřín v komoře takže zvuk mě netrápil) ale s tim PS. Viděl jsem jeho použití při odzvučení motorovýho agregátu při městský akci a zdálo se mi to víc "potichu" než bez nej (větší polystyrenová krychle bez základny)... a myslim že na par decibel co by mohly vytvořit stěny skříně by to mohlo bejt oki....

Old Post 26-10-2005 v 17:28 PM
DjMeo je offline   Profil uživatele DjMeo   Find more posts by DjMeo   Foto galerie člena DjMeo   Click here to Send DjMeo a Private Message   Add DjMeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 80

Holt budu muset začít pěstit něco malinkého.I když si to moc nedovedu představit.Už tak mě sere že musim zrušit 600W a přejít na 400W.Ale když nebude jiné řešení.............

tak to bude vypadat asi tak to:

Old Post 26-10-2005 v 17:36 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás