Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Procházíte se rádi?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Johnysss
Stálý Člen

Karma uživatele Johnysss - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Jojo, prochazky sou dobry, hlavne ta priroda....Ale jet nekdy zhulenej v buse je taky docela mazec, jen poslouchat ty vsechny zvuky a pozorovat lidi...

Old Post 05-10-2005 v 12:28 PM
Johnysss je offline   Profil uživatele Johnysss   Find more posts by Johnysss   Foto galerie člena Johnysss   Click here to Send Johnysss a Private Message   Add Johnysss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

mi kluci z vesnice to mame lehky..smotnem speka..a jdem se projit kolem vody do lesa a tak..smotnem dalsiho..udelame ohen..kecame pohoda..zahrajem na bonga..a rano jdem dom..zadny zk**veny brno atd...dty je to lepsi v prirode..krasen se zhulit a byt v phode..DYT O TO PRECE DE NE?!

Old Post 05-10-2005 v 19:18 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

to luckyBOB: Chápu.sem taky z vesnice, příroda a hulo to patří k sobě. jenže na tý zasraný vesnici kde já bydlim sem jedinej hulic!!!!!!
ale tak vseobecně i když sem ve měste tak s kamosema vyhledáváme vycházky do přírody...peace 4ever
ale taky teda hrooozne rada jezdim vypálená na kole, to je pecka, zvlášť hezký rovný silničky mezi dvěma polema, ruce za hlavu a vychutnat jízdu!

Old Post 05-10-2005 v 22:48 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Ra_
Stálý Člen

Karma uživatele _Ra_ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

procházky v jakýmkoli stavu miluju, v lese nejvíc
no ale třeba v lese na jaře je toho tolik, že to chce úplně čistou hlavu, jinak mám pocit, že je toho kolem tolik, že už nestíhám

nemusim furt dělat jen co mě baví, ale nechcu dělat co se mi nelíbí

Old Post 06-10-2005 v 06:49 AM
_Ra_ je offline   Profil uživatele _Ra_   Find more posts by _Ra_   Foto galerie člena _Ra_   Click here to Send _Ra_ a Private Message   Add _Ra_ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele _Ra_! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

No vono to v lese neni vždycky jen prdel.Já toho už měl párkrát dost.Jednou sme se zhulili na okraji lesa asi v 7 lidech + 1 holka.Já měl fakt docela dost a ostatní dostali nápad že půjdem na houby (normal).Dost mě to akorát tak sralo.Prostě sem na to v tu chvíli neměl náladu.Jenže sem tam půlku lidí přivez autem tak sem šel teda s nima.V tom lese sem uplně ztratil orientaci kde sme.Za další mě boleli nohy a furt sem se ostatním ztrácel.Taky sem ty lidi ani moc neznal jen asi 2 lidi.Houby nerostli navíc no fakt peklo.Celý mi to nesedlo protože těch lidí tam bylo hodně a já sám bych se těžko na něčem s nima domluvil takže sem se jim pak spíš musel podřizovat když už sem teda šel s nima pač bych ani nenašel cestu z toho lesa ven.Byla to ale moje blbost.Já to řikam furt jak jde někam hulit moc lidí vždycky je z toho nákej problém protože je každej jinej.

Old Post 06-10-2005 v 07:01 AM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

to je pravda, moc lidí neni dobrý. Bud se vytvori skupinky v lepsim pripade, nebo se vetsina bavi a nekdo zustane trochu mimo, parkrat sem to taky zazila

Old Post 06-10-2005 v 15:10 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Distillers: to jako holky nejsou lidi? ale jinak je to pravda. čim víc lidí=tim víc mozků=popř. víc průserů nebo šílenejch ideas

Old Post 06-10-2005 v 18:01 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OneHeart
Nový Člen

Karma uživatele OneHeart - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

zdárek
jo jo,když se zbombim,tak je nejlepší si v podvečer vyrazit do lesa a
do uší si pustit reggae

a západ slunce....to je extáze )

Jah Live! Jah Love!

Old Post 06-10-2005 v 22:02 PM
OneHeart je offline   Profil uživatele OneHeart   Find more posts by OneHeart   Foto galerie člena OneHeart   Click here to Send OneHeart a Private Message   Add OneHeart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drummer_
Nový Člen

Karma uživatele Drummer_ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

jj, není nad krásnou procházku po přírodě, já jsem z hodně malý vesnice a tak sem v lese skoro pořád, nejlepší na přírodě je, že i když chodíš na stejný místa, tak sou pokaždý jiný, je to prostě paráda... hospoda je pořád hospoda, ale západy slunce jsou vždycky jiný a pokaždý hluboký a emotivně silný...

Old Post 08-10-2005 v 10:29 AM
Drummer_ je offline   Profil uživatele Drummer_   Find more posts by Drummer_   Foto galerie člena Drummer_   Click here to Send Drummer_ a Private Message   Add Drummer_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

dnes sem zazil krasny vychod slunce...doporucuji..
magicmushrooms...

ted vsechny stromy atd dokvetaji..(prece nase palice taky..)..takze kdyz jdete lesem je to vsude fialove rude atd..parada na speka..
peace.

Old Post 08-10-2005 v 12:54 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

včera sa mi nechcelo kaliť tak som išiel naprechádzku s pani šalviouv do večerného tmavého parku iba toľko je to dosť mocná rastlina sedeť asi trištrvte hodinu jak priklincovani s otvorenou papulou a pozerať to divadlo no hmm k téme prechadzky su super na vytuh ked je ale pekne vtedy sa oplatí vist len tak s čistou hlavou a špinavími botami.

Old Post 08-10-2005 v 13:31 PM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
buba.sparxxx
Stálý Člen

Karma uživatele buba.sparxxx - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

já to mám třeba tak že do přírody chodím furt ale určitě ne jen kvůli tomu že bych se musel zdunět, a pak jít ven to ne ..ale rád..jako nejvíc nejraději chodím zhulenej do kina je to úplně super ..no a když jsem si koupil babetu ..a zapukal si to jsem ani já sám nepochopil ..úúúúúplnej oulet .no kde já jsem všude byl ..ale furt teda vyhrává příroda a to nezhulená ..jelikož jsem v přírodě každej den ..tak si nedovedu představit že bych si vždycky puknul to bych byl asi ...ufffff

Old Post 08-10-2005 v 20:03 PM
buba.sparxxx je offline   Profil uživatele buba.sparxxx   Find more posts by buba.sparxxx   Foto galerie člena buba.sparxxx   Click here to Send buba.sparxxx a Private Message   Add buba.sparxxx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Shikamaru: To záleží na tom jak s ní vycházíš

Viva México!

Old Post 09-10-2005 v 10:43 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás