Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo, prochazky sou dobry, hlavne ta priroda....Ale jet nekdy zhulenej v buse je taky docela mazec, jen poslouchat ty vsechny zvuky a pozorovat lidi...
mi kluci z vesnice to mame lehky..smotnem speka..a jdem se projit kolem vody do lesa a tak..smotnem dalsiho..udelame ohen..kecame pohoda..zahrajem na bonga..a rano jdem dom..zadny zk**veny brno atd...dty je to lepsi v prirode..krasen se zhulit a byt v phode..DYT O TO PRECE DE NE?!
to luckyBOB: Chápu.sem taky z vesnice, příroda a hulo to patří k sobě. jenže na tý zasraný vesnici kde já bydlim sem jedinej hulic!!!!!!
ale tak vseobecně i když sem ve měste tak s kamosema vyhledáváme vycházky do přírody...peace 4ever
ale taky teda hrooozne rada jezdim vypálená na kole, to je pecka, zvlášť hezký rovný silničky mezi dvěma polema, ruce za hlavu a vychutnat jízdu!
procházky v jakýmkoli stavu miluju, v lese nejvíc
no ale třeba v lese na jaře je toho tolik, že to chce úplně čistou hlavu, jinak mám pocit, že je toho kolem tolik, že už nestíhám
nemusim furt dělat jen co mě baví, ale nechcu dělat co se mi nelíbí
No vono to v lese neni vždycky jen prdel.Já toho už měl párkrát dost.Jednou sme se zhulili na okraji lesa asi v 7 lidech + 1 holka.Já měl fakt docela dost a ostatní dostali nápad že půjdem na houby (normal).Dost mě to akorát tak sralo.Prostě sem na to v tu chvíli neměl náladu.Jenže sem tam půlku lidí přivez autem tak sem šel teda s nima.V tom lese sem uplně ztratil orientaci kde sme.Za další mě boleli nohy a furt sem se ostatním ztrácel.Taky sem ty lidi ani moc neznal jen asi 2 lidi.Houby nerostli navíc no fakt peklo.Celý mi to nesedlo protože těch lidí tam bylo hodně a já sám bych se těžko na něčem s nima domluvil takže sem se jim pak spíš musel podřizovat když už sem teda šel s nima pač bych ani nenašel cestu z toho lesa ven.Byla to ale moje blbost.Já to řikam furt jak jde někam hulit moc lidí vždycky je z toho nákej problém protože je každej jinej.
to je pravda, moc lidí neni dobrý. Bud se vytvori skupinky v lepsim pripade, nebo se vetsina bavi a nekdo zustane trochu mimo, parkrat sem to taky zazila
jj, není nad krásnou procházku po přírodě, já jsem z hodně malý vesnice a tak sem v lese skoro pořád, nejlepší na přírodě je, že i když chodíš na stejný místa, tak sou pokaždý jiný, je to prostě paráda... hospoda je pořád hospoda, ale západy slunce jsou vždycky jiný a pokaždý hluboký a emotivně silný...
včera sa mi nechcelo kaliť tak som išiel naprechádzku s pani šalviouv do večerného tmavého parku iba toľko je to dosť mocná rastlina sedeť asi trištrvte hodinu jak priklincovani s otvorenou papulou a pozerať to divadlo no hmm k téme prechadzky su super na vytuh ked je ale pekne vtedy sa oplatí vist len tak s čistou hlavou a špinavími botami.
já to mám třeba tak že do přírody chodím furt ale určitě ne jen kvůli tomu že bych se musel zdunět, a pak jít ven to ne ..ale rád..jako nejvíc nejraději chodím zhulenej do kina je to úplně super ..no a když jsem si koupil babetu ..a zapukal si to jsem ani já sám nepochopil ..úúúúúplnej oulet .no kde já jsem všude byl ..ale furt teda vyhrává příroda a to nezhulená ..jelikož jsem v přírodě každej den ..tak si nedovedu představit že bych si vždycky puknul to bych byl asi ...ufffff