Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Cervene oci - red eyes
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

visine sou rozhodne nejlepsi,kapnu si jednou denne a oci uz mi ten den nezcervenej

a jinak docela prdel je kdyz si v parte kapne vic lidi jen do jednoho oka vypada to fakt psycho

Old Post 10-08-2005 v 17:08 PM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dežo
Stálý Člen

Karma uživatele Dežo - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

jo fakt visiny upne nejlepsi,jsou tak dobry ze kdyz sem byl zkourenej tak sem si je tam nakapal celou lahvicku...

Slušností nikoho neurazíš.

Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz

Old Post 17-08-2005 v 14:04 PM
Dežo je offline   Profil uživatele Dežo   Find more posts by Dežo   Foto galerie člena Dežo   Click here to Send Dežo a Private Message   Add Dežo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxikoman
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Claune ,, ee ,,,funguju stale aj ked ich pouzivas castejsie a pravidelne...Ak teda hovorime o zn. Visine ...ale existuju dalsie dobre kvapky na oci co ti pomozu ''vybielit'' si oci...napriklad u nas v lekarni sa daju kupit kvapky ''EVERCIL'' su tiez f poho...stoja asi okolo 30sk ...Ale pri pravidelnom pouzivani sa ti pokazia oci ....Tak vies ked si davas chemiu do oci

Old Post 01-09-2005 v 09:45 AM
Toxikoman je offline   Profil uživatele Toxikoman   Find more posts by Toxikoman   Foto galerie člena Toxikoman   Click here to Send Toxikoman a Private Message   Add Toxikoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

visine jsou klasika a podle meho i utlumi stav....... ale to neni vzdy zadouci, tak si je nechavam cerveny, nazory lidi kteri mne neznaji mi absolutne nezajimaji. howgh.

_no one lives forever_

!

Po pár letech zpět.

Old Post 19-09-2005 v 16:56 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cocoNut
Stálý Člen

Karma uživatele cocoNut - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

citace:
Původní příspěvek od Walhalla2000
jojo, visine je jistota. Dokonce ma vedlejsi ucinek, ze ztlumuje zhulenost. Kdyz uz jste moc vedle, tak staci dve kapky do kazdeho oka a cervene oci jsou tytam a dokonce i castecne pristanete na pevnou zem...

heh az teraz som zistil ze aj druhym to utlmuje stavy nejsom sam visine OWNS

Old Post 24-09-2005 v 12:55 PM
cocoNut je offline   Profil uživatele cocoNut   Find more posts by cocoNut   Foto galerie člena cocoNut   Click here to Send cocoNut a Private Message   Add cocoNut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

visiny sem si kapat nemohla, páč nosim čočky. ale dost sem si na to zvykla-teda spíš ty oči si zvykly a teď ty voči nemam tak červený jak dřív. a hlavně dlouhodobym kapánim si ty voči zkurvíte ještě víc. dáte si žílu a vočka budete mít jak angoráci, fakt že jo...

Old Post 06-10-2005 v 18:53 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

já mam s kapkama letitý zkušenosti, nejdřív sem si kapala Spersalerg, dost dobrý, očka bílý a navíc se tím oči nekazí, jenže tyhle kapky jsou na předpis
Visine sou dobrý, jenže se to fakt nesmí přehánět, oči se kurwí jak sviň...pak sem si poprděla jednou a oči mi málem vytekly

jo a taky se mi vždycky zdálo, že když sem si kápla, byla sem míň zhulená, jenže to je asi blbost, nemůže to mít vliv, asi je to jenom pocit když se mi uleví na očích, protože mě ty oči kolikrát dost tlačí...znáte to, já to teda cejtim když je nemam normální...

jo a viděly jste reklamu na Visine???

Naposledy upravil wendy 06-10-2005 v 20:04 PM

Old Post 06-10-2005 v 19:11 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcmiloš
Nový Člen

Karma uživatele thcmiloš - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

ja osobne visine neuzivam uz pres rok ale tak isto sa mi vzdy zdalo ze to tlmi ucinky zhulenosti ale pouzival som ich stale a neoslepol som a oci som mal vzdy krasne bielucke ked som prisiel domov
skutocne funguju ale neviem co je na to pravdy ze sa vam nici zrak

Old Post 10-11-2005 v 20:48 PM
thcmiloš je offline   Profil uživatele thcmiloš   Find more posts by thcmiloš   Foto galerie člena thcmiloš   Click here to Send thcmiloš a Private Message   Add thcmiloš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

nemyslim že se zničí zrak, prostě jenom oči...

Old Post 14-11-2005 v 15:51 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 90

Prave jsem videl reklamu na Visine v TV.
Bylo to na to, že je to dobre proti primemu slunci, monitoru a tak.. o hulcu tam nic nebylo (necekane)
Ja cervene oci po huleni nemam, takze ty kapky nepotrebuju, ale zvazuju jejich kup kvuli tomu, ze dlouho cucim do monitoru.

Old Post 14-11-2005 v 19:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morello
Nový Člen

Karma uživatele Morello - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Visine sou super, už je používám asi 4 roky, ale někdy sem tak moc, že mi nepomůžou :-)

Old Post 17-11-2005 v 17:15 PM
Morello je offline   Profil uživatele Morello   Find more posts by Morello   Foto galerie člena Morello   Click here to Send Morello a Private Message   Add Morello to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcmiloš
Nový Člen

Příspěvek č. 92

2praxer: vrelo odporucam kupit si je koli tomu pocitacu le ked sem tam sedim pri pc do rana tak si kvapnem do kazdeho oka jednu a oci ma potom nebolia

Old Post 19-11-2005 v 13:27 PM
thcmiloš je offline   Profil uživatele thcmiloš   Find more posts by thcmiloš   Foto galerie člena thcmiloš   Click here to Send thcmiloš a Private Message   Add thcmiloš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 93

thcmiloš >
Dik za nazor, urcite skusim. Ale stejne si myslim, ze zdravejsi by bylo se vyspat..... :-}

Old Post 19-11-2005 v 22:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcmiloš
Nový Člen

Příspěvek č. 94

No to jo to je urcite pravda niekedy to clovek proste nestiha a tak mu nic ine nezostava

Old Post 24-11-2005 v 17:03 PM
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Taky sem driv mival stihy kvuli cervenym ocim . . . Visinky sem taky pouzival - funguji skvele. Ale pokud se zfajcite poradne - proti oteklym ocim a sklenemu pohledu nefungujou. A stim ze utlumujou stav, bych rekl ze je to pitchovina - to si vsugerovavate!!! - ulevi se vam v ocich a vy si najednou reknete ze vlastne nejste ani uz tak zkoureny . . ale ste pritom zkoureny stejne . . . ¨
Ja napriklad visine nepouzivam ted vubec. Kdyz mam hulici obdobi - hulim ze skla prubezne - na cely den mi stacej dve nabity sklenenky - a kdyz hulim takle prubezne - oci uz sou zvykli a jsou porad stejny - zrudnou jen dyz se s kamosema zhulime trochu vic . . .
A kdyz prijdu domu zmastenej s ocima jako kralik - tak se tlemim a nasim reknu jaksme se zase zhulili s kamosema. Samozrejme by se jim asi nelibilo kdybych takle nasrac prisel pokazdy . . ale kdyz videj ze to neprehanim - tak sou v klidu! . .

Old Post 01-12-2005 v 12:49 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

frutexx:
s tou sugerací máš pravdu, jenže ona je to vážně pro ty oči úleva...člověk se pak o to nestará a když se potřebuje někde chovat nezkouřeně, de to líp...z toho ten pocit zmírnění stavu...aspoň u mě to taghle fachá

"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."

Old Post 03-12-2005 v 13:11 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás