Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Claune ,, ee ,,,funguju stale aj ked ich pouzivas castejsie a pravidelne...Ak teda hovorime o zn. Visine ...ale existuju dalsie dobre kvapky na oci co ti pomozu ''vybielit'' si oci...napriklad u nas v lekarni sa daju kupit kvapky ''EVERCIL'' su tiez f poho...stoja asi okolo 30sk ...Ale pri pravidelnom pouzivani sa ti pokazia oci ....Tak vies ked si davas chemiu do oci
visine jsou klasika a podle meho i utlumi stav....... ale to neni vzdy zadouci, tak si je nechavam cerveny, nazory lidi kteri mne neznaji mi absolutne nezajimaji. howgh.
Původní příspěvek od Walhalla2000 jojo, visine je jistota. Dokonce ma vedlejsi ucinek, ze ztlumuje zhulenost. Kdyz uz jste moc vedle, tak staci dve kapky do kazdeho oka a cervene oci jsou tytam a dokonce i castecne pristanete na pevnou zem...
heh az teraz som zistil ze aj druhym to utlmuje stavy nejsom sam visine OWNS
visiny sem si kapat nemohla, páč nosim čočky. ale dost sem si na to zvykla-teda spíš ty oči si zvykly a teď ty voči nemam tak červený jak dřív. a hlavně dlouhodobym kapánim si ty voči zkurvíte ještě víc. dáte si žílu a vočka budete mít jak angoráci, fakt že jo...
já mam s kapkama letitý zkušenosti, nejdřív sem si kapala Spersalerg, dost dobrý, očka bílý a navíc se tím oči nekazí, jenže tyhle kapky jsou na předpis
Visine sou dobrý, jenže se to fakt nesmí přehánět, oči se kurwí jak sviň...pak sem si poprděla jednou a oči mi málem vytekly
jo a taky se mi vždycky zdálo, že když sem si kápla, byla sem míň zhulená, jenže to je asi blbost, nemůže to mít vliv, asi je to jenom pocit když se mi uleví na očích, protože mě ty oči kolikrát dost tlačí...znáte to, já to teda cejtim když je nemam normální...
ja osobne visine neuzivam uz pres rok ale tak isto sa mi vzdy zdalo ze to tlmi ucinky zhulenosti ale pouzival som ich stale a neoslepol som a oci som mal vzdy krasne bielucke ked som prisiel domov
skutocne funguju ale neviem co je na to pravdy ze sa vam nici zrak
Prave jsem videl reklamu na Visine v TV.
Bylo to na to, že je to dobre proti primemu slunci, monitoru a tak.. o hulcu tam nic nebylo (necekane)
Ja cervene oci po huleni nemam, takze ty kapky nepotrebuju, ale zvazuju jejich kup kvuli tomu, ze dlouho cucim do monitoru.
Taky sem driv mival stihy kvuli cervenym ocim . . . Visinky sem taky pouzival - funguji skvele. Ale pokud se zfajcite poradne - proti oteklym ocim a sklenemu pohledu nefungujou. A stim ze utlumujou stav, bych rekl ze je to pitchovina - to si vsugerovavate!!! - ulevi se vam v ocich a vy si najednou reknete ze vlastne nejste ani uz tak zkoureny . . ale ste pritom zkoureny stejne . . . ¨
Ja napriklad visine nepouzivam ted vubec. Kdyz mam hulici obdobi - hulim ze skla prubezne - na cely den mi stacej dve nabity sklenenky - a kdyz hulim takle prubezne - oci uz sou zvykli a jsou porad stejny - zrudnou jen dyz se s kamosema zhulime trochu vic . . .
A kdyz prijdu domu zmastenej s ocima jako kralik - tak se tlemim a nasim reknu jaksme se zase zhulili s kamosema. Samozrejme by se jim asi nelibilo kdybych takle nasrac prisel pokazdy . . ale kdyz videj ze to neprehanim - tak sou v klidu! . .
frutexx:
s tou sugerací máš pravdu, jenže ona je to vážně pro ty oči úleva...člověk se pak o to nestará a když se potřebuje někde chovat nezkouřeně, de to líp...z toho ten pocit zmírnění stavu...aspoň u mě to taghle fachá
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."