Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mohu se zeptat vodkaď seš Sinuhete? Tipoval bych to na Moravu (prostě JV). Se mi zdá že fšeobecně moraváci tíhnou k fajfkám a češi k brčkům. Výjimky potvrzujou pravidlo ale většinou to tak je.
Žointy sou lepčí právě kuli tý zručnosti - není to masová záležitost, každey má jiney štýlek...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
kwejeton: me to docela otravuje porad to balit, zvlast kdyz jsem asi 4 roky hulil jen ze sluken. Ale nejak me to proste upoutalo, libi se mi speka odpalit a nemusim uz pouzit zapalovac a vubec, je to proste pohodlne a to baleni je takovy ritualek (nekdy se mi nechce, ale stejne ubalim). Speky se lepe koluji ve vice lidech, ale sam proti sluknam vubec nic nemam, ba naopak viz ma sbirka
Já nevim, občas si sice jointa dám, ale jinak preferuju dýmky...jointy mi připadaj tak nějak moc americký, nevim proč...
Myslim si že vlastnoručně dělaný fajfky jsou lepší - za prvý je to originál, když vim že nikdo jinej takovou dýmku nemám, za druhý je to podle mě stylový zahulit si z epesní dýmky...
ja sem z bratislavy a sem nekurak,takze jointy pro mne upadaji,zato cistym indoorkem nepohrdnu,ale na muj vkus sou pri to $traty.fajky uzivam jenom kdyz sem ve meste nebo v nejakym podniku a nemam po ruce vodaska(bongo).bongo je podle mne najlepsi a nejucinejsi protoze vtahnete naraz az 1,5l dymu a ty nastupy jsou okamzity a o dost silnejsi high...tot vse viz foto
to gyzm0:jojo tohle je paradni věcička....sme udelali jednou že sme serizli 2l petku a do ni ponorili 1,5 petku astacilo..bylo to nevidane dobre a posle to dobreho shota..luxus...da se to udelat i nekde venku s bordelu u cesty(petky) a nejake vody..my sme so dali pekne v lese vodu z lecive studanky:-Dgud gud
no ja osobne sem pro brcka je to proste jak uz bylo receno opravdovy pohuleni=) ale proti sluknam vubec nic nemam ale ty se nejlepe hodej na osobacky a na rychlejsi zhuleni=)
Nesouhlas, sklenenka je dobra, kdyz je moc lidi a chcete si poprdet. Jinak ve dvou a více lidech je joint fakt to nej. Není nad to poslat brčko s kamarády do kola... pokouřit...
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###
Já preferuji faju (bong). Hulí se mi z něj dobře a i ve vyhuleném stavu se dá velice snadno nabít! To když mám mrtě stav tak si jointa moc neubalím! Ale joint mi přijde takový stylovější jakoby víc na způsob Boba Marleyho. Takže to občas rád prostřídám!
Já se řídím většinou podle situace. Za chuze, na zastavce, při nedostatku preferuji skleněnky s objemem 1/6 až 1/8 gramu.
Doma, ve vlaku, v hospodě(na zahrádce), prostě když sedím a mám chvilku čas tak balím špeky (jedině na switch).
Když mám prázdný byt a velké množství času a 1 až tři kámoše s sebou tak KÝBLÉÉÉÉÉÉÉ!
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
Tak já jsem hafo let nedala dopustit na jointy. Byl to takovej můj obřed. No - a ted sebou tahám jak skleněnky, tak papery. Podle toho, jak moc se mi klepou ruce :-((((