Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » joint vs fajka,sklenenka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »

Radsi joint nebo dymka?
This poll is closed.
Spek 18 30.00%
fajka,sklenenka 22 36.67%
oboje 16 26.67%
jinak 4 6.67%
Total: 60 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Mohu se zeptat vodkaď seš Sinuhete? Tipoval bych to na Moravu (prostě JV). Se mi zdá že fšeobecně moraváci tíhnou k fajfkám a češi k brčkům. Výjimky potvrzujou pravidlo ale většinou to tak je.

Žointy sou lepčí právě kuli tý zručnosti - není to masová záležitost, každey má jiney štýlek...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 06-02-2005 v 09:45 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cityman
nestabilní městoman

Karma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% Pěstitelská

Moravak Příspěvek č. 82

kwejeton: me to docela otravuje porad to balit, zvlast kdyz jsem asi 4 roky hulil jen ze sluken. Ale nejak me to proste upoutalo, libi se mi speka odpalit a nemusim uz pouzit zapalovac a vubec, je to proste pohodlne a to baleni je takovy ritualek (nekdy se mi nechce, ale stejne ubalim). Speky se lepe koluji ve vice lidech, ale sam proti sluknam vubec nic nemam, ba naopak viz ma sbirka

RESPECT!

Priprava a realizace skrine 400W - Power Plant, Bubblegum, Whiteskunk
400W skrin - 2nd round - Northern Light #5
SBIRKA SLUKEN - aneb nastroje na huleni vseho druhu

- motto dne: ubalime? -

Old Post 06-02-2005 v 09:48 AM
cityman je offline   Profil uživatele cityman   Find more posts by cityman   Foto galerie člena cityman   Click here to Send cityman a Private Message   Add cityman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Já nevim, občas si sice jointa dám, ale jinak preferuju dýmky...jointy mi připadaj tak nějak moc americký, nevim proč...
Myslim si že vlastnoručně dělaný fajfky jsou lepší - za prvý je to originál, když vim že nikdo jinej takovou dýmku nemám, za druhý je to podle mě stylový zahulit si z epesní dýmky...

Viva México!

Old Post 26-07-2005 v 11:03 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gyzm0
Stálý Člen

Karma uživatele gyzm0 - 28% Pěstitelská

ako to je v bratislave Příspěvek č. 84

ja sem z bratislavy a sem nekurak,takze jointy pro mne upadaji,zato cistym indoorkem nepohrdnu,ale na muj vkus sou pri to $traty.fajky uzivam jenom kdyz sem ve meste nebo v nejakym podniku a nemam po ruce vodaska(bongo).bongo je podle mne najlepsi a nejucinejsi protoze vtahnete naraz az 1,5l dymu a ty nastupy jsou okamzity a o dost silnejsi high...tot vse viz foto

Old Post 26-07-2005 v 15:19 PM
gyzm0 je offline   Profil uživatele gyzm0   Find more posts by gyzm0   Foto galerie člena gyzm0   Click here to Send gyzm0 a Private Message   Add gyzm0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

to gyzm0:jojo tohle je paradni věcička....sme udelali jednou že sme serizli 2l petku a do ni ponorili 1,5 petku astacilo..bylo to nevidane dobre a posle to dobreho shota..luxus...da se to udelat i nekde venku s bordelu u cesty(petky) a nejake vody..my sme so dali pekne v lese vodu z lecive studanky:-Dgud gud

Old Post 26-07-2005 v 19:09 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ge_polin
Nový Člen

Karma uživatele ge_polin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

no ja osobne sem pro brcka je to proste jak uz bylo receno opravdovy pohuleni=) ale proti sluknam vubec nic nemam ale ty se nejlepe hodej na osobacky a na rychlejsi zhuleni=)

Old Post 09-08-2005 v 01:01 AM
ge_polin je offline   Profil uživatele ge_polin   Find more posts by ge_polin   Foto galerie člena ge_polin   Click here to Send ge_polin a Private Message   Add ge_polin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Joints 4ever!!!Nic není lepšího, než pořádné brko....tak asi tak

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 09-08-2005 v 06:35 AM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

jedine joint, ritual baleni nesmi chybet!

Old Post 09-08-2005 v 10:11 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sleg
Nový Člen

Karma uživatele Sleg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

gdyz je hafo lidi tak urco nakyho brutalniho speka, jinak gdyz sme tak 2-3 tak jedine sklo...

Old Post 09-08-2005 v 18:37 PM
Sleg je offline   Profil uživatele Sleg   Find more posts by Sleg   Foto galerie člena Sleg   Click here to Send Sleg a Private Message   Add Sleg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

he he he Příspěvek č. 90

Nesouhlas, sklenenka je dobra, kdyz je moc lidi a chcete si poprdet. Jinak ve dvou a více lidech je joint fakt to nej. Není nad to poslat brčko s kamarády do kola... pokouřit...

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 04-09-2005 v 08:28 AM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Já preferuji faju (bong). Hulí se mi z něj dobře a i ve vyhuleném stavu se dá velice snadno nabít! To když mám mrtě stav tak si jointa moc neubalím! Ale joint mi přijde takový stylovější jakoby víc na způsob Boba Marleyho. Takže to občas rád prostřídám!

Old Post 04-09-2005 v 22:05 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gustav Ustav
Stálý Člen

Karma uživatele Gustav Ustav - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Já se řídím většinou podle situace. Za chuze, na zastavce, při nedostatku preferuji skleněnky s objemem 1/6 až 1/8 gramu.
Doma, ve vlaku, v hospodě(na zahrádce), prostě když sedím a mám chvilku čas tak balím špeky (jedině na switch).
Když mám prázdný byt a velké množství času a 1 až tři kámoše s sebou tak KÝBLÉÉÉÉÉÉÉ!

Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??

Old Post 05-09-2005 v 14:16 PM
Gustav Ustav je offline   Profil uživatele Gustav Ustav   Find more posts by Gustav Ustav   Foto galerie člena Gustav Ustav   Click here to Send Gustav Ustav a Private Message   Add Gustav Ustav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
halperin
Stálý Člen

Karma uživatele halperin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

já teda preferuju skleněnky, když je zashitovaná, tak koupím novou, těch 8 Kč mě nezabije, takže žádný problém s údržbou

en ma laasot - neuděláš nic

Old Post 05-09-2005 v 19:47 PM
halperin je offline   Profil uživatele halperin   Find more posts by halperin   Foto galerie člena halperin   Click here to Send halperin a Private Message   Add halperin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obec
Nový Člen

Karma uživatele Obec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

najlepsie je dat si doma vodnu,potom ist von s kamosmi na brko a ked su uz vsetci fpiciach tak sa jednoducho natlaci faja

Old Post 30-09-2005 v 00:30 AM
Obec je offline   Profil uživatele Obec   Find more posts by Obec   Foto galerie člena Obec   Click here to Send Obec a Private Message   Add Obec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Tak já jsem hafo let nedala dopustit na jointy. Byl to takovej můj obřed. No - a ted sebou tahám jak skleněnky, tak papery. Podle toho, jak moc se mi klepou ruce :-((((

Old Post 30-09-2005 v 19:51 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Brko a pak fajfku

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 30-09-2005 v 19:56 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás