Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja se s tim moc neseru a vzdycky tam kydnu kousicek startky, je to stejne skoro cisty. Kdyz je nejaka dobra prilezitost nebo hustej den, tak to tam narvem čistý a to pak vůbec nedráždí krk a jak ten dým jemně pálí, tak se to zdá jak mentol, fakt čistý brko je nejvíc......pak teda jeste s hashem
akoze potom co som si precital tento thread som zistil ze ludia dokazu hulit vazne prasarny..akoze v zivote ma ani nenapadlo fajcit tabletky !! :/ preboha sak to co musi byt za humus fajcit tje farbiva a pridavne latky..ach jaj..dufam ze sa nenajde blbec ktory to bude doma skusat
vidim, ze je to tu mrtve.... ale nidko tu nezminil damianu nebo santu kocici. ja mam ted oboje doma a prijde mi to dost k hovnu. Damiana voni tak skoricove (extrakt) a ackoli koureni nic nedela, ma to dobrou chut, priste to zkusim pridat do speka
chmel-už sám o sobě má podobný účinky jako marihuana,a taky když hoří má podobnou vůni,to se hodí když je málo marihuany,ale má to nevýhodu,po delší době je to návykový jako alkohol,hulej se ty šišky
sibiřník-to samý jako chmel,jen neni návykovej,hulej se listy
to je jediný co sem zkoušel přidat do marihuany,a zabíralo to,pak sem zkoušel i medunku a mátu,jo a ještě muškátovej oříšek.
Jestli máte zájem o různý halucinogeny a kuřiva,tak si kupte knížku-Psychoaktivní rostliny,houby a živočichové.Tudle knížku prodávaj ve Growshopu,pak můžete skoušet tipy a triky čim a jak se nejlíp zhulit
Já jsem experimentoval s janovcem. To je takové žluté kvítí. Je to nátěr. Přidávali ho do hulení dřív hipíci. V janovci je kianid a ten oslabuje lidskou imunitu takže to má za následek zvíšení ůčinků THC. A fakt to frčí
...................................................................................................................
Be Alibaba boy...! https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140
no rad bych taky experimentoval, ale vubec neznam nejaky sibirnik nebo janovec. kde to roste?
ten chmel zni zajimave kdy se zacnou na chmelu tvorit ty sisky, na podzim? nebo uz driv... zebych sel hledat chmelove lany
Kutas:ty chmelový šišky jsou na podzim,a nemusíš hledat lány,stačí ten planej chmel co roste všude kolem,jo a ty šišky sbíraj se ještě zelený a musíš je usušit sám,protože když už sou hnědý tak nezhulujou,jinak zelený docela voní jako palice outdorovýho hulení
sibiřník roste někdy u potoka,je to ale spíš okrasná rostlina,ale už je po jejím růstu,je to jarní kytka
satva -houbičky se dají kouřit? totiž mě se známí vysmáli, a pak už jsem to neřešila....
už je to dávno, ale kdysi jsem kouřila špeka od kluka, který se mnou chtěl dávat houbičky, ale já se na to necítila (moje první byli docela nečekané, nic jsem o tom nevěděla, a byla jsem ....uf), no a tenkrát jsem měla z toho kouření stav, jako na hříbkách, a pořád mu říkala, že mi tam dal hříbky, takže se to dá kouřit, to je parchant je to někde popsaný, nebo to normálně přibalíš do brka ? já je miluji samotné, čajík mi smrdí,