Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co si přidáváte do špeků kromě tabáku?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

2: chouris
duska stojo par korun, ved je to caj

Old Post 06-06-2005 v 19:34 PM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Phill
Stálý Člen

Karma uživatele Phill - 73% PěstitelskáKarma uživatele Phill - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Ja se s tim moc neseru a vzdycky tam kydnu kousicek startky, je to stejne skoro cisty. Kdyz je nejaka dobra prilezitost nebo hustej den, tak to tam narvem čistý a to pak vůbec nedráždí krk a jak ten dým jemně pálí, tak se to zdá jak mentol, fakt čistý brko je nejvíc......pak teda jeste s hashem

.......respect.......is everything.......
250w vertikal

Old Post 28-07-2005 v 11:52 AM
Phill je offline   Profil uživatele Phill   Find more posts by Phill   Foto galerie člena Phill   Click here to Send Phill a Private Message   Add Phill to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radovan
Stálý Člen

Karma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Jednou mi kamoš řikal že neni špatny si dat dobrou ganju do tabákového listu zkoušel to někdo??

Old Post 28-07-2005 v 15:10 PM
Radovan je offline   Profil uživatele Radovan   Find more posts by Radovan   Foto galerie člena Radovan   Click here to Send Radovan a Private Message   Add Radovan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

počul som o tom ale este neskušal....

Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASK DÓZABONG

Old Post 29-07-2005 v 10:10 AM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acidrop
Stálý Člen

Karma uživatele acidrop - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

akoze potom co som si precital tento thread som zistil ze ludia dokazu hulit vazne prasarny..akoze v zivote ma ani nenapadlo fajcit tabletky !! :/ preboha sak to co musi byt za humus fajcit tje farbiva a pridavne latky..ach jaj..dufam ze sa nenajde blbec ktory to bude doma skusat

6xWhite widow, 250W, SCROG, Hlina
Skunk#1
Jock Horror F1 2004
.. everytime u water flowers, u are helped by alien powers ..

Old Post 29-07-2005 v 12:53 PM
acidrop je offline   Profil uživatele acidrop   Find more posts by acidrop   Foto galerie člena acidrop   Click here to Send acidrop a Private Message   Add acidrop to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acidrop! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

vidim, ze je to tu mrtve.... ale nidko tu nezminil damianu nebo santu kocici. ja mam ted oboje doma a prijde mi to dost k hovnu. Damiana voni tak skoricove (extrakt) a ackoli koureni nic nedela, ma to dobrou chut, priste to zkusim pridat do speka

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 22-07-2006 v 15:49 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

chmel-už sám o sobě má podobný účinky jako marihuana,a taky když hoří má podobnou vůni,to se hodí když je málo marihuany,ale má to nevýhodu,po delší době je to návykový jako alkohol,hulej se ty šišky
sibiřník-to samý jako chmel,jen neni návykovej,hulej se listy

to je jediný co sem zkoušel přidat do marihuany,a zabíralo to,pak sem zkoušel i medunku a mátu,jo a ještě muškátovej oříšek.
Jestli máte zájem o různý halucinogeny a kuřiva,tak si kupte knížku-Psychoaktivní rostliny,houby a živočichové.Tudle knížku prodávaj ve Growshopu,pak můžete skoušet tipy a triky čim a jak se nejlíp zhulit

Old Post 22-07-2006 v 16:20 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Altibo
Stálý Člen

Karma uživatele Altibo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Já jsem experimentoval s janovcem. To je takové žluté kvítí. Je to nátěr. Přidávali ho do hulení dřív hipíci. V janovci je kianid a ten oslabuje lidskou imunitu takže to má za následek zvíšení ůčinků THC. A fakt to frčí
...................................................................................................................

Be Alibaba boy...! https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140

Old Post 23-07-2006 v 17:47 PM
Altibo je offline   Profil uživatele Altibo   Find more posts by Altibo   Foto galerie člena Altibo   Click here to Send Altibo a Private Message   Add Altibo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

no rad bych taky experimentoval, ale vubec neznam nejaky sibirnik nebo janovec. kde to roste?
ten chmel zni zajimave kdy se zacnou na chmelu tvorit ty sisky, na podzim? nebo uz driv... zebych sel hledat chmelove lany

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 23-07-2006 v 18:22 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Altibo
Stálý Člen

Karma uživatele Altibo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

Janovec roste např na Pražskym hradě

Be Alibaba boy...! https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140

Old Post 23-07-2006 v 19:01 PM
Altibo je offline   Profil uživatele Altibo   Find more posts by Altibo   Foto galerie člena Altibo   Click here to Send Altibo a Private Message   Add Altibo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

hele, to vypada jako zlatej dest?

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 24-07-2006 v 16:20 PM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Příspěvek č. 108

Kutas:ty chmelový šišky jsou na podzim,a nemusíš hledat lány,stačí ten planej chmel co roste všude kolem,jo a ty šišky sbíraj se ještě zelený a musíš je usušit sám,protože když už sou hnědý tak nezhulujou,jinak zelený docela voní jako palice outdorovýho hulení

sibiřník roste někdy u potoka,je to ale spíš okrasná rostlina,ale už je po jejím růstu,je to jarní kytka

Old Post 25-07-2006 v 08:09 AM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJSantusVorisek
Stálý Člen

Karma uživatele DJSantusVorisek - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

obcas do speka pridam NECHTENE jeden z milionu mejch vlasu .... taky docela kent

Old Post 25-07-2006 v 08:23 AM
DJSantusVorisek je offline   Profil uživatele DJSantusVorisek   Find more posts by DJSantusVorisek   Foto galerie člena DJSantusVorisek   Click here to Send DJSantusVorisek a Private Message   Add DJSantusVorisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Příspěvek č. 110

Určitě zkuste levanduli,dnes jsem jí zkoušel,moc fajn krásně voní,a když i model voní jako ovoce,tak to je superkombinace

Old Post 25-07-2006 v 18:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 111

satva -houbičky se dají kouřit? totiž mě se známí vysmáli, a pak už jsem to neřešila....
už je to dávno, ale kdysi jsem kouřila špeka od kluka, který se mnou chtěl dávat houbičky, ale já se na to necítila (moje první byli docela nečekané, nic jsem o tom nevěděla, a byla jsem ....uf), no a tenkrát jsem měla z toho kouření stav, jako na hříbkách, a pořád mu říkala, že mi tam dal hříbky, takže se to dá kouřit, to je parchant je to někde popsaný, nebo to normálně přibalíš do brka ? já je miluji samotné, čajík mi smrdí,

a díky moc, za tu šalvěj zkusím..

Old Post 26-07-2006 v 09:15 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Pohodička Jaky tabak davate do jointu? Příspěvek č. 112

Podle me se v jointu nic nevyrovna startkovymu tabaku to je proste nejlepsi chut!a jakej tabak pouzivate vy?

Old Post 17-01-2008 v 22:36 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás