Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jim Carrey - nelepší komediální herec, co znám. Viděl jsem snad všechny jeho filmy, co se u nás vysílaly.
Jinak mrkněte na Pavučinu snů. Je to podle Stevena Kinga a je fuck dobrej film. Viděl jsem ho v modifikovanym i střízlivim stavu a výborný. Doporučuju každýmu, kdo má rád sci-fi a horory/trillery.
Happy Tree Friends - klasika. Fakt brutální humor. A když říkám brutální tak tim fakt myslim brutální. Pro ty, kdo to neznají: http://happytreefriends.1st.cz/htfview.php
Stáhněte prohlížeč a pár downloadů a máte snad všechny epizody najednou.
Jo a ještě jsou hustý Star Wars (ty starý díly a hlavně ten první - episode 4). Koukat na to zpečenej, vidět ty xichty a slyšet ty hlášky, to se nedá popsat.
------------------------------- Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
sice to neni film ale posledni mesic pravidelne zkourenej (musite byt fukt moooooooc zkoureni) sleduju RODINNA POUTA........(- nejvesti relax) a kdyz je hodne dobra nalada tak si to dam i s reklamama........ -
to PiosOne: taky sem ho zhledl,ale nejak to neni to pravy orechovy-to vis knizka je knizka :-) muzes naplno uplatnit fantazii.
btw hulicske f.- cheech & chong -vsetky dili-prvni byl ale nejlepsi
drsnacke f. - city of god !!!! RIO RULEZ fakt drsne-chvilemi mne zvedalo ze zidle
animovane f. -vsetky japonske manga/anime Akira, Ghost in the shell, Ninja scroll...
Z posledně shlédnutých je zajímavé Sin City, dále Čtyři pokoje (R. Rodriguez, Q. Tarantino; hraje taky Quentin, Banderas, Madonna…dobrá haluz), trochu slabší, ale zajímavý je Štvanec (Hunted; B. del Toro, T. Lee Jones). No a těším se na Noční hlídku, nového Batmana (prý i v IMAXU), a dlouho se chystám číhnout na klasické Tarkovského sci-fi Stalker (je podle toho dělaná PC gamesa). Abych nezapomněl, filmové kluby na ČT2 jsou (nejen) toto léto fakt dobré, teď začalo nedělní pásmo bří Marxů – dobré comedy
čau taky se přidám.
V poslední době jsem viděl pár fakt dobrých filmů.
Nejdříve jsem si pučil ve videopujčovně film šnup- je to fakt nářez, hlavně jak tam Mickey Rourke vypráví o vagínách , a pak jak tam jsou udělaný ty haluze jako animovaný film, dále pak dobrej brutál je zahulíme,uvidíme- fakt super hlášky
a teď jsem taky viděl film truck na motivy Stephana Kinga, měl to být horror ale málem jsem se pochcal smíchy.
Mystic river...
nečetl jsem nic z tohoto threadu..
ale jsem rád, že jsem ho dnes viděl...
jeden z těch , který byl promyšlený až do konce, a psychicky mě to taky občas škublo
check
Tak Strach a hnus v Las Vegas je mazaný film,už sem ho viděl 5 krát a pořád je skvělý. Městečko Twin Peaks je taky dobrý záhul. Před rokem chodil dánský seriál na dvojce: Království, ten je možná lepší než twin Peaks, ale upozorňuju, trochu šílený! Zhulený nikdy!
Dost vostrá je klasika osmdesátejch let, jako třeba Smrtelné zlo 1, 2, (3 jsem zatim neviděl); Živí mrtví.
------------------------------- Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!