Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 44 45 46 47 48 »
Autor
Téma 
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 721

Jim Carrey - nelepší komediální herec, co znám. Viděl jsem snad všechny jeho filmy, co se u nás vysílaly.

Jinak mrkněte na Pavučinu snů. Je to podle Stevena Kinga a je fuck dobrej film. Viděl jsem ho v modifikovanym i střízlivim stavu a výborný. Doporučuju každýmu, kdo má rád sci-fi a horory/trillery.

Happy Tree Friends - klasika. Fakt brutální humor. A když říkám brutální tak tim fakt myslim brutální. Pro ty, kdo to neznají:
http://happytreefriends.1st.cz/htfview.php
Stáhněte prohlížeč a pár downloadů a máte snad všechny epizody najednou.

Jo a ještě jsou hustý Star Wars (ty starý díly a hlavně ten první - episode 4). Koukat na to zpečenej, vidět ty xichty a slyšet ty hlášky, to se nedá popsat.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Naposledy upravil Setth 09-06-2005 v 11:02 AM

Old Post 09-06-2005 v 10:37 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

........ Příspěvek č. 722

sice to neni film ale posledni mesic pravidelne zkourenej (musite byt fukt moooooooc zkoureni) sleduju RODINNA POUTA........(- nejvesti relax) a kdyz je hodne dobra nalada tak si to dam i s reklamama........ -

Old Post 09-06-2005 v 11:35 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipa
Nový Člen

Karma uživatele cipa - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 723

to PiosOne: taky sem ho zhledl,ale nejak to neni to pravy orechovy-to vis knizka je knizka :-) muzes naplno uplatnit fantazii.
btw hulicske f.- cheech & chong -vsetky dili-prvni byl ale nejlepsi
drsnacke f. - city of god !!!! RIO RULEZ fakt drsne-chvilemi mne zvedalo ze zidle
animovane f. -vsetky japonske manga/anime Akira, Ghost in the shell, Ninja scroll...

Old Post 10-06-2005 v 11:07 AM
cipa je offline   Profil uživatele cipa   Find more posts by cipa   Foto galerie člena cipa   Click here to Send cipa a Private Message   Add cipa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 724

Z posledně shlédnutých je zajímavé Sin City, dále Čtyři pokoje (R. Rodriguez, Q. Tarantino; hraje taky Quentin, Banderas, Madonna…dobrá haluz), trochu slabší, ale zajímavý je Štvanec (Hunted; B. del Toro, T. Lee Jones). No a těším se na Noční hlídku, nového Batmana (prý i v IMAXU), a dlouho se chystám číhnout na klasické Tarkovského sci-fi Stalker (je podle toho dělaná PC gamesa). Abych nezapomněl, filmové kluby na ČT2 jsou (nejen) toto léto fakt dobré, teď začalo nedělní pásmo bří Marxů – dobré comedy

Old Post 19-07-2005 v 08:11 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 725

Rozhodne Old Boy-korea-narez

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 19-07-2005 v 09:45 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 726

Hele kde můžu stáhnout nějakej filmek z hulením. Třeba jako je na hlaví straně

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 19-07-2005 v 20:23 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frogo
Stálý Člen

Karma uživatele frogo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 727

čau taky se přidám.
V poslední době jsem viděl pár fakt dobrých filmů.
Nejdříve jsem si pučil ve videopujčovně film šnup- je to fakt nářez, hlavně jak tam Mickey Rourke vypráví o vagínách , a pak jak tam jsou udělaný ty haluze jako animovaný film, dále pak dobrej brutál je zahulíme,uvidíme- fakt super hlášky
a teď jsem taky viděl film truck na motivy Stephana Kinga, měl to být horror ale málem jsem se pochcal smíchy.

Old Post 21-07-2005 v 13:43 PM
frogo je offline   Profil uživatele frogo   Find more posts by frogo   Foto galerie člena frogo   Click here to Send frogo a Private Message   Add frogo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele frogo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 728

Mystic river...
nečetl jsem nic z tohoto threadu..
ale jsem rád, že jsem ho dnes viděl...
jeden z těch , který byl promyšlený až do konce, a psychicky mě to taky občas škublo
check

Old Post 21-07-2005 v 15:22 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 729

za poslední tejden jsem shlídnul dva filmy, který stojej fakt za to:

Jean-Piere Jeunet (režisér Amélie) - Delikatesy: notně ujetá a výtvarně skvěle pojatá absurdní fantasmagorie - rozhodně musíte vidět!!!

Jim Jarmusch - Mimo zákon: Tom Waits, Roberto Benigni, John Lurie, skvělá kamera, spousta vtipnejch situací a dialogů

Old Post 21-07-2005 v 17:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meSaja
Nový Člen

Karma uživatele meSaja - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 730

Tak Strach a hnus v Las Vegas je mazaný film,už sem ho viděl 5 krát a pořád je skvělý. Městečko Twin Peaks je taky dobrý záhul. Před rokem chodil dánský seriál na dvojce: Království, ten je možná lepší než twin Peaks, ale upozorňuju, trochu šílený! Zhulený nikdy!

Old Post 22-07-2005 v 00:36 AM
meSaja je offline   Profil uživatele meSaja   Find more posts by meSaja   Foto galerie člena meSaja   Click here to Send meSaja a Private Message   Add meSaja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marton
Nový Člen

Karma uživatele Marton - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 731

slovenský film z roku 1994 Baščovanský a zať...to treba vidiet, len sa to skoro nikde neda zohnat

Old Post 24-07-2005 v 13:04 PM
Marton je offline   Profil uživatele Marton   Find more posts by Marton   Foto galerie člena Marton   Click here to Send Marton a Private Message   Add Marton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abstraxik
Stálý Člen

Karma uživatele abstraxik - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 732

cesky Basnici, Adela jeste nevecerala, Baron prasil, Dedictvi, ...
Stoparov sprievodca galaxiou, Salo aneb 120 dnmi sodomie, Fahrenheit 451, Blow, Fear and Floathing in Las Vegas...
Rezisery : S.Kubrick, Jarmush, Lynch

Old Post 25-07-2005 v 12:44 PM
abstraxik je offline   Profil uživatele abstraxik   Find more posts by abstraxik   Foto galerie člena abstraxik   Click here to Send abstraxik a Private Message   Add abstraxik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
halperin
Stálý Člen

Karma uživatele halperin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 733

je tady někdo z OSTRAVY, kdo má na DVD Strach a hnus v Las Vegas ??? nemůžu to nikde sehnat, tak když tak pošlete mail, dáme špeka halperin@seznam.cz

en ma laasot - neuděláš nic

Old Post 25-07-2005 v 17:21 PM
halperin je offline   Profil uživatele halperin   Find more posts by halperin   Foto galerie člena halperin   Click here to Send halperin a Private Message   Add halperin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selassie
Stálý Člen

Karma uživatele Selassie - 12% PěstitelskáKarma uživatele Selassie - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 734

Hned nekde na zacatku jsem nasel Big Lebowskiho, tak se pridavam, to me odvarilo, kdyz jsem to videl poprvy, na dva dny :--)))))

Old Post 25-07-2005 v 17:32 PM
Selassie je offline   Profil uživatele Selassie   Find more posts by Selassie   Foto galerie člena Selassie   Click here to Send Selassie a Private Message   Add Selassie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 735

Dost vostrá je klasika osmdesátejch let, jako třeba Smrtelné zlo 1, 2, (3 jsem zatim neviděl); Živí mrtví.

Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 27-07-2005 v 11:30 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 736

HRA - psychothriller s Michaelem Douglasem a Deborah Kary Unger - začíná to nenápadně, ale ten závěr je fakt dost dobrej...

Viva México!

Old Post 27-07-2005 v 15:32 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 44 45 46 47 48 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás