Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 43 44 45 46 47 »
Autor
Téma 
koupala
Stálý Člen

Karma uživatele koupala - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 705

Vcera jsem viděl na PC film o nejlínějším člověku v LA a tedy i na světě Big Lebowski,jinak v TV mě nedávno překvapila Čt když vysílali Svět podle Prota,to mě bavilo.Z českých jsou skvělí Sklepáci,hlavně Kouř a Na brigádě Taky neurazí klasika jako Na samotě u lesa,Jáchyme hoď ho do stroje a hafo dalších skvělých filmů které jsem viděl a které si teď nemůžu vybavit
Btw, Mr. Figaro pěkně přibarvil mého Cuddlese,ale já jsem tolerantní a nebudu ho žalovat

...tolik koupala

Old Post 12-05-2005 v 10:01 AM
koupala je offline   Profil uživatele koupala   Find more posts by koupala   Foto galerie člena koupala   Click here to Send koupala a Private Message   Add koupala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 706

To koupala. Viděl si od sklepáků Wartburg Movie show?To je teprv úlet.

Old Post 12-05-2005 v 13:42 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gustav Ustav
Stálý Člen

Karma uživatele Gustav Ustav - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 707

Já k rauši pozoruju nejradši Jima Carreyho a to jde všechna moje stoudnost do háje jak se válím před televizí a uchcávám smíchy. Zvlášť vypečenékousky jsou: Já, mé druhé já a Irena a Ace Ventura 2. Jinak poslední dobou jsem se brutálně zasekl na Simpsonových ( třicet dílů co mám na compu sleduju už asi po páté....jinak-viděli jste někdo: Ken Park??

Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??

Old Post 12-05-2005 v 18:38 PM
Gustav Ustav je offline   Profil uživatele Gustav Ustav   Find more posts by Gustav Ustav   Foto galerie člena Gustav Ustav   Click here to Send Gustav Ustav a Private Message   Add Gustav Ustav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kel
Stálý Člen

Karma uživatele kel - 83% PěstitelskáKarma uživatele kel - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 708

Ken Park je total. Ale Žhave výstřely to je moje. To svijim skoro cely film.

Old Post 14-05-2005 v 08:48 AM
kel je offline   Profil uživatele kel   Find more posts by kel   Foto galerie člena kel   Click here to Send kel a Private Message   Add kel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Pohodička filmy,filmy a zase filmy...KTERY JE NEJ?.. Příspěvek č. 709

cauvec...
Nevim jak pro vas ale pro me jsou filmy necim co vas vtahne do pribehu a prozivate to..premyslite nad tim a uvazujete nad dokonalosti oneho vytvoru...
U kazdeho prevlada jisty kruh filmu ktere ma radeji..u nekoho horory,unekoho happyendy atd..
Ale kazdy ma svoje filmy na ktere so dekaze podiva klidne 100x a porad mu pridou zajimave..a nove
Pro me je to z ceskych filmu: SAMOTARI..film o realite..
Ze zahranicnich filmu z vice komercniho kruhu:Transpoting,Strach a hruza Las Vegas,Leaving Las Vegas(hodne hustej filmecek)..Novy rok (film na kterej sem se dival 4x hned posobe,Memento a podobny Osudovy dotek..jejich hodne ale to je na dlouho...napiste par filmu ktere se vam libi a treba se dobereme k tomu ze jeden shani ten a druhej ma ten a muzem i neco povymenovat....diky a mejtese..PEACE

a jinak CERNA za nasi hereckou damu!

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 24-05-2005 v 21:37 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gustav Ustav
Stálý Člen

Karma uživatele Gustav Ustav - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 710

Trochu jsem rozšířil svoje obzory, a narazil jsem na nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděl....Futurama ruléézzzz.

Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??

Old Post 29-05-2005 v 17:19 PM
Gustav Ustav je offline   Profil uživatele Gustav Ustav   Find more posts by Gustav Ustav   Foto galerie člena Gustav Ustav   Click here to Send Gustav Ustav a Private Message   Add Gustav Ustav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 711

včera sem skouknul MEMENTO a bylo to vostrý.Doporučuju nehulit,nebo z toho budete mít pěkně zamotanou šišku

SMOKE IN PEACE

Old Post 03-06-2005 v 07:22 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Ra_
Stálý Člen

Karma uživatele _Ra_ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 712

včera sem "zpečerný" shlídnul Dead Man, to byla síla ... navíc hudba Neila Younga mě dostává do perfektní hladiny

nemusim furt dělat jen co mě baví, ale nechcu dělat co se mi nelíbí

Old Post 03-06-2005 v 12:02 PM
_Ra_ je offline   Profil uživatele _Ra_   Find more posts by _Ra_   Foto galerie člena _Ra_   Click here to Send _Ra_ a Private Message   Add _Ra_ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele _Ra_! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sniper2
Nový Člen

Karma uživatele Sniper2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 713

Naposled sem koukal na Kamenak 3 a dokonce to bylo i vtipny,ale to bylo tim skerem.

Hodie animi mostri, postridie orbis

100001 1101001 1110100 1110101 1110010 1110101 100000 1010100 11001100 1000001 1001010 1100001 1101110 1101001

Old Post 03-06-2005 v 21:16 PM
Sniper2 je offline   Profil uživatele Sniper2   Find more posts by Sniper2   Foto galerie člena Sniper2   Click here to Send Sniper2 a Private Message   Add Sniper2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 714

No pěknej film je ten do kterýho se člověk zakousne a nepřemejšlí vo věcech kolem ale nad příběhem (prožívá to)

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 04-06-2005 v 21:44 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G.E.M.E.R
Stálý Člen

Karma uživatele G.E.M.E.R - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 715

moje naj filmy za posledny mesiac:

Basquiat - o negrovi, co sfetovany maluje obrazy a ide mu to
Hlbina(Below) - cely pribeh je v ponorke(boli uz take filmy) ale tento je
iny, doporucujem
Layer Cake - o paserakoch drog, husty pribeh, musim "shlednout" este
raz
Lilja 4 ever - o dievcati z ruska, co ju odvliekli do svedska robit kurvu

Old Post 05-06-2005 v 16:15 PM
G.E.M.E.R je offline   Profil uživatele G.E.M.E.R   Find more posts by G.E.M.E.R   Foto galerie člena G.E.M.E.R   Click here to Send G.E.M.E.R a Private Message   Add G.E.M.E.R to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 716

Reqiem for a Dream .... tenhle filmek me dostal jak je natocenej...dost really atmo, dobry strihy, pribeh celkem jednoduchej ale cool ... kazdopadne do konce jsem to dokoukal jen poprvy, pak jsem to uz vzdycky stopnul tak ve 3/4 :-) konec je krutalni ...mlada kdyz to videla tak mi sdelila ze je to nechutny, ze z toho ma depku a musi na to myslet ----

Old Post 05-06-2005 v 18:14 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Split
Stálý Člen

Karma uživatele Split - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 717

No ze všeho nejraději koukám vypálený na červeného trpaslíka..... Fakt tam jsou hlášky+ herecký výkony, které mě fakticky úplně zabijou. Kruté jsou třeba díly Rimrosvět, Návrat do reality - jak se z kocoura stal Dwejn Dibly(fakt hustota)

Old Post 06-06-2005 v 09:11 AM
Split je offline   Profil uživatele Split   Find more posts by Split   Foto galerie člena Split   Click here to Send Split a Private Message   Add Split to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 718

ja nejraděj čumim na filmy vod:

Forman

Lynch

Jim jarmush -Deadman naprosto perfektni -nekde jsem tu videl Xebeceho -

A nejoblíbenější réža je Stanley Kubrick - Vesmírná odissea, Full metal jacket -totalně nesmyslně přeloženo jako :Olověná vesta- ,Shining,............... atd -igdyš Eyes Wide Shut nemůže být zahrnut v atd.

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 06-06-2005 v 17:27 PM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 719

z posledně shlédnutých mohu doporučit Stopařova průvodce po galaxii, fakt klasika něco jako červený trpaslík

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 07-06-2005 v 08:35 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 720

Teď jsem dokoukal Outland, zajímavé sci-fi se Saunem Conerrym, rok 1981 (trochu mi to atmosférou evokovalo Aliena 1). Je to o tom, jak se na vesmírné těžební stanici krmí někteří pracovníci fetem, který je povzbudí, ale tak do roku z toho totálně zmagoří. O všem ví těžařská spol., ale Connery si jako nový šerif postaví hlavu.
Dobrý oldschool, btw. chystám se sčíhnout Sin City, na to jsem velmi zvědav.

Naposledy upravil 08-06-2005 v 15:52 PM

Old Post 08-06-2005 v 15:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 43 44 45 46 47 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás