Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vcera jsem viděl na PC film o nejlínějším člověku v LA a tedy i na světě Big Lebowski,jinak v TV mě nedávno překvapila Čt když vysílali Svět podle Prota,to mě bavilo.Z českých jsou skvělí Sklepáci,hlavně Kouř a Na brigádě Taky neurazí klasika jako Na samotě u lesa,Jáchyme hoď ho do stroje a hafo dalších skvělých filmů které jsem viděl a které si teď nemůžu vybavit
Btw, Mr. Figaro pěkně přibarvil mého Cuddlese,ale já jsem tolerantní a nebudu ho žalovat
Já k rauši pozoruju nejradši Jima Carreyho a to jde všechna moje stoudnost do háje jak se válím před televizí a uchcávám smíchy. Zvlášť vypečenékousky jsou: Já, mé druhé já a Irena a Ace Ventura 2. Jinak poslední dobou jsem se brutálně zasekl na Simpsonových ( třicet dílů co mám na compu sleduju už asi po páté....jinak-viděli jste někdo: Ken Park??
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??
cauvec...
Nevim jak pro vas ale pro me jsou filmy necim co vas vtahne do pribehu a prozivate to..premyslite nad tim a uvazujete nad dokonalosti oneho vytvoru...
U kazdeho prevlada jisty kruh filmu ktere ma radeji..u nekoho horory,unekoho happyendy atd..
Ale kazdy ma svoje filmy na ktere so dekaze podiva klidne 100x a porad mu pridou zajimave..a nove
Pro me je to z ceskych filmu: SAMOTARI..film o realite..
Ze zahranicnich filmu z vice komercniho kruhu:Transpoting,Strach a hruza Las Vegas,Leaving Las Vegas(hodne hustej filmecek)..Novy rok (film na kterej sem se dival 4x hned posobe,Memento a podobny Osudovy dotek..jejich hodne ale to je na dlouho...napiste par filmu ktere se vam libi a treba se dobereme k tomu ze jeden shani ten a druhej ma ten a muzem i neco povymenovat....diky a mejtese..PEACE
Basquiat - o negrovi, co sfetovany maluje obrazy a ide mu to
Hlbina(Below) - cely pribeh je v ponorke(boli uz take filmy) ale tento je
iny, doporucujem
Layer Cake - o paserakoch drog, husty pribeh, musim "shlednout" este
raz
Lilja 4 ever - o dievcati z ruska, co ju odvliekli do svedska robit kurvu
Reqiem for a Dream .... tenhle filmek me dostal jak je natocenej...dost really atmo, dobry strihy, pribeh celkem jednoduchej ale cool ... kazdopadne do konce jsem to dokoukal jen poprvy, pak jsem to uz vzdycky stopnul tak ve 3/4 :-) konec je krutalni ...mlada kdyz to videla tak mi sdelila ze je to nechutny, ze z toho ma depku a musi na to myslet ----
No ze všeho nejraději koukám vypálený na červeného trpaslíka..... Fakt tam jsou hlášky+ herecký výkony, které mě fakticky úplně zabijou. Kruté jsou třeba díly Rimrosvět, Návrat do reality - jak se z kocoura stal Dwejn Dibly(fakt hustota)
Jim jarmush -Deadman naprosto perfektni -nekde jsem tu videl Xebeceho -
A nejoblíbenější réža je Stanley Kubrick - Vesmírná odissea, Full metal jacket -totalně nesmyslně přeloženo jako :Olověná vesta- ,Shining,............... atd -igdyš Eyes Wide Shut nemůže být zahrnut v atd.
Teď jsem dokoukal Outland, zajímavé sci-fi se Saunem Conerrym, rok 1981 (trochu mi to atmosférou evokovalo Aliena 1). Je to o tom, jak se na vesmírné těžební stanici krmí někteří pracovníci fetem, který je povzbudí, ale tak do roku z toho totálně zmagoří. O všem ví těžařská spol., ale Connery si jako nový šerif postaví hlavu.
Dobrý oldschool, btw. chystám se sčíhnout Sin City, na to jsem velmi zvědav.