Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » out u malin 05
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
lad
Stálý Člen

Karma uživatele lad - 85% PěstitelskáKarma uživatele lad - 85% Pěstitelská

Obecné out u malin 05 Příspěvek č. 1

tak jsem se rozhod dát sem taky fotky je to nějaký no name doma jsem to měl přez 2 měsíce tak jsem to před tejdnen dal ven .tady je pár fotek.ta první fotka je řízek a ty ostatní foto to je druhá kytka .fotky dalších kytek sem ani dávat nebudu jsou ještě moc malí třeba časem.

Naposledy upravil lad 03-05-2005 v 14:42 PM

Old Post 03-05-2005 v 14:34 PM
lad je offline   Profil uživatele lad   Find more posts by lad   Foto galerie člena lad   Click here to Send lad a Private Message   Add lad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kavalera
Stálý Člen

Karma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

vypada to ze je to samec, ci to len zle vidim ?

Old Post 03-05-2005 v 14:54 PM
kavalera je offline   Profil uživatele kavalera   Find more posts by kavalera   Foto galerie člena kavalera   Click here to Send kavalera a Private Message   Add kavalera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

samec to není na 100 procent protože už to začínalo kvíct než jsem to hodil ven .Posílám k tomu fotku ještě doma než jsem zastřih(to v pravo je ten řízek z první fotky

Old Post 03-05-2005 v 15:07 PM
lad je offline   Profil uživatele lad   Find more posts by lad   Foto galerie člena lad   Click here to Send lad a Private Message   Add lad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pantoči
Stálý Člen

Karma uživatele Pantoči - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Píšeš out u malin-to máš někde v přírodě nebo na zahradě?
Kytky vypadaj zatim masivně!

A joint a day keeps the doctor away.

Old Post 03-05-2005 v 17:51 PM
Pantoči je offline   Profil uživatele Pantoči   Find more posts by Pantoči   Foto galerie člena Pantoči   Click here to Send Pantoči a Private Message   Add Pantoči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

tyhle kytky jsou docela pěkně robusní a mám to na zahrádce.mám jednu fotku zahrádky(s malinama":-)) tady je

Old Post 04-05-2005 v 11:21 AM
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

tyhle kytky jsou docela pěkně robusní a mám to na zahrádce.mám jednu fotku zahrádky(s malinama":-)) už je to dýl to byly kytky ještě menší tady je

Old Post 04-05-2005 v 11:23 AM
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

tak tady je malá aktualizace protože je ale zima tak kytky skoro nerostou a díky slimákům kteří mi kytky hezky a rychle ožírají vypadají takhle

Old Post 09-05-2005 v 18:02 PM
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

tady je aktualizace ale byla hrozná zima tak kytky moc nerostli a ještě k tomu se do nich pustily slimáci tak jsem musel ty ožraný listy vyhodit ale posudte sami co zbylo snad to není tak hrozný

Old Post 09-05-2005 v 18:37 PM
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

tady jsou další fotky

Old Post 09-05-2005 v 18:39 PM
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

a ješte foto řízku, řízku z řízku a posus o makro tý větší kytky(i kdyz tam toho moc vidět není)

Old Post 09-05-2005 v 18:43 PM
kotg
Stálý Člen

Karma uživatele kotg - 86% PěstitelskáKarma uživatele kotg - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Nechci ti do toho moc zasahovat ale ta druhá kyti od shora mi přijde očividně přelitá.Pokud nema ten květinač, respektive flaška odtok, nepřelejval bych to tolik.Potom ti můžou uhnít kořínky, což by nebylo 2x ono.(myslim tvuj posledí přispěvek)

Bez práce nejsou koláče.
Můj WINDOOR
Chata(2005)

Old Post 09-05-2005 v 19:08 PM
kotg je offline   Profil uživatele kotg   Find more posts by kotg   Foto galerie člena kotg   Click here to Send kotg a Private Message   Add kotg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

to musí bejt přelitý psal jsem že to je řízek z toho řízku a je starej asi 4dny jinak by mi uschnul a kořínky to ještě nemá a až se chytí tak jde hned ven

Old Post 10-05-2005 v 06:52 AM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 13

to lad:v tom případě bych ti doporučil to nejdřív nechat zakořenit pomocí stimulaxu nebo jiného kořenového přípravku,jinak kotg má pravdu,a ještě bych ti doporučil nechvátat s tim řízkem ven,protože počasí nění ještě nějak zvlášť příznivé a řízek by nemusel snést tak rapidní šok z přesazení do tak agresivního prostředí, Pěstu Zdar

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 10-05-2005 v 10:13 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

já jsem všdycky řízky dával řízky do takovýhodle rašelinovýho bahínka a zatím vždy v pohodě a do tejdne se chytil takže dík ale taktiku zatím měnit nebudu .ten řízek co mám venku viz 1 foto z poslední aktualizace jsem vypěstoval taky tak a snad vypadá v pohodě nebo ne?

Naposledy upravil lad 10-05-2005 v 14:34 PM

Old Post 10-05-2005 v 14:27 PM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 15

ta první vypadá zajímavě,jsem zvědav co se z toho vyklube,Pěstu Zdar....

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 10-05-2005 v 18:29 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lad
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

tak zas nějaký foto . ta první fotka tam v tech petkách jsou malý kytky ( tem kelímek je proti slimákum který mi jinak sežerou každou malou kytičku.)

Old Post 11-05-2005 v 17:55 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás