Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem se rozhod dát sem taky fotky je to nějaký no name doma jsem to měl přez 2 měsíce tak jsem to před tejdnen dal ven .tady je pár fotek.ta první fotka je řízek a ty ostatní foto to je druhá kytka .fotky dalších kytek sem ani dávat nebudu jsou ještě moc malí třeba časem.
samec to není na 100 procent protože už to začínalo kvíct než jsem to hodil ven .Posílám k tomu fotku ještě doma než jsem zastřih(to v pravo je ten řízek z první fotky
tady je aktualizace ale byla hrozná zima tak kytky moc nerostli a ještě k tomu se do nich pustily slimáci tak jsem musel ty ožraný listy vyhodit ale posudte sami co zbylo snad to není tak hrozný
Nechci ti do toho moc zasahovat ale ta druhá kyti od shora mi přijde očividně přelitá.Pokud nema ten květinač, respektive flaška odtok, nepřelejval bych to tolik.Potom ti můžou uhnít kořínky, což by nebylo 2x ono.(myslim tvuj posledí přispěvek)
to musí bejt přelitý psal jsem že to je řízek z toho řízku a je starej asi 4dny jinak by mi uschnul a kořínky to ještě nemá a až se chytí tak jde hned ven
to lad:v tom případě bych ti doporučil to nejdřív nechat zakořenit pomocí stimulaxu nebo jiného kořenového přípravku,jinak kotg má pravdu,a ještě bych ti doporučil nechvátat s tim řízkem ven,protože počasí nění ještě nějak zvlášť příznivé a řízek by nemusel snést tak rapidní šok z přesazení do tak agresivního prostředí, Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
já jsem všdycky řízky dával řízky do takovýhodle rašelinovýho bahínka a zatím vždy v pohodě a do tejdne se chytil takže dík ale taktiku zatím měnit nebudu .ten řízek co mám venku viz 1 foto z poslední aktualizace jsem vypěstoval taky tak a snad vypadá v pohodě nebo ne?
ta první vypadá zajímavě,jsem zvědav co se z toho vyklube,Pěstu Zdar....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE