Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo po intenzivnejsi hulbe pokud si ty sny pamatuju tak taky bejvaj hodne realny, ze pak rano nevim jestli se to stalo vcera pres den (!) nebo se mi to zdalo. Ale pak casem zjistim ze to byla picovina, vyplod moji zhuleny fantazie...Dneska v noci se mi to taky stalo heh
Mě se jednou ve snu zdálo že du zahulit a normálně sem se v tom snu i skouřil, no a když sem se pak k ránu probudil tak sem si tak i připadal. Ale trvalo to jenom chvilku, takovýto než se člověk pořádně probere ze spánku, ale ze začátku sem fakt netušil co jako je
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
mě se stává strašně často, že se ve snech zkuřuju. Je to real a sem fakt krutě zkouřenej.
Třeba je to nějakej snovej syndrom. Něco ve smyslu, že hlulení je probuzení podvědomí. A co řídí sen? Správně podvědomí. A podvědomí se rádo zkuřuje. Tak si to dává ve snech. muj nazor
peace
Realny sny mam po koureni pred spanim bezne.
Opravdu brutus ale pak je, kdyz musim dlouho premejslet, jestli to byl fakt sen, pac si je pamatuju docela dobre. )
Cha to mě se zase zdá například že sem něco našel třeba nějakej balík peněz nebo tak a pak rano než se rozkoukam tak to hledam.
Jinak se ráno probouzim tak trochu skouřenej furt.Nato pomáhá další osobáček.JEDEN před spaním a DRUHEJ po spaní.Tak to mam rád
zhulenej jít spát to je jako zabít kotě ranou pěstí
Usnu hned.
Sny sou tokový pěkný hezký a dlouhý
Většinou se mi zdá jak někde ležim na trávě s pěknou kundou a pálym stohu sena
žádný eXtra reality sny nemÍwám, ale občas mám po dobrým skanku halucinace všeho typu, jednou jsem uprostřed města widěl zaparkowanej wagón i s lokomotiwou, jen si tak z prdele stál na trávníku...
Teď jsem si ještě wzpomněl, že po menším Holotropu jsem dokonce jednou přestal slyšet a widět. Docela hnusnej pocit, když newíš, kde seš a co se kolem tebe děje..
Lidi jsou svině... Co víc dodat; snad jen, nikdy nikomu nevěřte!!!!!!!!!!!!
jj mě se zdá třeba 6 snů za noc...ale většinou to sou takový kraviny typu že zbírám borůvky který plavou v nilu:-) v jednom snu sem se dokonce zhouboval a to byl mazec:-)...nejlepší realita vs sen je po durmanu...takový zamtení se nedá ani popsat...jak Scorch psal s tou hospodou tak já v jednom durmanovým snu přišel do hospody sedl si a přišel číšník a tvrdil mi že sem tady už byl a že mám učet za 550( nezaplacenej) a když to dodělám do 600kč tak to budu mít zadarmo...tak sem se ho ptal kolik si za to můžu dát piv ale nic sem se nedozvěděl páč ty ceny furt měnil...a ted si myslíte že ste v realitě...durman rules:-)
Ty woe, ja kdyz si zahulim, tak mam taky hrozne realisticky sny... Ze mam nekdy az problem; kdyz pak vstanu tak sem prekvapenej ze je to vlastne uplne jinak
Zato kdyz nehulim... to sou silenosti co se mi zdaj!
Sakra ja vam zavidim, kdyz si pred spanim zahulim ja, klidne i vice hodin pred spanim tak si rano na zadny sny nevzpomenu. Za to kdyz nehulim treba dva dny tak se mi zdaj fakt zajimavy sny, asi sem nejakej zvracenej nebo co...
Původní příspěvek od Mazz Sakra ja vam zavidim, kdyz si pred spanim zahulim ja, klidne i vice hodin pred spanim tak si rano na zadny sny nevzpomenu. Za to kdyz nehulim treba dva dny tak se mi zdaj fakt zajimavy sny, asi sem nejakej zvracenej nebo co...