Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Sny bo brčku...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Hansganja
Stálý Člen

Karma uživatele Hansganja - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

[účet odstraněn]

Old Post 24-03-2004 v 07:21 AM
Hansganja je offline   Profil uživatele Hansganja   Find more posts by Hansganja   Foto galerie člena Hansganja   Click here to Send Hansganja a Private Message   Add Hansganja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hansganja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

jo po intenzivnejsi hulbe pokud si ty sny pamatuju tak taky bejvaj hodne realny, ze pak rano nevim jestli se to stalo vcera pres den (!) nebo se mi to zdalo. Ale pak casem zjistim ze to byla picovina, vyplod moji zhuleny fantazie...Dneska v noci se mi to taky stalo heh

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 24-03-2004 v 07:46 AM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kowohul
Host

Pohodička Příspěvek č. 3

Ja casto hulim pred spanim, kvoli tym brutalnym snom.

Old Post 06-04-2004 v 09:55 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 4

Mě se jednou ve snu zdálo že du zahulit a normálně sem se v tom snu i skouřil, no a když sem se pak k ránu probudil tak sem si tak i připadal. Ale trvalo to jenom chvilku, takovýto než se člověk pořádně probere ze spánku, ale ze začátku sem fakt netušil co jako je

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 06-04-2004 v 12:00 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reewer
Stálý Člen

Karma uživatele Reewer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

mě se stává strašně často, že se ve snech zkuřuju. Je to real a sem fakt krutě zkouřenej.
Třeba je to nějakej snovej syndrom. Něco ve smyslu, že hlulení je probuzení podvědomí. A co řídí sen? Správně podvědomí. A podvědomí se rádo zkuřuje. Tak si to dává ve snech. muj nazor
peace

Old Post 06-04-2004 v 13:50 PM
Reewer je offline   Profil uživatele Reewer   Find more posts by Reewer   Foto galerie člena Reewer     Add Reewer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Realny sny mam po koureni pred spanim bezne.
Opravdu brutus ale pak je, kdyz musim dlouho premejslet, jestli to byl fakt sen, pac si je pamatuju docela dobre. )

Old Post 06-04-2004 v 18:10 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R@st@
Stálý Člen

Karma uživatele R@st@ - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

já sem jednou zcazenej nemohl usnout a furt nejakej skritek skrabal nehtem o koberec!!! furt sem to poslouchal a byl sme dost mimo!!!

Old Post 11-04-2004 v 21:22 PM
R@st@ je offline   Profil uživatele R@st@   Find more posts by R@st@   Foto galerie člena R@st@   Click here to Send R@st@ a Private Message   Add R@st@ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Cha to mě se zase zdá například že sem něco našel třeba nějakej balík peněz nebo tak a pak rano než se rozkoukam tak to hledam.
Jinak se ráno probouzim tak trochu skouřenej furt.Nato pomáhá další osobáček.JEDEN před spaním a DRUHEJ po spaní.Tak to mam rád

Old Post 13-04-2004 v 16:50 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Engaren
Stálý Člen

Karma uživatele Engaren - 90% PěstitelskáKarma uživatele Engaren - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

V mém případě, když usnu zhulenej, tak to stojí za hovno. Buď se probouzím hrůzou úlně spocenej, nebo vůbec neusnu.

Old Post 14-04-2004 v 11:46 AM
Engaren je offline   Profil uživatele Engaren   Find more posts by Engaren   Foto galerie člena Engaren   Click here to Send Engaren a Private Message   Add Engaren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

zhulenej jít spát to je jako zabít kotě ranou pěstí
Usnu hned.
Sny sou tokový pěkný hezký a dlouhý
Většinou se mi zdá jak někde ležim na trávě s pěknou kundou a pálym stohu sena

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 16-04-2004 v 20:28 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raab z Baarova
Nový Člen

Karma uživatele Raab z Baarova - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

žádný eXtra reality sny nemÍwám, ale občas mám po dobrým skanku halucinace všeho typu, jednou jsem uprostřed města widěl zaparkowanej wagón i s lokomotiwou, jen si tak z prdele stál na trávníku...
Teď jsem si ještě wzpomněl, že po menším Holotropu jsem dokonce jednou přestal slyšet a widět. Docela hnusnej pocit, když newíš, kde seš a co se kolem tebe děje..

Lidi jsou svině... Co víc dodat; snad jen, nikdy nikomu nevěřte!!!!!!!!!!!!

Old Post 27-04-2005 v 20:15 PM
Raab z Baarova je offline   Profil uživatele Raab z Baarova   Find more posts by Raab z Baarova   Foto galerie člena Raab z Baarova   Click here to Send Raab z Baarova a Private Message   Add Raab z Baarova to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Hansganja: A nebyl to Lucidni sen?

Scorch: He he, to je dobry, ale musel to bejt sen, je divny, ze bys nechtel piti

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 28-04-2005 v 07:55 AM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

jj mě se zdá třeba 6 snů za noc...ale většinou to sou takový kraviny typu že zbírám borůvky který plavou v nilu:-) v jednom snu sem se dokonce zhouboval a to byl mazec:-)...nejlepší realita vs sen je po durmanu...takový zamtení se nedá ani popsat...jak Scorch psal s tou hospodou tak já v jednom durmanovým snu přišel do hospody sedl si a přišel číšník a tvrdil mi že sem tady už byl a že mám učet za 550( nezaplacenej) a když to dodělám do 600kč tak to budu mít zadarmo...tak sem se ho ptal kolik si za to můžu dát piv ale nic sem se nedozvěděl páč ty ceny furt měnil...a ted si myslíte že ste v realitě...durman rules:-)

Old Post 28-04-2005 v 10:05 AM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatherFucker
Nový Člen

Karma uživatele FatherFucker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Ty woe, ja kdyz si zahulim, tak mam taky hrozne realisticky sny... Ze mam nekdy az problem; kdyz pak vstanu tak sem prekvapenej ze je to vlastne uplne jinak

Zato kdyz nehulim... to sou silenosti co se mi zdaj!

Hulte a přemejšlejte!!!

Old Post 28-04-2005 v 11:35 AM
FatherFucker je offline   Profil uživatele FatherFucker   Find more posts by FatherFucker   Foto galerie člena FatherFucker   Click here to Send FatherFucker a Private Message   Add FatherFucker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Sakra ja vam zavidim, kdyz si pred spanim zahulim ja, klidne i vice hodin pred spanim tak si rano na zadny sny nevzpomenu. Za to kdyz nehulim treba dva dny tak se mi zdaj fakt zajimavy sny, asi sem nejakej zvracenej nebo co...

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 29-04-2005 v 09:28 AM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fnuk
Stálý Člen

Karma uživatele fnuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

citace:
Původní příspěvek od Mazz
Sakra ja vam zavidim, kdyz si pred spanim zahulim ja, klidne i vice hodin pred spanim tak si rano na zadny sny nevzpomenu. Za to kdyz nehulim treba dva dny tak se mi zdaj fakt zajimavy sny, asi sem nejakej zvracenej nebo co...
to sme dvaja.

Old Post 30-04-2005 v 10:17 AM
fnuk je offline   Profil uživatele fnuk   Find more posts by fnuk   Foto galerie člena fnuk   Click here to Send fnuk a Private Message   Add fnuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás