Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak už mám po přestupkovým jednání z 14.12.2004.Dostal jsem 3 000Kč pokutku kterou musím do měsíce zaplatit:-(Jinak z těch 4 kytek co mi našli v autě bylo 620g hulení.Policajti na mě zpracovali 20 stránkovej spis kde byl rozbor hulení,jestli jsem byl trestanej,posudek ze školy a moje výpověď-musím říct docela jse snažili.A to si tam na mě ten komisař na mě ještě hlásil jestli nejsem nahulenej.Jinak byl docela v klidu,dal mi tu pokutu a tím to zkončilo.
Zdárec Tomas
Gratulace.... ja dostal dneska rano 3kila za to ze mi nesvitilo kolo
benga zas..y koupe noveho svetla se timto odklada pac na nej ted kuli tomu nemam no a proto mi hrozi dalsi pokuta...
Hlavne si dej majzla pac te ted maj na haku....zm..di
já právě myslim že když to dopadlo jenom jako přestupek tak že z toho dál do života asi nic nemá ne? Nicméně do podvědomí zákonohlídačů se nejspíš zapsal. Na tohle se budu muset zeptat kolegy
Jinak čtyři tácy za 620 gramů to je pohodička. Fakt, možný, že ti v budoucnu cajti ještě zacálujou..
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
nazdar to ti gratulujem u mna nasli 21g s 6.6% THC bol to ice a chcu ma dat do lapaku a ak nie do lapaku tak asi podmienka cca.5 rokov vy v CZ to mate lahsie u mas su horsie tresty a od marca to bude este horsie az 10 rokov.....neviem čo sa do toho fizli vobec staraju.....SYSTEM NEFUNGUJE...
2 mino36> to sa zaklada nacom ta tvoja informacia ze od marca je to za 10 rokov?
ked rokovanie o zakone..ktoreho podoba sa vdaka prolegalizacnemu hnutiu Slobodna Volba pozmenila sa zatial odrocilo?