Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Tak mám po přestupkovém řízení-celkem úspěšně
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
chsd
Nový Člen

Karma uživatele chsd - 0% Pěstitelská

Pohodička Tak mám po přestupkovém řízení-celkem úspěšně Příspěvek č. 1

Tak už mám po přestupkovým jednání z 14.12.2004.Dostal jsem 3 000Kč pokutku kterou musím do měsíce zaplatit:-(Jinak z těch 4 kytek co mi našli v autě bylo 620g hulení.Policajti na mě zpracovali 20 stránkovej spis kde byl rozbor hulení,jestli jsem byl trestanej,posudek ze školy a moje výpověď-musím říct docela jse snažili.A to si tam na mě ten komisař na mě ještě hlásil jestli nejsem nahulenej.Jinak byl docela v klidu,dal mi tu pokutu a tím to zkončilo.
Zdárec Tomas

Old Post 17-12-2004 v 17:36 PM
chsd je offline   Profil uživatele chsd   Find more posts by chsd   Foto galerie člena chsd   Click here to Send chsd a Private Message   Add chsd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tak to mas v pohode kde sehnali posudek ze skoly???

Old Post 17-12-2004 v 19:20 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ruderalis
Stálý Člen

Karma uživatele Ruderalis - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Byl v tom rozboru huleni uveden obsah THC?
Rude

"Jehlou žílu kuchnu, potom zmáčknu buchnu, začla mi nová éra, evrydej dva gramy héra"

Old Post 17-12-2004 v 19:55 PM
Ruderalis je offline   Profil uživatele Ruderalis   Find more posts by Ruderalis   Foto galerie člena Ruderalis   Click here to Send Ruderalis a Private Message   Add Ruderalis to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ruderalis! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gr@wer
Stálý Člen

Karma uživatele gr@wer - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Muzes si blahoprat, dopadl jsi nejlepe jak jsi mohl. Tri tisice jsou tady myslim smesne. Gratuluju

Old Post 18-12-2004 v 18:12 PM
gr@wer je offline   Profil uživatele gr@wer   Find more posts by gr@wer   Foto galerie člena gr@wer   Click here to Send gr@wer a Private Message   Add gr@wer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

nadhera, a mas klid. Blahopreju

Old Post 18-12-2004 v 21:17 PM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

to neni možný - uhhhh - že by depenalizace hulení - eště tak dvacet takovejch případů a začnu tomu věřit - příště ti to ještě vrátěj

Snark in the System

Old Post 19-12-2004 v 07:58 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

tos měl štěstí, myslim vůbec, i se zacházenim, podle toho co píšeš...
no...co nato škola-ten posudek??

Old Post 20-12-2004 v 20:05 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sklerotik
Stálý Člen

Karma uživatele sklerotik - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Gratulace.... ja dostal dneska rano 3kila za to ze mi nesvitilo kolo
benga zas..y koupe noveho svetla se timto odklada pac na nej ted kuli tomu nemam no a proto mi hrozi dalsi pokuta...
Hlavne si dej majzla pac te ted maj na haku....zm..di

Old Post 21-12-2004 v 07:56 AM
sklerotik je offline   Profil uživatele sklerotik   Find more posts by sklerotik   Foto galerie člena sklerotik   Click here to Send sklerotik a Private Message   Add sklerotik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

jasny ze by si ted mel davat majzla protoze je urcite negde vedenej....

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 06-03-2005 v 16:15 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

myslíte jako v ňáký škatulce: konopný delikvent??

já právě myslim že když to dopadlo jenom jako přestupek tak že z toho dál do života asi nic nemá ne? Nicméně do podvědomí zákonohlídačů se nejspíš zapsal. Na tohle se budu muset zeptat kolegy

Jinak čtyři tácy za 620 gramů to je pohodička. Fakt, možný, že ti v budoucnu cajti ještě zacálujou..

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 06-03-2005 v 16:36 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

co sem slysel tak u policajtu se to pocita obsah THC na jednoho cloveka...
ale 3000 je docela mazec a proslo mu to nak mega levne

Taker : polisajti sice vypadaj uplne pitomy ale to se jenom zda...

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 06-03-2005 v 23:07 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

to je pekna pokuta vzhledem ktomu ze kamos dostal 3000,- za 3G

Old Post 07-03-2005 v 17:05 PM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mino36
Nový Člen

Karma uživatele mino36 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

nazdar to ti gratulujem u mna nasli 21g s 6.6% THC bol to ice a chcu ma dat do lapaku a ak nie do lapaku tak asi podmienka cca.5 rokov vy v CZ to mate lahsie u mas su horsie tresty a od marca to bude este horsie az 10 rokov.....neviem čo sa do toho fizli vobec staraju.....SYSTEM NEFUNGUJE...

Old Post 08-03-2005 v 13:01 PM
mino36 je offline   Profil uživatele mino36   Find more posts by mino36   Foto galerie člena mino36   Click here to Send mino36 a Private Message   Add mino36 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karakoe
Stálý Člen

Karma uživatele Karakoe - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

tak to bych se posral kdyby me kvuli cmudce meli zavrit..upřímně

Old Post 12-04-2005 v 09:19 AM
Karakoe je offline   Profil uživatele Karakoe   Find more posts by Karakoe   Foto galerie člena Karakoe   Click here to Send Karakoe a Private Message   Add Karakoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

cekal jsem vice pripadu....
nastesti ty Benga zas tak chytry nejsou .(Líný lidi)

Old Post 14-04-2005 v 17:26 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acidrop
Stálý Člen

Karma uživatele acidrop - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

2 mino36> to sa zaklada nacom ta tvoja informacia ze od marca je to za 10 rokov?
ked rokovanie o zakone..ktoreho podoba sa vdaka prolegalizacnemu hnutiu Slobodna Volba pozmenila sa zatial odrocilo?

6xWhite widow, 250W, SCROG, Hlina
Skunk#1
Jock Horror F1 2004
.. everytime u water flowers, u are helped by alien powers ..

Old Post 18-04-2005 v 12:11 PM
acidrop je offline   Profil uživatele acidrop   Find more posts by acidrop   Foto galerie člena acidrop   Click here to Send acidrop a Private Message   Add acidrop to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acidrop! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás