Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
Dub-Teaser
Stálý Člen

Karma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

Vyhuldor:
Myslím,že zas trochu přeháníš! To že má nutta takovýhle stavy spíš popírá potřebu zkusit něco tvrdšího! Ale je lepší bejt v tom stavu doma a neprožívat ho,jak něco nereálnýho! Každej člověk k tomu jednou přijde!

Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...

Old Post 12-01-2005 v 07:28 AM
Dub-Teaser je offline   Profil uživatele Dub-Teaser   Find more posts by Dub-Teaser   Foto galerie člena Dub-Teaser   Click here to Send Dub-Teaser a Private Message   Add Dub-Teaser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

Já si myslím, že takovýhle stavy, jak popisuje CutKiller, po tak intenzivním hulení máme každý. Ale ne každý dokážeme si nic nenalhávat a být tak upřímný sám k sobě (a druhým) jako právě CutKiller. Nic si nenalhávat, je ta nejlepší cesta, jak to dostat znovu na rozumnou kolej.
Dík Cute za upřímnost a hodně štěstí.

Old Post 12-01-2005 v 07:53 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

2 Mr.Proper
...to pockej, nebudu ospravedlnovat sebe ani nikoho jinyho, kdyz vim, ze tak to neni. Je to invidualni zalezitost, kde zdravej rozum vitezi. Cely je to o psychyce - nekdo se dostane do stadia CutKillera (nazornej priklad) nekdo si rekne dost, dec oll

lObOtomI

Old Post 12-01-2005 v 18:52 PM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

Já ale psal, že po intenzivním hulení. Mám na mysli denní nebo hodně častý hulení. Souhlasím, je to individuální záležitost, ale kdo do sebe pere po dobu několika let "množství větší než malé" , a tvrdí že to na něj nemá vliv, že není závislý, tak lže sám sobě.
Při intenzivním hulení závislost na marihuaně vzniká. Jen mám nepříjemný pocit, že v rámci "svatého boje" za legalizaci, se tohle téma dost bagatelizuje a zametá.
To neznamená, že nejsem pro dekriminalizaci! Jen jsem pro, abychom si byli vědomi i podle mě dost závažných rizik hulení a neobelhávali se.

Old Post 13-01-2005 v 07:46 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 421

Lidi, probůh, vždyť je to droga!!!
Tak se netvařme, že není.
Když se budeš od 15 let
denně, ale skutečně denně vylejvat,
tak co se asi stane?
A ta tráva zase o tolik měkčí,než chlast není,
to zase pozor.
Akorát že to trochu mate,
protože po trávě většinou není kocovina,
takže člověk má subjektivně pocit,
že to je zdravější.
Ale to je pěkný omyl.

Old Post 13-01-2005 v 09:24 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 422

2 Pavlik:
ale chlast te vodepise vic a poradne na dno,... ale to je jedno, hlavne kdyz si kazej dava kolik pobere

lObOtomI

Old Post 13-01-2005 v 15:35 PM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 423

To jo

Old Post 13-01-2005 v 16:27 PM
CutKiller_Nutta
Nový Člen

Karma uživatele CutKiller_Nutta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

Alkohol a konopi je uplne neco jinyho, alkohol nici vazby neuronu v mozku a pokud se nemilim konopi NE. Takze zadna kocovina! Mam svoji teorii ze takova ta vyhulena vykydanost je spusobena minimalni dusevni energii, kterou spotrebujes kdyz ses high. Vyspis se (kvalitne se nabijes dusevni silou) a je to ok.

Old Post 19-01-2005 v 11:10 AM
CutKiller_Nutta je offline   Profil uživatele CutKiller_Nutta   Find more posts by CutKiller_Nutta   Foto galerie člena CutKiller_Nutta   Click here to Send CutKiller_Nutta a Private Message   Add CutKiller_Nutta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 425

No tvůj optimizmus nesdílím,
ale to je fuk.

Old Post 19-01-2005 v 13:49 PM
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Jsem Příspěvek č. 426

Není pochyb, ze zavislost na alkoholu je mnohem tezsi, nez na trave. Ale nic si nenamlouvam, uz mockrat jsem se presvedcil, ze zavislej na trave jsem. A vetsina z vas, co si nedokazali dat pauzu alespon 3 mesice, jsou zavisly taky. Verte nebo neverte, me je to jedno, ale je to tak.

Old Post 20-01-2005 v 21:22 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 427

souhlasím s kafevarem, samozřejmě se chlast co se týče zavislosti nedá porovnávat s travkou, ale i já jsme došel k závěru (a je to již dávno), že na trávě trávě závislej sem, nemyslím tím samozřejmě fyzicky, ale psychicky a to doooost

Old Post 21-01-2005 v 06:56 AM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cityman
nestabilní městoman

Karma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 428

Premyslim, vzdy jak to tady ctu, kde uz zacina ta zavislost. Ano kourim denne, ale kdyz neni huleni (moc se to nestava), tak se proste nekouri. Myslim, ze pokud jste schopni normalne fungovat, pracovat, zvladat akce, zarizovat veci kolem podnikani, resit trable, co se kazdy den vyskytnout, splacet byt a koupit dalsi, cestovat, ale treba si i cist, tak jeste porad neni hlavni slozkou ta ganja a jeste porad nesedite v prdeli cely den, hulite a cumite na bednu, tak jeste porad mi ta zavislost nevadi a myslim, ze je to v pohode. Prirovnal bych to k cigarum (i kdyz ucinkem samozrejme ne). Proste si vecer zapalim, spadne ze me celodenni stres a jsem schopen relaxovat, odpocivat. Treba i aktivne. Ale asi by mela byt nejaka ocista, coz jsem zatim nenaplanoval.

uff, tak jsem rad, ze jsem sem konecne prispel a ano jsem asi zavisly.

RESPECT!

Priprava a realizace skrine 400W - Power Plant, Bubblegum, Whiteskunk
400W skrin - 2nd round - Northern Light #5
SBIRKA SLUKEN - aneb nastroje na huleni vseho druhu

- motto dne: ubalime? -

Old Post 21-01-2005 v 12:53 PM
cityman je offline   Profil uživatele cityman   Find more posts by cityman   Foto galerie člena cityman   Click here to Send cityman a Private Message   Add cityman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 429

To je dobrý postřeh, to s tím čtením.
Spousty lidí, které znám co dřív dost četlo,
ale teď hulej podle mě přespříliš,
tak teď nečtou.
To je podle mě už dobrá degradace.

Old Post 24-01-2005 v 10:36 AM
pisoar
Stálý Člen

Karma uživatele pisoar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 430

Ja si myslim ze srovnavat konopi a chlast je ta nejvetsi blbost.co se tyce zavislosti tak marihuana ma tu nejmensi a jen psychyckou kdyz to chlast ma fyzickou a psychyckou na stejny urovni jako ty netvrdsi drogy.mam z dropinu takouvou tabulku kde tohle je a byl sem i na seminari o konopi(v dropinu) a tam rikali ze u nas je par vyjimek v zavislotsi na marihuanu.ale urcite nejaka zavislost tam bude tak asi jako na kazdou vec ktera nekoho bavi

Old Post 24-01-2005 v 10:58 AM
pisoar je offline   Profil uživatele pisoar   Find more posts by pisoar   Foto galerie člena pisoar   Click here to Send pisoar a Private Message   Add pisoar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pisoar
Stálý Člen

Karma uživatele pisoar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 431

ikdyz musim priznat ze za poslednich 5 let u me asi vetsi pauza nez mesic nebyla :p

Old Post 24-01-2005 v 11:03 AM
pisoar je offline   Profil uživatele pisoar   Find more posts by pisoar   Foto galerie člena pisoar   Click here to Send pisoar a Private Message   Add pisoar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 432

na tom citani asi daco bude, tiez som kedysi cital vela knih ale posledne 2-3 roky uz som to zredukoval na uplne minimum.
ale zato citam noviny, casopisy,knihy fakt len ked ma MOC zaujmu ale nikdy do konca ........ teraz som si dal pausu, 2 week uz nehulim vobec (rekor po neviem kolkych rokoch) a nic sa somnou nedeje, ziadne klepanie ruk, problemy so spanim, nervozita a pod. zavisli som ale nie na trave ale na tom stave po kaleni, asi tak ako sa tesim ked idem sportovat ,tak tak sa tesim ked idem hulit

Old Post 24-01-2005 v 11:33 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás