Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vyhuldor:
Myslím,že zas trochu přeháníš! To že má nutta takovýhle stavy spíš popírá potřebu zkusit něco tvrdšího! Ale je lepší bejt v tom stavu doma a neprožívat ho,jak něco nereálnýho! Každej člověk k tomu jednou přijde!
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Já si myslím, že takovýhle stavy, jak popisuje CutKiller, po tak intenzivním hulení máme každý. Ale ne každý dokážeme si nic nenalhávat a být tak upřímný sám k sobě (a druhým) jako právě CutKiller. Nic si nenalhávat, je ta nejlepší cesta, jak to dostat znovu na rozumnou kolej.
Dík Cute za upřímnost a hodně štěstí.
2 Mr.Proper
...to pockej, nebudu ospravedlnovat sebe ani nikoho jinyho, kdyz vim, ze tak to neni. Je to invidualni zalezitost, kde zdravej rozum vitezi. Cely je to o psychyce - nekdo se dostane do stadia CutKillera (nazornej priklad) nekdo si rekne dost, dec oll
Já ale psal, že po intenzivním hulení. Mám na mysli denní nebo hodně častý hulení. Souhlasím, je to individuální záležitost, ale kdo do sebe pere po dobu několika let "množství větší než malé" , a tvrdí že to na něj nemá vliv, že není závislý, tak lže sám sobě.
Při intenzivním hulení závislost na marihuaně vzniká. Jen mám nepříjemný pocit, že v rámci "svatého boje" za legalizaci, se tohle téma dost bagatelizuje a zametá.
To neznamená, že nejsem pro dekriminalizaci! Jen jsem pro, abychom si byli vědomi i podle mě dost závažných rizik hulení a neobelhávali se.
Lidi, probůh, vždyť je to droga!!!
Tak se netvařme, že není.
Když se budeš od 15 let
denně, ale skutečně denně vylejvat,
tak co se asi stane?
A ta tráva zase o tolik měkčí,než chlast není,
to zase pozor.
Akorát že to trochu mate,
protože po trávě většinou není kocovina,
takže člověk má subjektivně pocit,
že to je zdravější.
Ale to je pěkný omyl.
Alkohol a konopi je uplne neco jinyho, alkohol nici vazby neuronu v mozku a pokud se nemilim konopi NE. Takze zadna kocovina! Mam svoji teorii ze takova ta vyhulena vykydanost je spusobena minimalni dusevni energii, kterou spotrebujes kdyz ses high. Vyspis se (kvalitne se nabijes dusevni silou) a je to ok.
Není pochyb, ze zavislost na alkoholu je mnohem tezsi, nez na trave. Ale nic si nenamlouvam, uz mockrat jsem se presvedcil, ze zavislej na trave jsem. A vetsina z vas, co si nedokazali dat pauzu alespon 3 mesice, jsou zavisly taky. Verte nebo neverte, me je to jedno, ale je to tak.
souhlasím s kafevarem, samozřejmě se chlast co se týče zavislosti nedá porovnávat s travkou, ale i já jsme došel k závěru (a je to již dávno), že na trávě trávě závislej sem, nemyslím tím samozřejmě fyzicky, ale psychicky a to doooost
Premyslim, vzdy jak to tady ctu, kde uz zacina ta zavislost. Ano kourim denne, ale kdyz neni huleni (moc se to nestava), tak se proste nekouri. Myslim, ze pokud jste schopni normalne fungovat, pracovat, zvladat akce, zarizovat veci kolem podnikani, resit trable, co se kazdy den vyskytnout, splacet byt a koupit dalsi, cestovat, ale treba si i cist, tak jeste porad neni hlavni slozkou ta ganja a jeste porad nesedite v prdeli cely den, hulite a cumite na bednu, tak jeste porad mi ta zavislost nevadi a myslim, ze je to v pohode. Prirovnal bych to k cigarum (i kdyz ucinkem samozrejme ne). Proste si vecer zapalim, spadne ze me celodenni stres a jsem schopen relaxovat, odpocivat. Treba i aktivne. Ale asi by mela byt nejaka ocista, coz jsem zatim nenaplanoval.
uff, tak jsem rad, ze jsem sem konecne prispel a ano jsem asi zavisly.
To je dobrý postřeh, to s tím čtením.
Spousty lidí, které znám co dřív dost četlo,
ale teď hulej podle mě přespříliš,
tak teď nečtou.
To je podle mě už dobrá degradace.
Ja si myslim ze srovnavat konopi a chlast je ta nejvetsi blbost.co se tyce zavislosti tak marihuana ma tu nejmensi a jen psychyckou kdyz to chlast ma fyzickou a psychyckou na stejny urovni jako ty netvrdsi drogy.mam z dropinu takouvou tabulku kde tohle je a byl sem i na seminari o konopi(v dropinu) a tam rikali ze u nas je par vyjimek v zavislotsi na marihuanu.ale urcite nejaka zavislost tam bude tak asi jako na kazdou vec ktera nekoho bavi
na tom citani asi daco bude, tiez som kedysi cital vela knih ale posledne 2-3 roky uz som to zredukoval na uplne minimum.
ale zato citam noviny, casopisy,knihy fakt len ked ma MOC zaujmu ale nikdy do konca ........ teraz som si dal pausu, 2 week uz nehulim vobec (rekor po neviem kolkych rokoch) a nic sa somnou nedeje, ziadne klepanie ruk, problemy so spanim, nervozita a pod. zavisli som ale nie na trave ale na tom stave po kaleni, asi tak ako sa tesim ked idem sportovat ,tak tak sa tesim ked idem hulit